Egyedülálló élmények, különleges fény-és hanghatások!
Egyedülálló élmények, különleges fény-és hanghatások!
Várjuk Zalában!
Várjuk Zalában!
Mamma Mia musical Zalaegerszegen! Jegyvásárlás!
Mamma Mia musical Zalaegerszegen! Jegyvásárlás!
Zalaegerszegi rendezvény helyszín a Gébárti tó partján céges és családi programoknak!

Festői környezetben 80 főig (külső terasz +30 fő) rendezvényeknek, szabadtéri és fedett programoknak egyaránt teret adunk. Kényelmes szállást kínálunk Önnek, csapatának , vagy kollégáinak. A kemping családias vendéglőjében, a Vadkacsa Vendéglőben bőséges éttermi ellátást biztosítunk. Finom ételek és italok széles választékával várjuk éttermünkben. Legyen szó akár ültetett vagy svédasztalos reggeli- ebéd- vacsora, ennek lebonyolítását vállaljuk.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Rendelkezésünkre álló eszközök:

  • Vetítő vászon
  • CD/ DVD/ Video lejátszás
  • Projektor
  • Kihangosítás, Mikrofon
  • WLAN (vezeték nélküli internet) használat

Akár terembérleti díj nélkül is Öné lehet az étterem!

Gondoskodunk a jó hangulatról alkoholos és alkoholmentes koktélokkal, élőzenével, karaokee-val, táncversennyel emlékezetessé téve a rendezvényt. A szomszédos Termálfürdőben korlátlan medencehasználatot és szauna látogatást biztosítunk.

A Gébárti tó partja számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt:

Zalaegerszeg északi részén, Ságod, Neszele és Andráshida városrészek találkozásánál fekszik a Gébárti tó. A patkó alakú tómeder partján három egymás szomszédságában álló építmény kínál könnyű pihenést és önfeledt szórakozást: a zalaegerszegi AQUACITY VíZICSÚSZDA ÉS ÉLMÉNYPARK, a zalaegerszegi TERMÁLFÜRDŐ és a Gébárti-tó által körülölelt félszigeten található AQUATHERMA TERMÁLFALU ÉS KEMPING.

Játékos vetélkedőhöz válasszon természetes környezetet!

A Gébárti tó partján izgalmas, játékos feladatok, csapatépítő tréningek megrendezéséhez nyújtunk színteret. Nincsen egészségesebb dolog a nevetésnél, egy tóparton, a tiszta levegőn! A tópart mentén húzódó nagykiterjedésű zöldfelület szabadidős programok gazdag választékát kínálja.

A sportpályák- lengőteke pálya, strandröplapda pálya, focipálya- számos lehetőséget rejtenek az ügyességi vetélkedők szerelmeseinek.

A jó hangulatnak semmi sem szabhat határt!

A környék számos lehetőséget biztosít szabadtéri játékok szervezéséhez, vízi és vízparti játékok rendezéséhez, pl.: gyorsasági versenyekhez, kerékpáros ügyességi feladatokhoz, labdajátékokhoz, vízibicikli versenyhez és csónakhúzáshoz.

Gondoskodunk a jó hangulatról:

Alkoholos és alkoholmentes koktélokkal, élőzenével, karaokee-val, táncversennyel emlékezetessé téve a rendezvényt. A Vadkacsa Vendéglő gazdag ételválasztékkal, göcseji ízviládot megtartó, tájjellegű ételkülönlegességei teszik élménnyé az itt eltöltött pillanatokat.

A kétszintes Vendéglő termei max. 80 fős (külső terasz +30 fő) rendezvény lebonyolítására alkalmasak. Az épület alsó szintjén kettő terem található. A bejárattól jobbra egy kissebb, 50 főt befogadó étterem, valamint balra egy nagy alapterületű kávézó helyiség húzódik, mely rendezvények alkalmával szabadon átrendezhető, helyet adva további asztaloknak, tánctérnek, játékos feladatoknak. A vendéglő emeleti galériája további asztalfoglalásokat tesz lehetővé.

Szállás lehetőség:

Azért sem kell aggódnia, hol hajtsa álomra a fejét! Szállás lehetőséget kínálunk max. 60 fő részére 12 db új- építésű rönkházban az Aquatherma Termálfalu és Kemping területén.

A kempingben található lakókocsi, lakóautó parkoló 13 db 100 m2-es áram-, víz- és szennyvíz csatlakozással, további 30 db, árammal ellátott parcellával rendelkezik, valamint sátoros vendégeink 80 – 100 m2-es teraszos, árammal ellátott parcellákon pihenhetnek és gyönyörködhetnek a Gébárti-tó és a kemping varázslatos környezetében. Apartmanházainkban kényelmes szállás és otthonos környezet várja egész évben.

4 – 5 személyes 63 m2-es korszerű rönkfa apartman házak kétszintesek, belső terükben a faburkolatuknak köszönhetően meleg otthonos környezet fogadja a vendégeket.

A házak földszinti részén egy teljesen felszerelt modern konyha, saját melegvizes tusoló, egy tv-vel, társalgósarokkal berendezett tágas nappali és egy fedett kis terasz várja egész évben a vendégeket. A tetőtérben kettő kétágyas hálószoba nyújt nyugodt pihenést. A házak melegvíz ellátását a közelben feltörő forró termálvíz biztosítja, valamint korszerű fűtésüket is a környezetbarát geotermikus energiának köszönhetik. A 2006-ban épült festői szépségű létesítmény környezetét és sokszínűségét tekintve egyaránt méltán említhetjük egy lapon, más nyugat-európai kempingekkel.


2018.01.01. - 2018.12.31.
Találatok száma: 1

Aquatherma Termálfalu és Kemping

Aquatherma Termálfalu és Kemping

A zalaegerszegi Aquacity Vízicsúszda és Élménypark szomszédságában épült a festői szépségű létesítmény, mely környezetét és sokszínűségét tekintve egyaránt méltán említhetjük egy lapon, más ...
Találatok száma: 2

Aquatherma Termálfalu és Kemping

Aquatherma Termálfalu és Kemping

A zalaegerszegi Aquacity Vízicsúszda és Élménypark szomszédságában épült a festői szépségű létesítmény, mely környezetét és sokszínűségét tekintve egyaránt méltán említhetjük egy lapon, más ...


Vadkacsa Vendéglő

Vadkacsa Vendéglő

A Vadkacsa Vendéglő gazdag ételválasztékkal, göcseji ízvilágot megtartó, tájjellegű ételkülönlegességei teszik élménnyé az itt eltöltött pillanatokat. Az étterem helyszín éttermi szolgáltatásokkal ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket