Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Soproni kikapcsolódás - Természet, kultúra, történelem, gasztronómia és színes programok!
Soproni kikapcsolódás - Természet, kultúra, történelem, gasztronómia és színes programok!
Szilveszteri programajánló
Szilveszteri programajánló

VinCE Budapest 2018. Közép-Európa legnagyobb boreseménye Budapesten


A VinCE Budapesten összesen 160 kiállító borait, párlatait és gourmet-termékeit kóstolhatja. Új helyszín: Várkert Bazár! Ahogy a név is jelenti, a rendezvény elsősorban a borról szól (vin), és Közép-Európában várja vendégeit (CE=Central Europe). A rendezvényen 160 kiállító állít ki, magyar és szomszédos országbeliek, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja borait.
A borok mellett a pálinkák is jelentős szerepet kapnak, a legjobb pálinkafőzdék termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók. Egyéb gourmet-termékek – sajtok, olívaolajak, különleges kolbászok és sok más – ugyancsak helyet kapnak a rendezvényen.
A kiállítás mellett ültetett borkóstolókon – mesterkurzusokon – és interaktív workshopokon kóstolhatnak, tanulhatnak a borkedvelők, naprakész információt és hatékony segítséget kaphatnak a borászatok.

VinCE Budapest 2018. Közép-Európa legnagyobb boreseménye Budapesten

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Kiknek szól?

Mindazoknak, akik értékelik a kiváló minőségű borokat, akik pedig ennél fogva minden termékben a különleges minőséget keresik, legyen az péksütemény vagy ásványvíz. A VinCE páratlan élményt kínál az értő borszeretőknek.
Ugyanakkor kihagyhatatlan rendezvény a szakma minden szereplőjének. A sommelier találkozhat a borásszal, vele együtt kóstolhat, az így szerzett „sztorikat” pedig hasznosíthatja majd vendégei asztalánál. Az éttermek tulajdonosai a legjobbak közül válogathatnak, az egész borlapjukat könnyedén összeállítják egy helyen. A borról tanulóknak ez maga a tudás fellegvára. A kereskedők egy helyen találhatják a legjobb minőségű hazai borokat, különös tekintettel az újdonságokra. A borimádók számára pedig ez maga a paradicsom, ahonnan nem akarnak majd hazamenni!

Hol rendezzük?

A Várkert Bazár a főváros különleges ékszerdoboza, ahol művészet és természet együtt, egymást kiegészítve él. Olyan egyedülálló építészeti alkotás, amely egyidejűleg képes történelmi, kulturális és természet közeli élményt nyújtani, és így a szórakozás, kikapcsolódás és művelődés színterévé válni.  A Várkert Bazár területén található kiállító terek, multifunkciós rendezvénytér, neoreneszánsz kert, az éttermek és a kávéház mind azt a célt szolgálja, hogy az ide látogatók az év minden időszakában megtalálják a szórakozás, kulturált kikapcsolódás, találkozás lehetőségét.

Programok

Charles Heidsieck Champagne Mesterkurzus

2018. április 5. csütörtök, 9.00-10.30

Előadó: Cyril Brun – Chef de Cave

A komoly presztízsű, 1851-ben alapított Champagne ház legújabb évjáratú Blanc des Millénaires 2004-ét Önök kóstolhatják meg először Magyarországon.

A Charles Heidsieck a Drinks International szakmai lap 2018-as The World’s Most Admired Champagne Brands listájának 3. helyezettje, az értő közönség kedvence, akik nem lepődnek meg, ha egy karizmatikus személyiség örökségével találkoznak poharukban. Charles-Camille Heidsieck 1851-ben alapította meg champagne-házát, és már akkor deklarálta, hogy nem a járt utat fogja követni. A világutazó „Champagne Charlie” stílusával, szenvedélyével, szónoklataival fogalommá vált, akárcsak a nevét viselő champagne.

A Charles Heidsieck-nek komoly múltja van a blanc de blancs, azaz 100% chardonnay champagne-ok terén, már 949-ben felismerték ennek a szőlőfajtának a szépségét és elkészítették első blanc de blancs-jukat. A ház épp az idei év elejére időzítette a presztízscuvée új évjáratának bemutatását. A Blanc des Millénaires 2004 a rendkívül ritka champagne ötödik kiadása, amelyet a VinCE Budapest mesterkurzusán az elsők között kóstolhatnak meg a látogatók.

Charles Heidsieck kóstolósor a VinCE Budapest mesterkurzusán:

Charles Heidsieck Rosé Réserve

Charles Heidsieck Brut Réserve Magnum (2012-es alap)

Charles Heidsieck Brut Réserve (2010-es alap)

Charles Heidsieck Brut Réserve (2008-as alap)

Charles Heidsieck Brut Millésime 2006

Charles Heidsieck Blanc des Millénaires 2004

Charles Heidsieck Brut Millésime 1989 Jeroboam

A VinCE Budapest Wine Show

Mesterkurzus jegy: 9900 Ft

Champagne-on túl – A Louis Vuitton Moët Hennessy borok különleges világa

2018. április 5. csütörtök, 11.00–12.30

Előadó: Wendy van den Schrick, Estates & Wines nagykövet

Az Estates & Wines a Moët Hennessy luxusmárkákat tömörítő csoport borászati divíziója, egy egyedülálló kollekciója a borászatoknak, sokszínű terroirokkal, eredettel, emberekkel és kiváló borokkal. Április 5-én az Estates & Wines nagykövete, Wendy van den Schrick mutatja be ezt a gyűjteményt, a birtokokat és boraikat. A kóstolón résztvevői találkozhatnak a legendás új-zélandi Cloudy Bay boraival, valamint az argentin Terrazas los Andes malbec-jeivel.

A Moët Hennessy úttörő szemlélettel hozott létre vagy fektetett be világklasszis borászatokba 1955-től kezdve, melyeket 2003 óta az Estates&Wines fog össze a csoporton belül. Közös a borászatokban, hogy úttörőként új vagy elfeledett régiókban készítenek kiváló borokat. Az elmúlt több, mint hat évtized során több kontinensen lettek a borászatok régiójuk meghatározó szereplői, a sokszínű portfólió minden bora az adott terroirt fejezi ki, mutatja be. Az Estates and Wines-hoz tartoznak olyan ikonborok is, mint a Cheval des Andes, vagy a 2013-as évjárattal bemutatkozó Ao Yun a Himalája lábánál fekvő ültetvényekről.

Mesterkurzus jegy: 6000 Ft

Biodinamikus elsők

2018. április 5. csütörtök, 13.00-14.30

Előadó: Monty Waldin

Mi az a biodinamika? Mit jelent ez a fogalom a borásznak és mit a fogyasztónak? Kik voltak az úttörői? Ehhez hasonló témákat érint Monty Waldin, akinek a Biodynamic Wine – Infinite Ideas című 2016-os könyvéről csak úgy írt a JancisRobinson.com: „rádöbbentett, mennyire nem tudtam semmit eddig a biodinamikáról.”

Monty Waldin borszakíró az elsők között, már a 1990-es évek derekán „zöld témákra” specializálódott. 1998-ban jelent meg első könyve The Organic Wine Guide (Organikus borok kalauza) címmel, s Angliában elnyerte rögtön az év legjobb borkalauza címet. Április 5-én a VinCE Budapest Wine Show-n több kontinensen átívelő borsoron keresztül ismerhetjük meg ezt a kissé misztikus világot.

Mesterkurzus jegy: 4000 Ft

Secrets and Legends of Hungarian Wine – A magyar bor titkai és legendái

2018. április 5. csütörtök, 15.00-16.30

Előadó: Darrel Joseph, panel tagok:  Krizmanits József, Somogyi Gergő

Az őshonos szőlőfajtáink egyre több figyelmet kapnak, s gyakran felmerül a kérdés, hogyan állnák meg a helyüket a nemzetközi porondon. A Magyar Bor Intézet közreműködésével szervezett A magyar bor titkai és legendái –című mesterkurzus célja, hogy átfogó képet adjon a hagyományos magyar szőlőfajtákról és borokról, a borászlegendákról és legendás borokról, a magyar borkultúra sokszínűségéről. A magyar borvilágban otthonosan mozgó Darrel Joseph amerikai borszakíró által vezetett mesterkurzuson az érdeklődők őshonos és tipikus fajtákból készült borokkal ismerkedhetnek meg Badacsonytól Tokajig, a Szerémségtől Érmellékig.

Mesterkurzus jegy: 4000 Ft

Château Pichon Baron – Bordeaux elitje mesterkurzus

2018. április 5. csütörtök, 17.00–18.30

Előadó: Jean-René Matignon

A Château Pichon Longueville Baronhoz tartozik Bordeaux legrégebbi történelmi szőlőterületeinek egy része, s a pincészet 163 éve tartozik Bordeaux élmezőnyébe. 1987 óta az AXA Millésimes csoport tagja, amit a magyar borkedvelők a tokaji Disznókő Pincészet révén már ismerhetnek. A VinCE Budapest Wine Show előadója, Jean René Matignon három évtizede a pincészet technikai igazgatója. A Château Pichon Longueville Baron főbora a Château Pichon Baron, a másod- és harmadcímkés borok pedig a Les Tourellesde Longueville és a Les Griffons de Pichon Baron. A mesterkurzuson kínált borsor magáért beszél, a tételek megkóstolásának lehetősége kihagyhatatlan.

Château Pichon Baron kóstolósor a VinCE Budapest mesterkurzusán:

Les Tourelles de Longueville 2015

Les Griffons de Pichon Baron 2015

Château Pichon Baron 2015

Pichon Baron 2012

Pichon Baron 2011

Pichon Baron 2010

Pichon Baron 2009

Pichon Baron 2005

Mesterkurzus jegy: 8000 Ft

TOP 10 angol pezsgő – Feltörekvő britek

2018. április 6. péntek 9.00-10.30

Előadó: Tom Stevenson

Angliában vásárolnak területeket a francia champagne-házak, a klímaváltozás miatt ugyanis egyre több a díjnyertes, kiváló minőségű angol pezsgő. A tendencia gyorsan növekszik: 2015-ben 46 aranyérmes termékkel, egy évvel később már világbajnok Blanc de Blancs pezsgővel dicsekedhettek az angolok. Az új trendek a magyar szakmabeliek figyelmére is érdemesek, akiknek a VinCE Budapest Wine Show keretében a pezsgő-világbajnokság alapítója, a champagne-ok legnagyobb szakértője, Tom Stevenson tart kóstolóval egybekötött előadást az angol pezsgőforradalomról.

Mesterkurzus jegy: 9900 Ft

A rózsaszín borforradalom

2018. április 6. péntek 11.00-12.30

Előadó:  Elizabeth Gabay MW

Kíváncsi, milyen fejlődésen ment át a rozé az elmúlt 25 évben? A legjobb forrásból tájékozódhatunk, hiszen Elizabeth Gabay Master of Wine-nak idén januárban jelent meg legújabb könyve, a Rosé – Understanding the Pink Wine Revolution, azaz Rozé – Megérteni a rózsaszín borforradalmat címmel.

