Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Soproni Szieszta - Töltse a Munka ünnepét a varázslatos tavaszi Lővérekben!
Soproni Szieszta - Töltse a Munka ünnepét a varázslatos tavaszi Lővérekben!
Gyulai hétköznapi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Gyulai hétköznapi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Május 1-ei wellness hétvége Egerben - Itt a remek alkalom, hogy kimozduljon otthonról!
Május 1-ei wellness hétvége Egerben - Itt a remek alkalom, hogy kimozduljon otthonról!

A márka rajongói számára kötelező, az autózás szerelmesei részére pedig ajánlott program a már hatodik alkalommal megrendezésre kerülő márkatalálkozó, ahol szórakoztató programokkal várjuk az egész családot. A Paddock részén felállított nagyszínpad előtti rész kizárólag a Golfról szól, melynek eddigi generációit a szakmai zsűri által kiválasztott 300 modell fogja képviselni.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

VI. Volkswagen Találkozó Hungaroring

2017. szeptember 23.

A márka rajongói számára kötelező, az autózás szerelmesei részére pedig ajánlott program a 2017. szeptember 23-án, szombaton már hatodik alkalommal megrendezésre kerülő márkatalálkozó, ahol szórakoztató programokkal várjuk az egész családot.

A Hungaroring Paddock részén felállított nagyszínpad előtti rész kizárólag a Golfról szól, melynek eddigi generációit a szakmai zsűri által kiválasztott 300 modell fogja képviselni.

Együttműködő partnereink szervezésében azonban további modellek, így a Bogár, Bora, Corrado, Jetta, Passat, Polo, Scirocco és Vento modellek, valamint természetesen a Transporterek tulajdonosai, illetve rajongói is találkoznak egymással.

A Transporterek, a léghűtéses modellek és az élet lazább oldalának rajongóit a Hippifaluban várjuk, amely éjszakára is nyitva áll a vendégek előtt!

A jó hangulat garantált: lesz hippi DJ, igazi flower-power hangulat, finom ételek és sörök, valamint a Transporterek és boxer-motorosok serege a versenypályán is tesz egy kört.

A rendezvény ideje alatt a Paddock részen található "Der Shop" márkaboltban eredeti Volkswagen ajándéktárgyakat és ruházatot, valamint találkozós emléktárgyakat is vásárolhatsz csak erre a napra érvényes akciós árakon, a raktárkészlet erejéig. Az üzletben bankkártyával is lehet fizetni.

A "Der Shop" területén továbbá az emlékfotózás, illetve a versenyautó- és ütközésszimulátorok mellett érdekes és hasznos szakmai előadásokkal, valamint stílusos nyereményekkel járó kvízjátékkal várunk.

Programok

 • Nyereményjáték: fődíj egy Golf VI
 • Hippifalu
 • Új modellek hazai premierje
 • Különleges gyári modellek
 • Modellenkénti felvonulás a versenypályán
 • Vezetéstechnikai tréning
 • Volkswagen Driving Experience Team bemutató
 • Női és gyerekprogramok
 • Koncert
 • Oldtimer kiállítás
 • Alkatrészbörze
 • Der Shop: eredeti tartozékok és ajándékok egyedi áron

A Volkswagen-találkozó 2017. szeptember 23. (szombat) 10 órakor kezdődik.

Idén először megrendezzük a Volkswagen Alkatrészbörzét, ahol hobbisták és magánszemélyek árulhatnak alkatrészeket régebbi Volkswagen típusokhoz.

A Női sarokban érdekes témákkal és előadásokkal készülünk hölgylátogatóink számára, a legkisebbek pedig a Gyerek Világ területén tölthetik el tartalmasan a napot játékokkal, arcfestéssel és egyéb szórakoztató programokkal.

A Continental vezetéstechnikai pályát kizárólag jogosítvánnyal rendelkező, 18. életévüket betöltöttek próbálhatják ki.

A Paddock területén ebben az évben is kinyit a hivatalos Volkswagen pop-up store, a Der Shop, ahol széles kínálattal, nagy árukészlettel, és csak ezen a napon érvényes akciós árakkal várunk.

A találkozó hivatalos programja 18 óra körül fejeződik be, de a Hippifaluban 22 óráig tart a buli.

Akik az éjszakát a Hippifaluban töltik, azoknak csak másnap, 2017. szeptember 24. (vasárnap) 10 óráig kell elhagyni a Hungaroring területét.

A belépő ára az idei évben 600 Ft.

Forrás: Az esemény honlapja


Megjegyzés az időpontokhoz:

A belépés regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a rendezvény honlapján lehet.

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Volkswagen Találkozó Hungaroring 2017