
A szarvasi töltött káposzta-főző és kolbászkészítő versenyen összemérhetik tudásukat a résztvevő csapatok 2025. november 8-án. A rendezvény helyszíne a Piaccsarnok. A szervezők várják a csapatok jelentkezését. A gasztronómiai programok mellett vidám zene és színpadi programok, sztárvendégek fellépései várják az érdeklődőket.
Kiemelt ajánlat
A szarvasi töltött káposzta-főző és kolbászkészítő versenyen összemérhetik tudásukat a résztvevő csapatok 2025. november 8-án. A rendezvény helyszíne a Piaccsarnok. A szervezők várják a csapatok jelentkezését. A gasztronómiai programok mellett vidám zene és színpadi programok, sztárvendégek fellépései várják az érdeklődőket.
Kiemelt ajánlat

A szarvasi töltött káposzta-főző és kolbászkészítő versenyen összemérhetik tudásukat a résztvevő csapatok 2025. november 8-án. A rendezvény helyszíne a Piaccsarnok. A szervezők várják a csapatok jelentkezését. A gasztronómiai programok mellett vidám zene és színpadi programok, sztárvendégek fellépései várják az érdeklődőket.
Kiemelt ajánlat
XIX. Országos Román Gasztronómiai Fesztivál Gyulán, a Várkertben 2025. szeptember 13-án. Főzőversennyel, kiállítással és kulturális programokkal várják az érdeklődőket. A fesztivál célja a nemzetiségi tradíciók ápolása és a közösséghez való tartozás erősítése mellett Gyula város és a régió közéletének gazdagítása.
Kiemelt ajánlat
XIX. Országos Román Gasztronómiai Fesztivál Gyulán, a Várkertben 2025. szeptember 13-án. Főzőversennyel, kiállítással és kulturális programokkal várják az érdeklődőket. A fesztivál célja a nemzetiségi tradíciók ápolása és a közösséghez való tartozás erősítése mellett Gyula város és a régió közéletének gazdagítása.
Kiemelt ajánlat
XIX. Országos Román Gasztronómiai Fesztivál Gyulán, a Várkertben 2025. szeptember 13-án. Főzőversennyel, kiállítással és kulturális programokkal várják az érdeklődőket. A fesztivál célja a nemzetiségi tradíciók ápolása és a közösséghez való tartozás erősítése mellett Gyula város és a régió közéletének gazdagítása.
Kiemelt ajánlat

Tárcsás Ételek Fesztiválja - Helyi nemzetiségek rendezvénye Bogácson 2025. október 25-én. Finom ízek, gasztronómiai különlegességek, hagyományok felelevenítése a fürdővárosban, Bogácson! Ha azt hiszed, Te vagy a konyha ördöge vagy a kondéros tündér, akkor itt a helyed Bogácson! Vegyél részt és mutasd meg tudásod a Bükkalja legnagyobb gasztronómiai megmérettetésén, idén ősszel, a Rendezvényparkban, a Tárcsás Ételek Fesztiválján!
Kiemelt ajánlat
Tárcsás Ételek Fesztiválja - Helyi nemzetiségek rendezvénye Bogácson 2025. október 25-én. Finom ízek, gasztronómiai különlegességek, hagyományok felelevenítése a fürdővárosban, Bogácson! Ha azt hiszed, Te vagy a konyha ördöge vagy a kondéros tündér, akkor itt a helyed Bogácson! Vegyél részt és mutasd meg tudásod a Bükkalja legnagyobb gasztronómiai megmérettetésén, idén ősszel, a Rendezvényparkban, a Tárcsás Ételek Fesztiválján!
Kiemelt ajánlat

Tárcsás Ételek Fesztiválja - Helyi nemzetiségek rendezvénye Bogácson 2025. október 25-én. Finom ízek, gasztronómiai különlegességek, hagyományok felelevenítése a fürdővárosban, Bogácson! Ha azt hiszed, Te vagy a konyha ördöge vagy a kondéros tündér, akkor itt a helyed Bogácson! Vegyél részt és mutasd meg tudásod a Bükkalja legnagyobb gasztronómiai megmérettetésén, idén ősszel, a Rendezvényparkban, a Tárcsás Ételek Fesztiválján!
Kiemelt ajánlat

Szármafesztivál Topolyán a Vásártéren 2025. október 25-én. Főzőverseny, kézműves vásár, gasztrotermékek, gyerekprogramok, zenei programok várják az érdeklődőket. A Szármafesztiválon senki sem marad éhes – még azok sem, akik hús nélkül szeretik a klasszikus ízeket. A vegán szárma idén is ott lesz a menün, tele ízzel, illattal és szeretettel.
Szármafesztivál Topolyán a Vásártéren 2025. október 25-én. Főzőverseny, kézműves vásár, gasztrotermékek, gyerekprogramok, zenei programok várják az érdeklődőket. A Szármafesztiválon senki sem marad éhes – még azok sem, akik hús nélkül szeretik a klasszikus ízeket. A vegán szárma idén is ott lesz a menün, tele ízzel, illattal és szeretettel.

Szármafesztivál Topolyán a Vásártéren 2025. október 25-én. Főzőverseny, kézműves vásár, gasztrotermékek, gyerekprogramok, zenei programok várják az érdeklődőket. A Szármafesztiválon senki sem marad éhes – még azok sem, akik hús nélkül szeretik a klasszikus ízeket. A vegán szárma idén is ott lesz a menün, tele ízzel, illattal és szeretettel.

2025. február 15. Túrkevei Böllértalálkozó! A Kevi Böllértalálkozó rendezvényt a hagyományos népi disznóvágások hangulatának felélesztése céljából indították útjára. A Túrkevére látogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A résztvevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők, így hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát kínálnak a vendégeknek. Az elmúlt évekhez hasonlóan a csapatnak egységes sátrakat biztosítanak, illetve külön-külön elkerített udvarokat alakítanak ki a vágás, feldolgozás helyszíneként.
2025. február 15. Túrkevei Böllértalálkozó! A Kevi Böllértalálkozó rendezvényt a hagyományos népi disznóvágások hangulatának felélesztése céljából indították útjára. A Túrkevére látogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A résztvevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők, így hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát kínálnak a vendégeknek. Az elmúlt évekhez hasonlóan a csapatnak egységes sátrakat biztosítanak, illetve külön-külön elkerített udvarokat alakítanak ki a vágás, feldolgozás helyszíneként.

2025. február 15. Túrkevei Böllértalálkozó! A Kevi Böllértalálkozó rendezvényt a hagyományos népi disznóvágások hangulatának felélesztése céljából indították útjára. A Túrkevére látogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A résztvevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők, így hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát kínálnak a vendégeknek. Az elmúlt évekhez hasonlóan a csapatnak egységes sátrakat biztosítanak, illetve külön-külön elkerített udvarokat alakítanak ki a vágás, feldolgozás helyszíneként.