A rozé megítélése nem volt mindig a legkedvezőbb, borkedvelő körökben is csak úgy gondoltak rá, mint a komolyabb, komplexebb fehér- és vörösborok szegény kistestvérére. Ma azonban reneszánszát éli, és – ahogy Elizabeth Gabay MW is érvel könyvében – ez a hihetetlen népszerűség túlmutat a rózsaszín divaton, hiszen a rozé komoly, árnyalt és bonyolult borkategóriává vált. Éljék át Önök is a rózsaszín borforradalmat, és kóstoljanak Elizabeth Gabayval mesterkurzusunkon!

Mesterkurzus jegy: 4000 Ft

Vulkanikus borok itthon és külföldön – Terroir a borban?

2018. április 6. péntek, 13.00–14.30

Előadó: John Szabo MS

A vulkanikus borokban erő van, hiszen az ásványi sók és a talaj szemcséi alakítják őket. Nem is csoda, hogy komplexitásuk, karakteres ízviláguk évszázadok óta a toplisták élén tartja őket. A VinCE Budapest Wine Show külföldi és magyar vulkanikus borokat felvonultató mesterkurzusán a magyar származású kanadai John Szabo Master Sommelier ad betekintés a vulkanikus borok világába. Szabo számtalan lapban publikál és gyakori vendége a legrangosabb tévéműsoroknak. 2016-ban jelent meg egyetlen a sommelier szakmán valamennyire kívül eső műve, Volcanic Wines: Salt, Grit and Power címen. A kötet, amely a vulkanikus borokról szól, elnyerte a legjobb boros könyv díját az André Simon Food and Drink Book Awards-on.

Mesterkurzus jegy: 5000 Ft

Freixenet Cava – Egy katalán család világhírű pezsgői

2018. április 6. péntek, 15.00–16.30

Előadó: Toni Domènech és Protic Peter

Katalónia piacvezető pezsgőgyártója, a Freixenet 1974-ben még csak 1 millió palackot értékesítettek, tavaly már azonban 90 millió üveget adtak el – így érthető, miért érlelődik egyszerre 140 millió palack a pincészetben. A Freixenet ma már nemcsak egy pincészet, hanem birodalom: a cégcsoport a világ szinte minden jelentős régiójában jelen van. A Freixenet mesterkurzust, Toni Doménech, a Freixenet PR főnöke, valamint Protić Péter, a Freixenet Csoport közép- és kelet-európai, továbbá a közép- ázsiai piacaiért felelős exportigazgatója közösen tartják. A kóstoló alkalmával nyolc cavát kóstolhatnak a résztvevők.

Freixenet kóstolósor a VinCE Budapest mesterkurzusán:

Freixenet Trepat DO Cava

Freixenet Monastrell Xarel.lo

Freixenet Malvasia

Freixenet Cuvee D.S.

Freixenet Reserva Real

Freixenet Can Sala

Mesterkurzus jegy: 5000 Ft

Foss Marai Prosecco – Az olasz presztízs

2018. április 6. péntek, 17.00-18.30

Előadó: Marinela Vasilica Ardelean

A kiválóság nem távoli, elérhetetlen ideál, hanem a hétköznapok praktikus sorvezetője és a borkészítés évszázados hagyományainak kézzel fogható eredménye – vallják a világ egyik legexkluzívabb proseccomárkjának vezetői. Az észak-olaszországi Foss Marai éves szinten mintegy 2 millió palack pezsgőt hoz forgalomba, mindezt úgy, hogy folyamatosan azon dolgozik, hogy termékei egyre kiválóbbak legyenek. A legmagasabb eredetvédelmi kategóriába tartozó Prosecco Superiore DOCG területről származó, egyedi, dűlőszelektált vagy évjáratos tételei rendkívül változatosak, egyediek, illetve aromagazdagok – és erről a VinCE Budapest Wine Show vendégei is megbizonyosodhatnak, ugyanis Marinela Vasilica Ardelean, a Foss Marai ifjú borszakíró-sommelier képviselője hazánkba utazik, hogy bemutassa a pincészet különleges proseccóit.

Foss Marai Prosecco kóstolósor a VinCE Budapest mesterkurzusán:

 •     Marai de Marai Brut
 •     Strada di Guia Brut
 •     Strada di Guia Extra Dry
 •     Guia
 •     Nadin
 •     Surfine
 •     ROOS
 •     Cartizze

Mesterkurzus jegy: 5000 Ft

Champagne Alfred Gratien – Négy generáció tapasztalata

2018. április 7. 9.00-10.30

Előadó: Nicolas Jaeger – Chef de Cave

A VinCE Magazin pezsgőtesztjeinek legsikeresebb kisebb pezsgőháza visszatér a VinCE Budapest Wine Show-ra, hogy a 2014-es sikerre való tekintettel ismét megörvendeztesse hazai rajongóit a pompás tételeivel. Az Alfred Gratien azon kevés champagne-házak egyike, ahol minden alapbort az első pillanatban hordóba tesznek, majd ott is erjesztik és érlelik őket, valamint ahol az éves termelést szándékosan 250 000 palack alatt tartják. Az előadást személyesen a pincemester, Nicolas Jaeger tartja.

Mesterkurzus jegy: 9900 Ft

A 100 pontos borok titka – Casanova di Neri  exkluzív mesterkurzus

2018. április 7. szombat, 11.00-12.30

Előadó: Giacomo Neri

Az idei VinCE Budapest Wine Show egyik csúcspontja a Casanova di Neri különleges dűlőszelektált Brunello di Montalcino DOCG borának, a Tenuta Nuova hat évjáratának bemutatása lesz. A sorban helyet kap a 2001-es évjáratú Tenuta Nuova is, amit 2006-ban a Wine Spectator a világ legjobb borának választott. Igazán ritka alkalom nyílik a mesterkurzus résztvevői számára: megfigyelhetik a bor fejlődését 17 év távlatában. A legfiatalabb, 2013-as tétel a közelmúltban kapta meg Robert Parker legújabb értékelését, 97 pontot.

Casanova di Neri vertikális kóstolósora a VinCE Budapest mesterkurzusán:

Tenuta Nouva 1999

Tenuta Nouva 2001

Tenuta Nouva 2004

Tenuta Nouva 2007

Tenuta Nouva 2011

Tenuta Nouva 2013

Mesterkurzus jegy: 7000 Ft

A legjobb rozé champagne-ok Tom Stevensontól

2018. április 7. szombat, 11.00-12.30

Előadó: Tom Stevenson és Márkus György

A borvilág meghatározó trendjei a pezsgővilágban is szárnyra kaptak – ilyen a rozék több mint egy évtizede tartó erősödése: a champagne-i borvidéki (CIVC) statisztikát nézve a teljes exportból már 10% fölötti az arányuk. Ezek közül is a legkiválóbbakat hozza el a VinCE Budapest Wine Showra Tom Stevenson brit borszakíró, akit Champagne egyik legnagyobb szakértőjeként tartja számon a szakma. Ő alapította meg a champagne-ok legnagyobb és legelismertebb világversenyét, a The Champagne and Sparkling Wine Chapionship-et. Az előadást Márkus Györggyel, Magyarországon egyik legnagyobb pezsgőszakértőjével tartja, aki Tom Stevenson kollégája, hiszen a Pezsgő Világbajnokságon, ő a negyedik, reserve zsűritag.

Mesterkurzus jegy: 8000 Ft

Hová tart a szupertoszkán?

2018. április 7. szombat, 13-14.30

Előadó: Peter McCombie MW

A múltjuk ismeretes, de mit tartogat a jövő a szupertoszkán borok számára? Peter McCombie Master of Wine a mesterkurzusán elárulja a jóslatát. Peter McCombie Master of Wine tanácsadó, oktató és borbíráló, immár 30 éve. Új-Zálandon született, jelenleg Angliában él, rendszeresen kóstol a WINE és a Decanter magazinoknak, illetve bírál a világ legnagyobb borversenyén az International Wine Challenge-en.

Mesterkurzus jegy: 9900 Ft

Trapiche – Maipú, Mendoza, Argentína – Kiválóságok az Andok lábánál

2018. április 7. szombat, 15.00-16.30

Előadó: Lucia Romero Rosso

El Trapiche – így nevezték el a kis argentin pincészetet, mely 1883-ban kezdte termeszteni a szőlőket, amikből aztán csúcsborokat készítettek. 130 évvel később, napjainkban már közel 1300 hektár tartozik a borászathoz, és több mint 300 termelővel állnak együttműködésben. Erről a sikertörténetről, és persze annak gyümölcséről, a kiváló Trapiche borokról tartja mesterkurzusát Lucia Romero Rosso, a cég nemzetközi divíziójának Európáért felelős vállalati üzletvezetője.

Mesterkurzus jegy: 5000 Ft

Örményország – a legősibb borkultúra legmodernebb borai

2018. április 7. szombat, 17.00-18.30

Előadó: Darrel Joseph

A bécsi illetőségű Darrel Joseph borszakíró és narrátor Közép-, Kelet- és Délkelet-Európa borainak és borvidékeinek szakértője, írásai gyakran jelennek meg a nagy-britanniai Decanter és Harpers Wine & Spirit, illetve a német Meininger’s Wine Business International hasábjain. Továbbá publikál az amerikai Wine Spectator magazinban, közreműködik Hugh Johnson Pocket Wine Bookjában, ír a Vinum német és svájci kiadásában és a winesearcher.com-on.

Bírálóként nemzetközi borversenyek állandó szereplője: zsűrizik a nagy hírű londoni Decanter World Wine Awards, a dél-koreai Asian Wine Trophy, a Concours Mondial de Bruxelles, a Berlin Wine Trophy, az Austrian Wine Challenge (AWC Vienna) és a horvátországi Festiwine és Vinistra versenyeken, továbbá az osztrák Gault & Millau értékelőbizottságának is tagja. Európa szerte tart borkóstolásokat és bemutatókat különböző borklubok, borászati iskolák, üzleti és magánügyfelek számára. Tagja a brit Borszakírók körének, jelenleg Tokaj borairól ír könyvet.

Az idei VinCE Budapest Wine Shown Darrel Joseph Örményország mintegy 8000 éves múltra visszatekintő szőlőtermesztésének történetébe kalauzolja el a hallgatóit, majd megismerteti velük a fejlődés jelenlegi végpontját: a napjainkban született modern, örmény borokat.

