MONTMARTRE-I ÉJSZAKÁK - CSERNUS ÉS A MONTMARTRE - EGY MŰTEREM TITKAI CÍMŰ KIÁLLÍTÁS FINISSZÁZSA
MONTMARTRE-I ÉJSZAKÁK - CSERNUS ÉS A MONTMARTRE - EGY MŰTEREM TITKAI CÍMŰ KIÁLLÍTÁS FINISSZÁZSA
Exkluzív gasztro program sztárséfekkel Hévízen!
Exkluzív gasztro program sztárséfekkel Hévízen!
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Pótszilveszter és januári pihenés Sopronban
Pótszilveszter és januári pihenés Sopronban
Farsangi programajánló
Farsangi programajánló

Váltson jegyet a Budapesti Operettszínház márciusi, áprilisi előadásaira!

Tartson velünk tavasszal is! Megkezdtük a jegyértékesítést márciusi és áprilisi programjainkra. Egy izgalmas bemutatóval, az ünnepi időszakban itthon és külföldön egyaránt óriási sikert aratott musical gálánkkal, visszatérő közönségkedvencekkel és népszerű repertoár előadásainkkal indítjuk a tavaszi szezont.

Váltson jegyet a Budapesti Operettszínház márciusi, áprilisi előadásaira!

Március első napjaiban a Margaret Mitchell regénye alapján készült zenés darabunkkal, a Scarlett O'Hara életét feldolgozó Elfújta a szél című musicallel várjuk nézőinket. Gerard Presgurvic zeneszerző művét Gubik Petrával és Vágó Zsuzsival a címszerepben, Somogyi Szilárd rendezésében láthatják a tavasz folyamán összesen kilenc alkalommal. A Daphne du Maurier számára világhírt meghozó regény, A Manderley-ház asszonya alapján Sylvester Lévay és Michael Kunze tollából született Rebecca is visszatért. A hatalmas sikerszériát maga mögött tudó, rejtélyes, már-már krimiszerű történet főbb szerepeiben Vágó Zsuzsi, Szabó P. Szilveszter, Homonnay Zsolt, Polyák Lilla, Janza Kata, Bálint Ádám, Mészáros Árpád Zsolt, Szulák Andrea és Peller Anna mellett már Dancs Annamarit is üdvözölheti a közönség.

Szintén egy irodalmi alkotás, Victor Hugo világhírű regénye az alapja egy másik musicalünknek, A Notre Dame-i toronyőrnek, amelyet március 17-től 19-ig, majd április elején tűztünk műsorunkra. A hős Quasimodo, a kemény Frollo és a gyönyörű Esmeralda történetét mintegy kilencszer követhetik végig az érdeklődők.

Januári bemutatónk Várkonyi Mátyás, Ács János és Gunar Braunke Oscar Wilde kultikus regénye alapján írt musicalje, a Dorian Gray, Kocsis Dénessel a címszerepben. Partnerei a német nyelvű előadás egykori főszereplője, Homonnay Zsolt, valamint többek között Gubik Petra, Janza Kata, Kalocsai Zsuzsa, Dézsy Szabó Gábor, Papadimitriu Athina lesznek, és hosszú idő után először köszönthetjük színházunkban a musical legendás, 1990-es változatának címszereplőjét, Csengeri Attilát is, aki ezúttal Basilt, a festőt alakítja majd.

És ha még mindig világirodalmi csemegékre éhezik, ne feledje, sokunk kedvenc, kamaszkori olvasmányélményének, Daniel Keyes Virágot Algernonnak című könyvének musical változatát is elcsípheti március közepén és április elején, a Raktárszínházban. A megindító történet főbb szerepeiben Kerényi Miklós Máté, Szendy Szilvi, Szabó P. szilveszter, Nádasi Veronika, Földes Tamás, Pálfalvy Attila, Auksz Éva, Kékkovács Mara, Gömöri András Máté, Pesák Ádám, Németh Attila és Sipos Imre lép színpadra.

Nádasi Veronika decemberben mutatta be első élőzenekaros koncertjét, amelyben az ismert dalok mellett zenei különlegességek is elhangzottak. Az estet - amelyen Veronika néhány dal erejéig vendégül látja egyetemi osztálytársát, Peller Annát is - az óriási érdeklődésre való tekintettel tavasszal is műsorra tűztük.

Március 9-től A Kálmán Imre Teátrumban több mint huszonötéves múltra visszatekintő Budapest Klezmer Band vezetője, Jávori Ferenc Fegya egy bensőséges hangulatú esten személyes történetekkel fűszerezve mutatja be pályáját és életművét a kárpátaljai gyermekkortól kezdve a budapesti éveken át a visszhangos európai és amerikai sikerekig. A szerző és muzsikustársai a sok humorral és életörömmel átszőtt sajátos kompozíciókban a hagyományos jiddis motivumokat elegyítik más népzenei elemekkel, és egy csepp modernitással is. A Levelek otthonról címet viselő összeállításban instrumentális és vokális szerzemények egyaránt helyet kapnak majd, s ez utóbbiakban a Budapesti Operettszínház művészei, Janza Kata, Siménfalvy Ágota, Földes Tamás és Szabó P. Szilveszter is közreműködnek.

Mindhalálig musical című gálaműsorunkban - amelynek az ünnepi időszakban állva tapsolt a müncheni és a magyar közönség egyaránt - a világ zenés színpadainak valaha volt legnagyobb sikereiből hallhatnak válogatást színházunk sztárjainak előadásában: felcsendülnek Az oroszlánkirály, Az operaház fantomja, a Macskák, az Elisabeth, A Szépség és a Szörnyeteg, a Grease (Pomádé), a Vámpírok bálja, a My fair lady és az Evita legjobb dalai is.

Lezúdul az áprilisi zivatar is az Operettszínház színpadára, a filmipar hőskorát idéző, látványos szteppjelenetekkel és slágerekkel teli musicalünk, az Ének az esőben öt alkalommal dobogtatja majd meg a zenész színház szerelmeseinek szívét.

Márciusi bemutatónk Karafiáth Orsolya és Bella Máté fergetegesen mulatságos horror vígmusicalje, amelynek főhősnője, Orsi új albérletbe költözik. A különös házban lakik még Máté bácsi, egy rozzant, öreg alkoholista, Bori néni, a szerelemre éhes, mindig felcicomázott idős hölgy, valamint András, az örökké depressziós újságíró. Ráadásul ide fészkelte be magát a macskadémon is, aki a legváltozatosabb alakokat öltve igyekszik pokollá tenni a lakótársak életét... Színházunk sztárjai, Peller Anna, Homonnay Zsolt, Oszvald Marika, Faragó András és Bálint Ádám mellett az előadásban Szemenyei Jánost üdvözölhetjük, aki Homonnay Zsolttal felváltva alakítja a címszerepet.

Az operettek rajongóinak sincs miért aggódniuk: többek között két Lehár-remekkel, a közelmúltban Belgiumban is hatalmas sikert aratott előadással, A víg özveggyel és a novemberben bemutatott, különleges koreográfiákkal és formabontó jelmezekkel színesített Luxemburg grófjával készülünk nekik. A büszke és dúsgazdag asszony, Glavári Hanna és a szívtipró Daniló gróf szerelmi csatározásait összesen hatszor, míg a Polkatáncos és a Szívem szeret című örökzöldekkel fémjelzett, férfi is női szíveket egyaránt megdobogtató produkciónkat nyolc alkalommal láthatja a közönség. A klasszikusok sorából persze nem maradhat ki az egyik legmulatságosabb magyar operett, a Mágnás Miska sem, amelyben márciustól Rolla grófnő szerepében Lévai Enikő mellett újra látható Lukács Anita is. Kálmán Imre életművének állócsillagai és legérdekesebb darabjai is érkeznek: tavasszal látható a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő és A chicagói hercegnő is. A fentieken túl a Raktárszínházban továbbra is várjuk Önt kamara operettjeinkre, A régi nyárra és a Lili bárónőre!

