Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Augusztus 20 - egész hétvégére szóló élmény Gyopárosfürdőn!
Augusztus 20 - egész hétvégére szóló élmény Gyopárosfürdőn!

A Boscolo Budapest május 5-én ünnepelte a 10 éves évfordulóját. A nagy nap alkalmából egy igazán különleges, meglepetésekkel teli eseménysorozatot rendezett, hogy a meghívott partnerekkel és vendégekkel együtt ünnepelhesse meg az elmúlt 10 év sikereit. A Boscolo Budapest egy egyedülálló nyílt nap keretében került bemutatásra, amely egy ünnepi történetmeséléssel kezdődött a történelmi Nyugat Bárban, ahol a híres magyar irodalmi élet kialakult. Az utazás az elnöki lakosztályokban folytatódott, ahol a leghíresebbek is megszálltak és a Boscolo Budapest lelkes munkatársai számos kullisszatitkot is elárultak a házról. A 10 éves évforduló alkalmával került bemutatásra a Meetings Imagined koncepció is, mely a rendezvények megszervezésének nélkülözhetetlen része. A Boscolo Spa-ban az interaktív kényeztetés új módját ismerhették meg vendégeink.

 

 

A Boscolo Budapest varázslatos világának bemutatását egy exkluzív koktél partin követte. Az est során még több meglepetésben volt részük a vendégeknek, hiszen megismerhették a szálloda új Igazgatóját, Oliver Hutten Úrat, aki korábban a Boscolo Exedra Roma Szállodaigazgatója volt, lenyűgöző eredményeket elérve ott, mind a bevételi oldalon, mind a minőségi szolgáltatás oldalán az elmúlt több mint három ott töltött év alatt.

A Rómában eltöltött évek előtt a Boscolo Milano Szállodaigazgatója volt 2010 és 2013 között, amely idő alatt a hotelt mint egy ikonikus modern életstílus jelképét vezette be a piacon. Hutten Oliver a Boscolo Milano szálloda vezetése előtt dolgozott a Principe di Savoia Hotelben, a Milan Italy Dorchester Collection szállodában, a frankfurti Kempinski Hotel Gravenbruch-ban, a Four Seasons Hotel Berlinben és a chicagói Drake Hotel Hiltonban.

Oliver Hutten köszöntőbeszédében elmondta, hogy "Nagyon izgatottan várja ezt az új kihívást. Az Ő küldetése az, hogy a Boscolo Budapest és Boscolo Residence továbbra is felső kategóriás luxus márkaként legyen pozícionálva Budapesten, megkülönböztetve az elegancia, az udvariasság és a vendégszeretet egyediségével, hogy az olasz életmódot képviselje a világ valamennyi tájáról érkező vendégeinek."

A  születésnapi rendezvény fénypontja egy igazán egyedülálló Carmina Burana remekmű volt, melyet a Vox Caelestis vegyeskar mutatott be. A különleges előadás mellett a vendégek az egyedi csokoládé készítést is élvezhették, valamint az egész este folyamán Nyári Bernadett, hegedűművész előadásában hallhatunk világhírű dalokat. A lélegzetelállító virág dekoráció mellett a lobbyt a hotelről készült 10 éves iskolás tehetségek rajzai varázsolták még érdekesebbé és különlegesebbé. Mivel egy születésnap természetesen nem múlhat el születésnapi torta nélkül, egy 100 szeletes Boscolo Budapest 10 Éves Születésnapi Tortával leptük meg az összes kedves vendéget, melyet egyedi torták tervezésével és elkészítésével foglalkozó tortatervező, Németh Polly “Pixie” egyedi stílusával és kreatív ötleteivel a Boscolo Budapest számára személyre szabva alkotta meg.

Az este igazán ünnepi hangulatban telt, melynek alkalmával Romano Boscolo, a Boscolo Budapest egyik tulajdonosa is köszöntötte a jelenlévő vendégeket, akiknek történeteivel mosolyt csalt az arcára. Az est folyamán, Musits Adrienn, a Boscolo Budapest Sales és Marketing Igazgatója elismerő okleveleket adott át az elmúlt 10 évben legtöbb vendéget hozó, legnagyobb üzletet hozó, legrégebben együttdolgozó partnereknek, a leghűségesebb beszállítóknak, a 10 éve itt dolgozó kollégáknak, valamint az évfordulóra meghirdetett rajzverseny első három helyezettjének. A rajzversenyen az Elte Bárczi Gusztáv Gyakorló Általános Iskola, az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola és a Baross Gábor Általános Iskola 10 éves tehetségei vettek részt.

2016-05-10 13:07:42

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
10 éves lett a Boscolo Budapest

Szolgáltató

TOP szállás