Mesterkurzus jegy: 4000 Ft

Kiállítók

Kiállítói név  standszám

Lajvér Borbirtok  1
Zelna  2
Dobosi Pincészet és Vendégház  2
Gróf Degenfeld Szőlőbirtok  3
Recas Pince / Erdély  4
Színfolt  5
Káli Kövek Borászat  6
Pálffy Szőlőbirtok és Pince  6
Gerbeaud Cukrászda  7
Szentpéteri Borpince  8
Béla Borászat  8
Jammertal Borbirtok  9
Philips  10, 11a, 11b
Homola Pincészet  12
Ital Magyarország/ Hunnium & Gusto pálinkák, Maltman & egyéb kézműves  13, 14, 15
Rézangyal  16
Heineken  17
Naturaqua  19, 20, 130, 131
Várszegi Pincészet  21
Vince előfizetői stand  21
Borbély Családi Pincészet  22
Fáncsi Hegyi Pince  23
Fenegyerek  24
Bezerics Borház  25
Cezar Pincészet  26
Laposa Birtok  27
Sandhal Badacsony  28
Pántlika Pincészet  29
Liszkay Borkúria  30
Nagy&Nagy Borászat  31
Büttner Borászat  32
Gilvesy Pincészet  32
Csetvei Pince  33
Babarczi Szőlőbirtok és Pince  33
Kamocsay Prémium  34
Etyeki Kúria  35
Kősziklás Borászat  36
Szivek Pince  37
Szöllősi Pincészet  38
Kancellár Birtok  41
St. Margit Pincészet  42
Spiegelberg István Károly  42
Tornai Pincészet  43
Nyolcas és Fia Borház  44
Grand Tokaj  45
Füleky Tokaj  46
Patricius Borház  50
Enartis  51
Galántai Károlyné Családi Pince  53
Eredet Pince  53
Koch Borászat  55
Vino Castillo Borház  56
Maczkó Róbert Pincészete  57
Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet  58
Bocor Pince  60
Günczer Tamás Pincészete  61
Teleki Villány  62
Nachbil Pincészet  65
Weingut Christoph Hess  66
Tiffán Ede és Zsolt Pincészete  67
BK Bor 518  68
Thummerer Vilmos  69
Gere Attila Pincészete  70
Bock Pince  71
Első Magyar Borház – Szeremley Birtok  72
Gál Tibor  73
Tóth Ferenc Pincészet  74
Veritas Borkereskedés  77
Pannonhalmi Apátság Pincészet  80
Ital Magyarország / 750, Freixenet  81, 82
Garamvári Szőlőbirtok  83
Sauska  84
Kristinus Borbirtok  85
Raiker – Villa Sandi  86
Miele  87,88,89
Zwack Unicum  90, 91, 100, 101
V4 országok borai  92, 93, 94, 95
Keleméri  96
Gourmand Company  96
Winelife Borászat  98
“Tachner Bor- és Pezsgőház”  98
Pannon Kávé  98
Málik Pince  99
Auchan  102, 103
Divin Porcello  104, 105
Áldomás  106
Petrény Winery  107
Gróf Buttler Borászat  108
Kovács Nimród Winery  109
Dubicz Borászat & Szőlőbirtok  110
Kovács és Lánya Borászat  111
Kerekes Szőlőbirtok és Pince  111
Szekszárd Borvidék  112, 113, 114
Fekete Borpince  115
chocoMe  116
La Lasagneria  117
Tallér-Co 118, 119
Nyilas Pincészet  121
Bolka Bonbon  123
Kanálka Manufaktúra  125
Donum Terrae  126
Guiness  127
Árpás László Sonkamester  128, 129
Schiszler Pálinka  136
Julius Meinl  A
Magyar Szőlő- és Borkultúra B
Frankel Deli  C
Zwack – Arany Kaviár  D
Miele professional  Pult
WineDesign

Nyitvatartás

Kiállítás:
2018. április 5. csütörtök 11.00-22.00.
2018. április 6. péntek 11.00-22.00.
2018. április 7. szombat 11.00-22.00.

Mesterkurzusok:
2018. április 5. csütörtök 9.00-18.30.
2018. április 6. péntek 9.00-18.30.
2018. április 7. szombat 9.00-18.30.

Kapcsolódó időpontok

2018.12.18. - 2018.12.23. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Csernus és a Montmartre - Egy műterem titkai
2018.12.17. - 2018.12.23. Neoreneszánsz kertlátogatás a Budai VárKert Bazárban
2018.12.19. David Bowie arcai, művészeti filmvetítés a Várkert Bazárban
2018.12.19. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI: DAVID BOWIE ARCAI
2018.12.19. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
DAVID BOWIE ARCAI
2018.12.20. Rejtélyes történelem, művelődéstörténeti előadások a Várkert Bazárban
2018.12.20. 19:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Itt voltunk-e, vagy bejöttünk? És ha bejöttünk, akkor hányszor? - Rejtélyek a honfoglalás körül - Rejtélyes történelem sorozat - 4. rész
2018.12.22. Várkert Bazár idegenvezetés egyéneknek garantált időpontokban, csoportoknak bejelentkezéssel
2018.12.22. Hitler kontra Picasso - ismeretterjesztő mozifilm a Várkert Bazárban
2018.12.22. 15:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
A főváros ékszerdoboza - Séta a Várkert Bazárban
2018.12.22. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI: HITLER KONTRA PICASSO
2018.12.22. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VÁRKERT MOZI: HITLER KONTRA PICASSO
2018.12.23. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
SISI KARÁCSONYA – SÉTA A VÁRKERT BAZÁRBAN
2018.12.23. Várkert Bazár koncertek 2018
Titok – Snétberger Trió & Snétberger Ferenc és a Zenei Tehetség Központ diákjai
2018.12.23. Várkert Bazár idegenvezetés egyéneknek garantált időpontokban, csoportoknak bejelentkezéssel
2018.12.23. Adventi vásár Budán a Várkert Bazárban
2018.12.23. Adventi gyerekprogramok a Várkert Bazárban 2018
2018.12.23. Adventi vasárnapok a Várkert Bazárban 2018
2018.12.23. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Sisi, Magyarország szerelmese - Séta a Várkert Bazárban
2018.12.23. Adventi kézműveskedés a Várkert Bazárban
2018.12.23. 11:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Grimm-busz Színház: Mikor lesz már Karácsony?
2018.12.23. 15:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Maszk Bábszínház: Betlehemi történet
2018.12.23. 19:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
TITOK – SNÉTBERGER TRIÓ & SNÉTBERGER FERENC ÉS A ZENEI TEHETSÉG KÖZPONT DIÁKJAI
2018.12.24. - 2018.12.30. Neoreneszánsz kertlátogatás a Budai VárKert Bazárban
2018.12.25. - 2018.12.30. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Csernus és a Montmartre - Egy műterem titkai
2018.12.29. Filmvetítés Vincent Van Gogh munkásságáról: Búzamezők és borús égbolt között
2018.12.29. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI: VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2018.12.29. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VÁRKERT MOZI: VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2018.12.30. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Mikve túra
2018.12.30. 11:00 Mikve, rituális zsidó fürdő túrák Budapesten a Várkert Bazárban tárlatvezetésekkel
2018.12.30. 15:00 Mikve, rituális zsidó fürdő túrák Budapesten a Várkert Bazárban tárlatvezetésekkel
2018.01.01. - 2018.12.31. Esküvői kreatív fotózás a Várkert Bazárban
2018.01.01. - 2018.12.31. Csernus Tibor kiállítás, Emlékműterem a Várkert Bazárban
2018.01.01. - 2018.12.31. I. világháborús kiállítás a Várkert Bazárban Új világ született - Európai Testvérháború 1914-1918 cí
2018.01.01. - 2018.12.31. Várkert Bazár kiállítások 2018
ÚJ VILÁG SZÜLETETT
2018.01.01. - 2018.12.31. Várkert Bazár kiállítások 2018
CSERNUS TIBOR EMLÉKMŰTEREM
2018.01.01. - 2018.12.31. Programok a Budai Várnegyedben 2018
2018.12.01. - 2018.12.31. Tárlatvezetés Budapesten a Várkert Bazárban
2018.12.31. - 2019.01.06. Neoreneszánsz kertlátogatás a Budai VárKert Bazárban
2019.01.01. - 2019.01.06. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Csernus és a Montmartre - Egy műterem titkai
2019.01.01. - 2019.01.31. Tárlatvezetés Budapesten a Várkert Bazárban
2019.01.05. A művészet templomai - Firenze és az Uffizi Képtár
2019.01.05. Várkert Bazár idegenvezetés egyéneknek garantált időpontokban, csoportoknak bejelentkezéssel
2019.01.05. 14:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
SÉTA A VÁRKERT BAZÁRBAN: SISI, MAGYARORSZÁG SZERELMESE
2019.01.05. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR
2019.01.05. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI - FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR
2019.01.07. - 2019.01.13. Neoreneszánsz kertlátogatás a Budai VárKert Bazárban
2019.01.08. Gyarmati Fanni naplója
2019.01.08. Filmvetítés Vincent Van Gogh munkásságáról: Búzamezők és borús égbolt között
2019.01.08. Irodalmi programok Budapesten a Várkert Bazárban 2018
2019.01.08. - 2019.01.13. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Csernus és a Montmartre - Egy műterem titkai
2019.01.08. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.01.08. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.01.08. 19:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT IRODALOM: RADNÓTI MIKLÓSNÉ GYARMATI FANNI NAPLÓJA
2019.01.10. Nagy Magyar Versek, költői estek havonta a Várkert Bazárban
2019.01.10. Irodalmi programok Budapesten a Várkert Bazárban 2018
2019.01.10. 19:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
NAGY MAGYAR VERSEK 5.0
2019.01.12. Hitler kontra Picasso - ismeretterjesztő mozifilm a Várkert Bazárban
2019.01.12. Várkert Bazár idegenvezetés egyéneknek garantált időpontokban, csoportoknak bejelentkezéssel
2019.01.12. 14:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
SÉTA A VÁRKERT BAZÁRBAN: A FŐVÁROS ÉKSZERDOBOZA
2019.01.12. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VÁRKERT MOZI: HITLER KONTRA PICASSO
2019.01.12. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI: HITLER KONTRA PICASSO
2019.01.13. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
MIKVE TÚRA
2019.01.13. Múzeumpedagógiai foglalkozások a Csernus és a Montmartre című kiállításon
2019.01.13. 11:00 Mikve, rituális zsidó fürdő túrák Budapesten a Várkert Bazárban tárlatvezetésekkel
2019.01.13. 15:00 Mikve, rituális zsidó fürdő túrák Budapesten a Várkert Bazárban tárlatvezetésekkel
2019.01.13. 15:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
TÖRLÉS MÁSKÉNT - Művészeti foglalkozás Csernus Tibor kiállításában
2019.01.14. - 2019.01.20. Neoreneszánsz kertlátogatás a Budai VárKert Bazárban
2019.01.15. Irodalmi programok Budapesten a Várkert Bazárban 2018
2019.01.15. Filmvetítés Vincent Van Gogh munkásságáról: Búzamezők és borús égbolt között
2019.01.15. - 2019.01.20. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Csernus és a Montmartre - Egy műterem titkai
2019.01.15. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.01.15. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.01.15. 19:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
HŐSNŐK - VÁRKERT IRODALOM
2019.01.19. Várkert Bazár idegenvezetés egyéneknek garantált időpontokban, csoportoknak bejelentkezéssel
2019.01.19. Filmvetítés Vincent Van Gogh munkásságáról: Búzamezők és borús égbolt között
2019.01.19. 14:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
SÉTA A VÁRKERT BAZÁRBAN: SISI, MAGYARORSZÁG SZERELMESE
2019.01.19. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.01.19. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.01.21. Várkert Bazár előadások, Képmás-estek
2019.01.21. - 2019.01.27. Neoreneszánsz kertlátogatás a Budai VárKert Bazárban
2019.01.21. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
KÉPMÁS-EST: ANYA ÉS APA VAGY TE MEG ÉN?
2019.01.22. A művészet templomai: Caravaggio - vérről és lélekről
2019.01.22. - 2019.01.27. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Csernus és a Montmartre - Egy műterem titkai
2019.01.22. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: CARAVAGGIO - VÉRRŐL ÉS LÉLEKRŐL
2019.01.22. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI - A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: CARAVAGGIO - VÉRRŐL ÉS LÉLEKRŐL
2019.01.26. David Bowie arcai, művészeti filmvetítés a Várkert Bazárban
2019.01.26. Várkert Bazár idegenvezetés egyéneknek garantált időpontokban, csoportoknak bejelentkezéssel
2019.01.26. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
MIKVE TÚRA
2019.01.26. 11:00 Mikve, rituális zsidó fürdő túrák Budapesten a Várkert Bazárban tárlatvezetésekkel
2019.01.26. 14:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
SÉTA A VÁRKERT BAZÁRBAN: A FŐVÁROS ÉKSZERDOBOZA
2019.01.26. 15:00 Mikve, rituális zsidó fürdő túrák Budapesten a Várkert Bazárban tárlatvezetésekkel
2019.01.26. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
DAVID BOWIE ARCAI
2019.01.26. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
DAVID BOWIE ARCAI
2018.10.18. - 2019.01.27. Festmény kiállítás Budapest 2018. Csernus és a Montmartre - Egy műterem titkai
2018.10.19. - 2019.01.27. Várkert Bazár kiállítások 2018
Csernus és a Montmartre - Egy műterem titkai
2019.01.28. - 2019.02.03. Neoreneszánsz kertlátogatás a Budai VárKert Bazárban
2019.01.29. A művészet templomai - Firenze és az Uffizi Képtár
2019.01.29. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR
2019.01.29. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI - FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR
2019.01.31. Rejtélyes történelem, művelődéstörténeti előadások a Várkert Bazárban
2019.01.31. 19:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
Szerelem, mítosz, hitek, tények – titkok Szendrey Júlia és Petőfi Sándor élete és halála körül - Rejtélyes Történelem sorozat - 5. rész
2019.02.02. A művészet templomai: Caravaggio - vérről és lélekről
2019.02.02. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: CARAVAGGIO - VÉRRŐL ÉS LÉLEKRŐL
2019.02.02. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI - A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: CARAVAGGIO - VÉRRŐL ÉS LÉLEKRŐL
2019.02.05. Filmvetítés Vincent Van Gogh munkásságáról: Búzamezők és borús égbolt között
2019.02.05. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.02.05. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.02.06. Nagy Magyar Versek, költői estek havonta a Várkert Bazárban
2019.02.06. 19:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
NAGY MAGYAR VERSEK 6.0
2019.02.09. Hitler kontra Picasso - ismeretterjesztő mozifilm a Várkert Bazárban
2019.02.09. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VÁRKERT MOZI: HITLER KONTRA PICASSO
2019.02.09. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI: HITLER KONTRA PICASSO
2019.02.10. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
MIKVE TÚRA
2019.02.10. 11:00 Mikve, rituális zsidó fürdő túrák Budapesten a Várkert Bazárban tárlatvezetésekkel
2019.02.10. 15:00 Mikve, rituális zsidó fürdő túrák Budapesten a Várkert Bazárban tárlatvezetésekkel
2019.02.16. David Bowie arcai, művészeti filmvetítés a Várkert Bazárban
2019.02.16. Midnight Music 2018 / 2019. Budapesti Fesztiválzenekar Éjféli koncert, online jegyvásárlás
2019.02.16. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
DAVID BOWIE ARCAI
2019.02.16. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
DAVID BOWIE ARCAI
2019.02.17. Gyarmati Fanni naplója
2019.02.17. Irodalmi programok Budapesten a Várkert Bazárban 2018
2019.02.17. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT IRODALOM: RADNÓTI MIKLÓSNÉ GYARMATI FANNI NAPLÓJA
2019.02.19. Filmvetítés Vincent Van Gogh munkásságáról: Búzamezők és borús égbolt között
2019.02.19. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.02.19. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.02.23. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
MIKVE TÚRA
2019.02.23. A művészet templomai - Firenze és az Uffizi Képtár
2019.02.23. 11:00 Mikve, rituális zsidó fürdő túrák Budapesten a Várkert Bazárban tárlatvezetésekkel
2019.02.23. 15:00 Mikve, rituális zsidó fürdő túrák Budapesten a Várkert Bazárban tárlatvezetésekkel
2019.02.23. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI - FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR
2019.02.23. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR
2019.02.26. Filmvetítés Vincent Van Gogh munkásságáról: Búzamezők és borús égbolt között
2019.02.26. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.02.26. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.03.02. A művészet templomai: Caravaggio - vérről és lélekről
2019.03.02. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI - A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: CARAVAGGIO - VÉRRŐL ÉS LÉLEKRŐL
2019.03.02. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: CARAVAGGIO - VÉRRŐL ÉS LÉLEKRŐL
2019.03.05. Hitler kontra Picasso - ismeretterjesztő mozifilm a Várkert Bazárban
2019.03.05. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VÁRKERT MOZI: HITLER KONTRA PICASSO
2019.03.05. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI: HITLER KONTRA PICASSO
2019.03.09. David Bowie arcai, művészeti filmvetítés a Várkert Bazárban
2019.03.09. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
DAVID BOWIE ARCAI
2019.03.09. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
DAVID BOWIE ARCAI
2019.03.12. Filmvetítés Vincent Van Gogh munkásságáról: Búzamezők és borús égbolt között
2019.03.12. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.03.12. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.03.14. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT IRODALOM: RADNÓTI MIKLÓSNÉ GYARMATI FANNI NAPLÓJA
2019.03.14. Irodalmi programok Budapesten a Várkert Bazárban 2018
2019.03.14. Gyarmati Fanni naplója
2019.03.16. A művészet templomai - Firenze és az Uffizi Képtár
2019.03.16. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR
2019.03.16. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI - FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR
2019.03.19. A művészet templomai: Caravaggio - vérről és lélekről
2019.03.19. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI - A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: CARAVAGGIO - VÉRRŐL ÉS LÉLEKRŐL
2019.03.19. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: CARAVAGGIO - VÉRRŐL ÉS LÉLEKRŐL
2019.03.23. Filmvetítés Vincent Van Gogh munkásságáról: Búzamezők és borús égbolt között
2019.03.23. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.03.23. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2019.03.26. A művészet templomai - Firenze és az Uffizi Képtár
2019.03.26. 18:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR
2019.03.26. 18:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI - FIRENZE ÉS AZ UFFIZI KÉPTÁR
2019.03.30. A művészet templomai: Caravaggio - vérről és lélekről
2019.03.30. 16:00 Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT MOZI - A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: CARAVAGGIO - VÉRRŐL ÉS LÉLEKRŐL
2019.03.30. 16:00 Művészeti filmek a Várkert Bazárban
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: CARAVAGGIO - VÉRRŐL ÉS LÉLEKRŐL
2019.04.13. - 2019.04.14. Pont Fesztivál budapesti programok a Várkert Bazárban 2019
2019.04.19. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT IRODALOM: RADNÓTI MIKLÓSNÉ GYARMATI FANNI NAPLÓJA
2019.04.19. Irodalmi programok Budapesten a Várkert Bazárban 2018
2019.04.19. Gyarmati Fanni naplója
2019.04.28. Midnight Music 2018 / 2019. Budapesti Fesztiválzenekar Éjféli koncert, online jegyvásárlás
2019.05.10. Midnight Music 2018 / 2019. Budapesti Fesztiválzenekar Éjféli koncert, online jegyvásárlás
2019.05.15. Irodalmi programok Budapesten a Várkert Bazárban 2018
2019.05.15. Gyarmati Fanni naplója
2019.05.15. Budai Várkert Bazár programok 2018. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT IRODALOM: RADNÓTI MIKLÓSNÉ GYARMATI FANNI NAPLÓJA
Találatok száma: 9

Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. kerületben zöld környezetben várja vendégeit budapesti üzleti hotelünk 24 modern szobával. A szobák ... Bővebben


Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és ... Bővebben


Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, ... Bővebben


Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben


Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő ... Bővebben


Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Az 5 csillagos Corinthia Hotel Budapest szálloda 3 étteremmel, elegáns kávézóval és ingyenes wifihozzáféréssel várja a vendégeket a Nagykörúton. A vendégek a Royal Spa változatos szolgáltatásait is élvezhetik. Bővebben


Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Az 1906-ban épült és 2004-ben teljesen felújított Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest szálláshelye páratlan helyen, a Lánchíddal szemben található. Vendégeit luxus szállásokkal, feszített víztükrű medencével, fitneszteremmel, valamint egy étterem és bárral várja. Bővebben


Prestige Hotel**** Superior Budapest

Prestige Hotel**** Superior Budapest

A Budapest belvárosában 2015 áprilisában megnyílt Prestige Hotel Budapest visszaidézi a boldog békeidőket. A nagypolgári épület a 19. századból Hild József építész munkáját dicséri, aki a reformkor és a klasszicizmus legnagyobb alakjaként vonult be a történelembe. Csodálatos építészet és isteni ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Országos Széchenyi Könyvtár

Programajánlat

Neoreneszánsz kertlátogatás a Budai VárKert Bazárban
Neoreneszánsz kertlátogatás a Budai VárKert Bazárban
 • Budapest
 • I. kerület
2018. december 17 - 23.
Művészeti filmek a Várkert Bazárban
Művészeti filmek a Várkert Bazárban
 • Budapest
 • I. kerület
2018. december 19. 18:00

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
VinCE Budapest 2018. Közép-Európa legnagyobb boreseménye Budapesten

Legjobb élmények

Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
Corvina kiállítás
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
A Csodák Palotája élmény minden korosztálynak!
A vezetés élménye! Várjuk a Közép-Európában egyedülálló autóverseny szimulátor központunkban!
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket