ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
A tájházak és szabadtéri múzeumok izgalmas, színes programokkal tárják ki kapuikat!
A tájházak és szabadtéri múzeumok izgalmas, színes programokkal tárják ki kapuikat!
Ezernyi pünkösdi élmény a Balaton parton! Várjuk Siófokon!
Ezernyi pünkösdi élmény a Balaton parton! Várjuk Siófokon!
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Új-Zéland Sunday Brunch az Araz Étteremben

`A fehér felhők országa` Sunday Brunch az Araz Étteremben: Kia Ora! Maori nyelven így üdvözlik egymást az Új-Zélandiak! Új-Zélandot Földünk egyik legszebb országaként tartják számon. Páratlan természeti szépséget őriz magában - gyönyörű gleccsereivel, lélegzetelállító fjordjaival, trópusi esőerdőivel és homokos tengerpartjával hamar belopja magát a látogatók szívébe. Konyhájuknak van egy kis angolos zamata, amit a hal-burgonya páros és a rostonsült marhaszelet bizonyít a legjobban. A húsételek közül a bárány, sertés és a szarvas a legkedveltebb, a halak és tengeri ínyencségek közül pedig a lazac, az osztriga és a kagyló. Itt született Pavlova, a krémes édes. Nemzeti ételük kívül ropogós, belül krémes. A habbal és gyümölccsel díszített desszert névadója Anna Pavlova - az orosz balerina, akinek egy wellingtoni hotelséf készítette el ezt az édességet az 1920-as években.

Szeptemberben Új-Zélandi Sunday Brunch!

A nagy sikerre való tekintettel szeptember 4-én a Sunday Brunchon Új-Zéland varázslatos ízei várják Önöket az ARAZ Étteremben!

Új-Zélandot Földünk egyik legszebb országaként tartják számon. Páratlan természeti szépséget őriz magában - gyönyörű gleccsereivel, lélegzetelállító fjordjaival, trópusi esőerdőivel és homokos tengerpartjával hamar belopja magát a látogatók szívébe.  Konyhájuknak van egy kis angolos zamata, amit a hal-burgonya páros és a rostonsült marhaszelet bizonyít a legjobban. A húsételek közül a bárány, sertés és a szarvas a legkedveltebb, a halak és tengeri ínyencségek közül pedig a lazac, az osztriga és a kagyló. Itt született Pavlova, a krémes édes. Nemzeti ételük kívül ropogós, belül krémes. A habbal és gyümölccsel díszített desszert névadója Anna Pavlova - az orosz balerina, akinek egy wellingtoni hotelséf készítette el ezt az édességet az 1920-as években.

Információ: araz.hu

Kapcsolódó témák:

Hasonló ajánlatok

Ez is érdekelheti!

Kiemelt ajánlatok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megadott intervallumban:
-tól
-ig
Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!