Új-Zéland Sunday Brunch az Araz Étteremben
`A fehér felhők országa` Sunday Brunch az Araz Étteremben: Kia Ora! Maori nyelven így üdvözlik egymást az Új-Zélandiak! Új-Zélandot Földünk egyik legszebb országaként tartják számon. Páratlan természeti szépséget őriz magában - gyönyörű gleccsereivel, lélegzetelállító fjordjaival, trópusi esőerdőivel és homokos tengerpartjával hamar belopja magát a látogatók szívébe. Konyhájuknak van egy kis angolos zamata, amit a hal-burgonya páros és a rostonsült marhaszelet bizonyít a legjobban. A húsételek közül a bárány, sertés és a szarvas a legkedveltebb, a halak és tengeri ínyencségek közül pedig a lazac, az osztriga és a kagyló. Itt született Pavlova, a krémes édes. Nemzeti ételük kívül ropogós, belül krémes. A habbal és gyümölccsel díszített desszert névadója Anna Pavlova - az orosz balerina, akinek egy wellingtoni hotelséf készítette el ezt az édességet az 1920-as években.
Szeptemberben Új-Zélandi Sunday Brunch!
A nagy sikerre való tekintettel szeptember 4-én a Sunday Brunchon Új-Zéland varázslatos ízei várják Önöket az ARAZ Étteremben!
Új-Zélandot Földünk egyik legszebb országaként tartják számon. Páratlan természeti szépséget őriz magában - gyönyörű gleccsereivel, lélegzetelállító fjordjaival, trópusi esőerdőivel és homokos tengerpartjával hamar belopja magát a látogatók szívébe. Konyhájuknak van egy kis angolos zamata, amit a hal-burgonya páros és a rostonsült marhaszelet bizonyít a legjobban. A húsételek közül a bárány, sertés és a szarvas a legkedveltebb, a halak és tengeri ínyencségek közül pedig a lazac, az osztriga és a kagyló. Itt született Pavlova, a krémes édes. Nemzeti ételük kívül ropogós, belül krémes. A habbal és gyümölccsel díszített desszert névadója Anna Pavlova - az orosz balerina, akinek egy wellingtoni hotelséf készítette el ezt az édességet az 1920-as években.
Információ: araz.hu