Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
„Kirándul az osztály” rajzpályázat
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

„Kirándul az osztály” rajzpályázat

A Tiszavirág Ártéri Sétaút és a KalandSziget Tiszafüred „Osztálykirándulás!” címmel pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy osztálykirándulás keretében a gyerekek megismerjék a Tisza-tó csodálatos vízi világát és a Tiszavirág Ártéri Sétautat, amely egy olyan 2 km hosszú erdei és vízi élővilágot bemutató tanösvény, ahol gyalogosan és csónakba szállva is részévé válhatunk az érintetlen természet varázslatos világának. Természetesen egy osztálykiránduláson a szórakozás sem maradhat el, melyre tökéletes helyszínt biztosít Magyarország legnagyobb kalandszigete.

A pályázat leírása:

1.      Téma: „Kirándul az osztály”, azaz, hogyan képzeled el az osztályodat, egy Tisza-tavi kirándulás közben.

2.      Kategóriák:
I. Kategória: Alsó tagozatos általános iskolások
II. Kategória: Felső tagozatos általános iskolások

3.      Nevezési feltételek:
I. Kategória: minden pályázó osztály egy alkotással nevezhet. Osztályonként egy pályázatot lehet beadni, de iskolánként több pályázó osztály is lehet.
II. Kategória: minden pályázó osztály egy alkotással nevezhet. Osztályonként egy pályázatot lehet beadni, de iskolánként több pályázó osztály is lehet.
Az alkotásokat szabadon választott technikával, (rajz, festmény, magvakból, levelekből, termésekből készített kép, stb.) A/3-as vagy A/4-es méretben készíthetitek el.
A pályázat hátoldalán szerepeltetni kell a pályázó osztályt, az iskola telefonszámát/email címét/postacímét.

4.      Beküldési határidő: 2015. március 15.

5.      Leadás:         
5. 1.      Postai úton: Szabics Bt. 5358 Tiszafüred-Örvény, Béke u. 16. postacímre a pályázat feltételei pontban leírt adatok feltüntetésével.
5.2.       Facebook-on. Mielőtt postára adod a képet, készíts róla egy fotót töltsd fel a facebookra és jelöld be rajta, mint képen szereplő személy és/vagy hely a Tiszavirág Ártéri Sétaút-t és a Robin KalandSzigetet vagy Robin a Hód-t. (A jelöléshez ismerősödnek kell lenni mind a Sétaútnak mind a KalandSzigetnek. ) Facebook

6.      Díjak: Mindkét kategóriában:
I. helyezett: A nyertes osztály ingyenesen részt vehet, egy Egynapos osztálykiránduláson, mely magába foglalja a Tiszavirág Ártéri Sétaút és Tanösvény díjmentes meglátogatását túravezetéssel és egy 1 órás révhajós kirándulást.
II. helyezett: Komp használat és testmagasságnak megfelelően 1 órás kalandpálya használat.
III. helyezett: A nyertes osztály ingyenesen részt vehet egy kiránduláson a Tiszavirág Ártéri Sétaúton túravezetéssel.

7.      Nyereményhirdetés: 2015. március 15.-én, a weboldalunkon, és facebook oldalunkon. A nyertesek postán kapják meg ajándékutalványukat, mely 2015. december 31-ig váltható be.
A beérkezett pályázatokról a havonta megjelenő hírlevelünkben folyamatosan hírt adunk. A beérkezett pályaműveket folyamatosan feltöltjük a www.szabicskikoto.hu és a www.kalandsziget.hu  honlapok „Kirándul az osztály!” rajzpályázat galériájába.

2015-03-06 12:06:48

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer