Fertőrákosi gasztronómia
PROGRAMGAZDÁK

Huber Panzió Étterem
A Huber Panzió Fertő-tóra néző panorámájával, csendjével, színvonalával méltán közkedvelt a hazai és külföldi vendégek körében. Bővebben

Luka Pincészet
Családunk szőlőtermesztéssel kapcsolatos hagyománya évszázadokra tekint vissza. A mód, ahogy a borainkat készítjük, ötvözi őseink örök érvényű szabályait, korunk alapvető technológiai eljárásaival. Bővebben

Ráspi Étterem és Borászat
A konyhánkban minden ott, akkor és frissen készül, kemencében, öntött vasserpenyőben. Frissen csavart levek, húsz fajtavirág és gyümölcsital, házi kenyér, házi sajt szerepel az étlapunkon. Magyarország és világ legjobb borai a kezdetektől fogva a borlapunkon. Éttermünkben visszatükröződik a ... Bővebben

Fuchs Borozó
Festői környezetben, a Fertő tóra néző kilátással, hangulatos szőlőlugasban kortyolgathatja italát a Fuchs Borozóba betérő vendég. Vidám családi kisvállalkozás, ahol a háziasszony mosolya és a jobbnál jobb borok tovaűznek minden gondot. Bővebben

Jandl Borászat
Fertőrákosi poncichter család vagyunk szőlőtermelő hagyományokkal. A múltba visszatekintve, a szőlőtermelő őseink tisztelete, a tradíciók ápolása kötelez bennünket.
Bővebben

Töltl Pincészet
Pincészetünk szőlőskertekkel övezve, a Fertő-Hanság Nemzeti Park tájvédelmi körzetében helyezkedik el. Családunk szőlőtermesztéssel és borászattal kapcsolatos hagyományai 1566-os évig nyúlnak vissza. Bővebben
TÖLTSE fel online, és küldje be programját! A nevezéshez, előzetes regisztrációhoz, bejelentkezéshez, asztalfoglaláshoz, szállásfoglaláshoz, ajánlatkéréshez, jegyvásárláshoz, közvetlen információkéréshez, kapcsolatfelvételhez szükséges elérhetőségeket régebbi és új megjelenéseihez is megrendelheti. Bővebb információért keresse szerkesztőségünket!