És még mindig nem ért véget a jó híreink sora, ugyanis márciusban visszatér az Én és a kisöcsém című előadásunk Réthly Attila rendezésében, amelyben minden együtt van, ami a zenés előadásokat élteti:  jól megrajzolt, eredeti figurák, fergeteges humorral megírt fordulatos történet, szellemes szövegű örökzöld slágerek, mint például az "Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon...“, a "Pá kis aranyom, pá...“ és a  "Mia bella Signorina“. Az előadás különlegessége, hogy kelemen Kató szerepében Simon Panna mellett mostantól Vágó Zsuzsit köszönthetjük!

Társulatunk már gőzerővel készül februári bemutatónkra, és a feleségeit sorra fogyasztó, veszedelmes Kékszakáll történetét Székely Kriszta rendezésében márciusban és áprilisban is műsoron tartjuk. Az előadásban színházunk művészei, Boncsér Gergely, Vadász Zsolt, Bordás Barbara, Peller Károly, Erdős Attila, Csuha Lajos, Kállay Bori, Kalocsai Zsuzsa, Ludovik Kendi, Dolhai Attila és Veréb Tamás mellett Lusine Sahakyan operaénekest, és a Katona József Színház művészét, a számos szakmai elismeréssel jutalmazott Szacsvay Lászlót üdvözölhetjük, aki Bobeche szerepében először lép az Operettszínház színpadára.

Áprilisban pedig társulatunk oszlopos tagja, Felföldi Anikó születésnapja alkalmából megújult fedélzettel fut be a Kálmán Imre Teátrum kikötőjébe a La Paz luxushajó, azaz visszatér az Amerikai komédia! A munkamániás, besavanyodott ifjú üzletasszony, Tony és a sármőr kalandor, Frank viharos találkozásához a zenét - szvinges és dzsesszes dallamokkal és ritmusokkal - az Artisjus- és Fonogram-díjas komponista és szaxofonművész, Bársony Bálint szerezte, aki a produkcióban maga is színpadra lép az általa vezetett zenekar élén. A hajón felbukkan még Janza Kata, Homonnay Zsolt, Bálint Ádám, Földes Tamás, Falusi Mariann és Brasch Bence is.

Természetesen nem hiányozhatnak a gyerekek kedvencei sem, a Raktárszínházban az elmaradhatatlan Erdei kalamajka és a Lázár Ervin meséjéből készült mesés bábmusical, a Szegény Dzsoni és Árnika, nagyszínpadunkon pedig az Ördögölő Józsiás című rockoperett és a Peller Károly rendezte családi mesesó, az Oszi Boszi, a repülő nagyanyóvárja a kicsiket és a nagyokat.

A megújult Átriumban továbbra is terítéken a latin temperamentum és a nyugtatóval megbolondított gazpacho, vagyis a Nők az idegösszeomlás szélén musicalünk Peller Annával a főszerepben, de az első tavaszi hónapban a világ legnépszerűbb női festőművészét sem kell nélkülözniük a nézőknek, hiszen a Duda Éva Társulattal együttműködésben készült, Frida Kahlo életéről szóló összművészeti előadásunk is repertoáron marad.

Szeretettel várjuk színházunkban!

Forrás: Az Operettszínház honlapja

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

2018-01-15 08:31:34


Programajánlat

Alma Együttes koncertek 2019
Alma Együttes koncertek 2019
2019. január 19.
Siófoki koncertek 2019
Siófoki koncertek 2019
  • Siófok
2019. január 22.
Színház Siófok  2019
Színház Siófok 2019
  • Siófok
2019. január 29 - 30.

Szolgáltató

Budapesti Operettszínház
Budapesti Operettszínház
  • Budapest
  • VI. kerület
Corinthia Hotel Budapest
Corinthia Hotel Budapest
  • Budapest
  • VII. kerület
József Attila Színház
József Attila Színház
  • Budapest
  • XIII. kerület

Rejtélyes történelem


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Erkel Színház műsor és jegyvásárlás 2019
Szegedi Szabadtéri Játékok 2019. Műsor és online jegyvásárlás!
Budapesti Operettszínház előadások 2019. Online jegyek!
Kiev City Ballet - Rómeó és Júlia országos turné 2019. Online jegyek!
Dumaszínház előadások jegyvásárlási lehetőséggel!
Lord of the Dance - Dangerous Games turné 2019. Online jegyek!
Csányi Sándor fellépései jegyvásárlási lehetőséggel!
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket