Ki lesz 2017-ben a Lecsókirály Esztergomban a Lecsófesztiválon?
Ki lesz 2017-ben a Lecsókirály Esztergomban a Lecsófesztiválon?
Villányi Vörösborfesztivál 2017. október 6-8.
Villányi Vörösborfesztivál 2017. október 6-8.
21. Csabai Kolbászfesztivál - Hagyományok és újdonságok!
21. Csabai Kolbászfesztivál - Hagyományok és újdonságok!

A 23. alkalommal megrendezett Best of Budapest & Hungary gálaest idén április 2-án került megrendezésre, melynek a Kempinski Hotel Corvinus Budapest adott otthont. Az esemény a magyarországi gasztronómia és vendéglátás egyik legnagyobb szabású és legrangosabb ünnepe, ahol az előző év legkiemelkedőbb éttermeseit, szállodásait és egyéb szolgáltatóit díjazzák.

Ezen az estén 10 különdíj került átadásra, a díjazottaknak Freed Peter, a Best of Budapest & Hungary minősítési rendszer alapítója, Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató helyettese és Dr. Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke gratulált.

Az Év Szállodása díjat Engelbrecht Kinga, a Boscolo Budapest & Boscolo Residence Szállodaigazgatója kapta meg. 2010 óta vezeti a szállodát, mely idő alatt a Boscolo Budapest Szálloda 2013-ban megkapta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Magyar Turizmus Zrt. díjazásában az „Év ötcsillagos szállodája" elismerést és más számos hazai és nemzetközi rangos díj és neves elismerés büszke tulajdonosa. A Boscolo Budapest a Marriott Autograph Collection tagjaként az összes európai szállodák közül a vendégelégedettség szempontjából mindig a rangsor élén áll. A kimagasló pénzügyi teljesítményének köszönhetően piacvezető az európai ötcsillagos szállodák között.

2016-04-07 17:55:58