Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A TILIA több, mint egy borvendéglő. Az ízletes ételek mellett, szellemi és lelki táplálékot is nyújtunk TILIART koncert sorozatunkkal, mert szerintünk a dolgok összefüggenek, és aki értékeli a finom ízeket, a zamatos borokat, az szereti a jó zenét, és a tartalmas gondolatokat is. A Tilia Borvendéglő a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Hagyományos, magyaros konyhát képviselünk, megspékelve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stíluselemmel. Az ételeket friss, helyi alapanyagokból készítjük. Ételeinket az itt lévő hegyek boraihoz társítjuk.
A TILIA több, mint egy borvendéglő. Az ízletes ételek mellett, szellemi és lelki táplálékot is nyújtunk TILIART koncert sorozatunkkal, mert szerintünk a dolgok összefüggenek, és aki értékeli a finom ízeket, a zamatos borokat, az szereti a jó zenét, és a tartalmas gondolatokat is. A Tilia Borvendéglő a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Hagyományos, magyaros konyhát képviselünk, megspékelve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stíluselemmel. Az ételeket friss, helyi alapanyagokból készítjük. Ételeinket az itt lévő hegyek boraihoz társítjuk.
A TILIA több, mint egy borvendéglő. Az ízletes ételek mellett, szellemi és lelki táplálékot is nyújtunk TILIART koncert sorozatunkkal, mert szerintünk a dolgok összefüggenek, és aki értékeli a finom ízeket, a zamatos borokat, az szereti a jó zenét, és a tartalmas gondolatokat is. A Tilia Borvendéglő a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Hagyományos, magyaros konyhát képviselünk, megspékelve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stíluselemmel. Az ételeket friss, helyi alapanyagokból készítjük. Ételeinket az itt lévő hegyek boraihoz társítjuk.
Szívesen eltöltene egy kellemes, hangulatos estét egy pompás étteremben, és megkóstolná magyar konyhánk különlegességeit? Stílusos kültéri helyiségünk kiváló légkört teremt. Fűtött teraszunk a tökéletes hely arra, hogy a késő esti órákban is körülvegye a kényelem. Rendkívüli komfort: klimatizált termeinknek köszönhetően időjárástól függetlenül élvezheti a nálunk töltött időt.
Szívesen eltöltene egy kellemes, hangulatos estét egy pompás étteremben, és megkóstolná magyar konyhánk különlegességeit? Stílusos kültéri helyiségünk kiváló légkört teremt. Fűtött teraszunk a tökéletes hely arra, hogy a késő esti órákban is körülvegye a kényelem. Rendkívüli komfort: klimatizált termeinknek köszönhetően időjárástól függetlenül élvezheti a nálunk töltött időt.
Szívesen eltöltene egy kellemes, hangulatos estét egy pompás étteremben, és megkóstolná magyar konyhánk különlegességeit? Stílusos kültéri helyiségünk kiváló légkört teremt. Fűtött teraszunk a tökéletes hely arra, hogy a késő esti órákban is körülvegye a kényelem. Rendkívüli komfort: klimatizált termeinknek köszönhetően időjárástól függetlenül élvezheti a nálunk töltött időt.