Mindenki Jutka nénije várja a kisebb és nagyobb gyerekeket szüleikkel együtt!
Mindenki Jutka nénije várja a kisebb és nagyobb gyerekeket szüleikkel együtt!
Családi musical sztár szereposztásban!
Családi musical sztár szereposztásban!

A Tiszavirág Ártéri Sétaút és a Hableány Hotel és Étterem „Osztálykirándulás!” címmel pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy osztálykirándulás keretében a gyerekek megismerjék a Tisza-tó csodálatos vízi világát és a Tiszavirág Ártéri Sétautat, amely egy olyan 2 km hosszú erdei és vízi élővilágot bemutató tanösvény, ahol gyalogosan és csónakba szállva is részévé válhatunk az érintetlen természet varázslatos világának.

A pályázat leírása:

1.      Téma: „Kirándul az osztály”, azaz, hogyan képzeled el az osztályodat, egy Tisza-tavi kirándulás közben.

2.      Kategóriák:

I. Kategória: Alsó tagozatos általános iskolások

II. Kategória: Felső tagozatos általános iskolások

3.      Nevezési feltételek:

I. Kategória: minden pályázó osztály egy alkotással nevezhet. Osztályonként egy pályázatot lehet beadni, de iskolánként több pályázó osztály is lehet.

II. Kategória: minden pályázó osztály egy alkotással nevezhet. Osztályonként egy pályázatot lehet beadni, de iskolánként több pályázó osztály is lehet.

Az alkotásokat szabadon választott technikával, (rajz, festmény, magvakból, levelekből, termésekből készített kép, stb.) A/3-as vagy A/4-es méretben készíthetitek el.

A pályázat hátoldalán szerepeltetni kell a pályázó osztályt, az iskola telefonszámát/email címét/postacímét.

4.      Beküldési határidő: 2016. március 25.

5.      Leadás:         

5. 1.      Postai úton: Szabics Bt. 5358 Tiszafüred-Örvény, Béke u. 16. postacímre a pályázat feltételei pontban leírt adatok feltüntetésével.

5.2.       Facebook-on. Mielőtt postára adod a képet, készíts róla egy fotót töltsd fel a facebookra és jelöld be rajta, mint képen szereplő személy és/vagy hely a Tiszavirág Ártéri Sétaút-t és a Hableány Hotel és Éttermet.

6.      Díjak: Mindkét kategóriában:

I. helyezett: A nyertes osztály ingyenesen részt vehet, egy Egynapos osztálykiránduláson, mely magába foglalja a Tiszavirág Ártéri Sétaút és Tanösvény díjmentes meglátogatását túravezetéssel és egy 1 órás révhajós kirándulást.

II. helyezett: Tiszavirág Ártéri Sétaút és Tanösvény díjmentes meglátogatását túravezetéssel és a gyermekek kedvenceivel, hamburgerrel és limonádéval kedveskedünk a Hotel Hableány Étteremben.

III. helyezett: egy órás révhajós kirándulás

7.      Nyereményhirdetés: 2016. március 31.-én, a weboldalunkon, és facebook oldalunkon. A nyertesek postán kapják meg ajándékutalványukat, mely 2016. december 31-ig váltható be.

A beérkezett pályaműveket folyamatosan feltöltjük a www.facebook.com/szabicskikoto oldalunkra „Kirándul az osztály!” rajzpályázat galériájába.

2016-02-09 08:44:35

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Osztálykirándulás a Tisza-tónál rajzpályázat

Programajánlat