ESEMÉNYEK
Márton-nap 2024 Palkonya 2024. november 9. (szombat)
Márton-nap idejére befejeződnek a mezőgazdasági munkák. Novemberre kiforr az újbor, és le lehet vágni a tömött libákat, így az emberek a bőséges lakomákkal nemcsak a karácsony előtti 40 napos böjti időszakra készülnek fel, hanem az elkövetkező évre is: az újbor a jövő évi erőt és egészséget, a libalakomák a ...
Szüreti Nyitott Pincék Palkonya 2024 2024. szeptember 14. (szombat)
Fergeteges szüreti mulatság, színes programokkal! A borászok szélesre tárt pinceajtókkal várják a látogatókat, hogy együtt ünnepelhessék a szüreti munkálatok végét. A borkóstolók mellett gasztrokulturális élményekkel és igazi fesztiválhangulattal vár mindenkit Palkonya! Találkozunk 2024-ben is!
Pünkösdi nyitott pincék 2024 Palkonya 2024. május 18. (szombat) - 2024. május 19. (vasárnap)
Az idei esztendőben is két napos eseményre készülünk. Szombaton hangolódás, nyitott pincék és gasztro műhelyek, VASÁRNAP pedig újra a régi palkonyai pünkösdöket megidéző nagyszabású PÜNKÖSDI NYITOTT PINCÉK FESZTIVÁL a faluban. Vasárnap már reggeltől kulturális-, gasztronómiai-, és családi programok, ...
PROGRAMHELYEK
Mokos Pincészet
Családi pincészetünk három generáció óta van jelen a Villányi Borvidék életében – immár két településen: Palkonyán és Villánykövesden. Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ezt a Magyarországon még kevésbé ...
Triflafater Palkonya
Csodákat terem a föld és az erdő és mi ezt a kincset keressük.
Borveranda Palkonya
A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak ...
Haraszti Birtok és Camping Palkonya
Fajtáinkat a borvidék fő fajtáiból állítottuk össze, amiket újratelepítettünk a saját magunk által oltott és nevelt szőlőveszőkkel. Prémium vörösborainkat hagyományos technológiával, fakádban erjesztve és kis fahordóban érlelve készítjük, mindenféle kezelés és nyúzás nélkül kerülnek palackba. A Haraszti ...
Vaj Bisztró és Vendégház Palkonya
A Vaj Bisztró konyhája méltán reprezentálja a falura jellemző, egyszerűségben rejlő nagyszerűséget, amely a helyi alapanyagokból táplálkozva építi fel a hétről hétre változó bisztrómenüket. A bőséges parasztreggeli egy kellemes kávéval, a házias jellegű vacsora pedig a helyi bort kortyolgatva válik ...
Kérjük olvassa el a linkre kattintva rövid megjelenés tájékoztatónkat. Ezt követően legyen kedves kitölteni a kapcsolatfelvételi űrlapot, amit a mentés gomb segítségével tud eljuttatni szerkesztőségünknek. Érdeklődése beérkezése után haladéktalanul egyeztetjük önnel, hogy mit és hogy szeretne megjelentetni portálunkon.
Bővebb információért keresse szerkesztőségünket!