Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Május 1-ei hosszú hétvége Gyopárosfürdő: korlátlan fürdőzés, ajándék masszázskupon, gyermekanimáció
Május 1-ei hosszú hétvége Gyopárosfürdő: korlátlan fürdőzés, ajándék masszázskupon, gyermekanimáció
Soproni kikapcsolódás - Természet, kultúra, történelem, gasztronómia és színes programok!
Soproni kikapcsolódás - Természet, kultúra, történelem, gasztronómia és színes programok!
Május 1-ei wellness hétvége Egerben -  Itt a remek alkalom, hogy kimozduljon otthonról!
Május 1-ei wellness hétvége Egerben -  Itt a remek alkalom, hogy kimozduljon otthonról!

Banner kiemelések

A banner kiemelés az egyik legnépszerűbb hirdetési forma. Behozhatatlan előnye más megjelenésekkel szemben, hogy bárhol megjelenhet, bármilyen megjelenéshez hozzákapcsolható.  

Főoldal banner kiemelés

A főoldali banner nem csak a főoldalon jelenik meg, hanem a portál olyan oldalain is, amely oldalakhoz nem rendeltek meg banner megjelenést. Azaz a főoldali banner a portál több tízezer oldalán megjelenik. Ezért az egyik legnagyobb látogatottságú banner hely. Egy menüpont felett maximum 5 db banner rotálódik.

Ára: 100.000 Ft+Áfa/hét,      300.000 Ft+Áfa/hó  

Menüpont banner kiemelés

Portálunkon kilenc menüpont van: Programok, Pihenés, Ünnep, Rendezvény, Akció, Látnivaló, Szállás, Étel-ital, Info. Minden menüpont felett meg lehet rendelni banner kiemelést. A banner megjelenés megrendelhető egy hétre, vagy akár több hónapra is. Egy menüpont felett maximum 5 db banner rotálódik.

Ára: 80.000 Ft+Áfa/hét, vagy 240.000 Ft+Áfa/hó

Kategória banner kiemelés

Portálunkon a navigáció következő bástyái a menüpontok alatti kategóriák. Ilyen kategória a Programok menüpont alatt a Vásár, fesztivál kategória. Egy menüpont alatt a menüablakban maximum 27 kategória jelenik meg egyszerre. Minden kategória felett meg lehet rendelni banner kiemelést. A banner megjelenés megrendelhető egy hétre, vagy akár több hónapra is. Egy kategória felett maximum 5 db banner rotálódik.

Ára: 60.000 Ft+Áfa/hét, vagy 180.000 Ft+Áfa/hó

Alkategória banner kiemelés

Portálunkon a kategóriákon belül az alkategóriák felett is meg lehet rendelni banner kiemelést. Ilyen alkategória a Vásár/Fesztivál kategórián belül a Fesztivál alkategória. A banner megjelenés megrendelhető egy hétre, vagy akár több hónapra is. Egy kategória felett maximum 5 db banner rotálódik.

Ára: 40.000 Ft+Áfa/hét, vagy 120.000 Ft+Áfa/hó         

Tájegység  vagy Budapest banner kiemelés

Portálunkon minden tájegység adatai felett meg lehet rendelni banner kiemelést. Ilyen tájegység a Balaton, a Dunakanyar, a Tiszat-tó, Őrség, és még nagyon sok kiemelt úti cél. Ha valaki több tájegységnél szeretné a bannerét kiemelni, akkor azt tájegységenként tudja megrendelni. A banner megjelenés megrendelhető egy hétre, vagy akár több hónapra is. Egy tájegység felett maximum 5 banner rotálódhat.

Ára: 60.000 Ft+Áfa/hét, vagy 180.000 Ft+Áfa/hó

Megye és megyeszékhely banner kiemelés

Portálunkon minden megye adatai felett meg lehet rendelni banner kiemelést. A banner megjelenés megrendelhető egy hétre, vagy akár több hónapra is. Egy megye felett maximum 5 db banner rotálódhat.

Ára: 40.000 Ft+Áfa/hét, vagy 120.000 Ft+Áfa/hó                          

Település és Budapest kerület banner kiemelés

Portálunkon minden település adatai felett meg lehet rendelni banner kiemelést. A banner megjelenés megrendelhető egy hétre, vagy akár több hónapra is. Egy település felett maximum 5 db banner rotálódhat.

Ára: 30.000 Ft+Áfa/hét, vagy 90.000 Ft+Áfa/hó    

*Amennyiben több helyen vagy bármely más helyen szeretne banner kiemelést rendelni, úgy kérjen egyedi ajánlatot.

Az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot szerkesztőségünkkel:

e-mail: info@programturizmus.hu

Hívását várja: Bácsi Kriszti 30/520-5905 vagy Györgyné Kati 20/9677-399          

Ismertető

Portálunk 2007 óta működik. Napjainkban az egyik leglátogatottabb turisztikai programportál. Éves szinten 7,4 millió felett jár a látogatottsága. Népszerű a közösségi oldala is, rajongóinak száma több ezer.

A programturizmus portál saját ötlet és fejlesztés. Abból indul ki, hogy mit keresnek a látogatók, és közben mire lehet szükségük. Keresnek látnivalókat, eseményeket, programokat, élményeket, úti célokat. Közben szükségük van szállásra, étkezésre és sok egyéb szolgáltatásra. Portálunk ezeket kutatja fel és teszi elérhetővé.

Mindent megjelentetünk amit sok látogató keres. A megjelenések között vannak ingyenes tartalmak és fizetett hirdetések. Mindkét megjelenés célja a tartalom- és információszolgáltatás. A fizetett hirdetés vonzóbb és látványosabb, előnyösebb megjelenési pozíciókkal jár a találati listákban és a kiemelt felületeken, illetve üzleti kapcsolatfelvételre is alkalmas, mert minden elérhetőséget megjelenít.

Sikerünk egyik titka, hogy vonzó tartalmakat állítunk elő, és ez a tartalom jó pozíciókban jelenik meg több százezer kulcsszóra a Google keresőben, ahonnan látogatóink döntő többsége érkezik. Másik titkunk az általunk kínált programválaszték bősége. Nálunk nem csak események jelennek meg, hanem látnivalók, programlehetőségek, rendezvényajánlatok, utazási és szálláscsomagok és szolgáltatások is. A partnerek és ajánlatok között jól áttekinthető menüpontok, kategóriák, témák, térképek segítenek eligazodni, valamint egy eseménynaptár.

A statisztikai adatok azt bizonyítják, hogy a portálunkon megrendelt  megjelenések jelentősen megnövelik a hirdetőink weboldalára érkező látogatók számát. Megrendelőink Google analitikájában a küldő portálok között legtöbbször az első helyet foglaljuk el.

Portálunkat naponta szemlézi az Observer Médiafigyelő, illetve több más hír- és turisztikai portál is.

Legyen partnerünk és jelenjen meg teljes kínálatával portálunkon!

Kérdés vagy egyedi igény esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot szerkesztőségünkkel:

e-mail: info@programturizmus.hu

Hívását várja: Bácsi Kriszti 30/520-5905 és Györgyné Kati 20/9677-399

****

* A médiaajánlat 2014. októberétől érvényes a következő módosításig. A következő módosítás a már megkötött és pénzügyileg teljesült szerződéseket azok lejártáig nem érinti.

** Az ár nem tartalmazza a bannerek elkészítésének a költségét. A banner mérete 580 x 250 pixel, formátuma jpg.

*** A megjelenéseket a megrendelt időtartamra garantáljuk. Ezt követően a megrendelések meghosszabbíthatók.

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Banner kiemelések