Budapesti tűzijáték nézés hajóról svédasztalos vacsorával.
Budapesti tűzijáték nézés hajóról svédasztalos vacsorával.
A nyári szünetben minden hétköznap izgalmas programokkal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket!
A nyári szünetben minden hétköznap izgalmas programokkal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket!
Profi sportolók látványos versenyek és izgalmas futamok a Balatonnál.
Profi sportolók látványos versenyek és izgalmas futamok a Balatonnál.
Vadban gazdag hétvégére hívjuk és várjuk!
Vadban gazdag hétvégére hívjuk és várjuk!

Eseménynaptár megjelenés

Portálunk legnépszerűbb megjelenései közé tartoznak a település eseménynaptárak, hiszen akár lakóhely, akár úti cél szerint keres valaki programot, akkor elsőként megnézi a település programnaptárát. Siófok eseménynaptára 583.000 megtekintésnél jár 2018. augusztusában, jelenleg ez a legkeresettebb település eseménynaptár az elmúlt 12 havi statisztika alapján. Nagyon népszerű még Győr, Szeged, Debrecen, Hajdúszoboszló, Balatonfüred, Esztergom, Székesfehérvár, Eger és Kecskemét eseménynaptára. Ez most a TOP 10 legkeresettebb település portálunkon.

Az eseménynaptár gyors és hatékony tájékoztatási forma, hiszen csak a leglényegesebb információkat tartalmazza: mi lesz, mikor lesz és hol lesz. Az időponthoz (mikor lesz) tartozik egy programnév (mi lesz) és egy település és/vagy helyszín adat (hol lesz). 

Az időpont alapján a program elérhetővé válik a portál eseménynaptárában, a település alapján (Budapesten kerület is!) a kapcsolódó megyénél és tájegységeknél, helyszín alapján a kapcsolódó programgazda oldalán, illetve a program neve alapján minden, a program nevében megtalálható szóra, amit beír a látogató a portál keresőjébe. 

Ugyanaz az esemény több időponttal is bekerülhet egy naptárba, hiszen a látogató számára lehet, hogy a program neve nem hívószó, de annak egy programeleme igen. Lehet, hogy a városi vigasságok programnévvel nem tudjuk megszólítani a látogatót, de a vigasság napi programjában szereplő bármely programtípussal vagy fellépő előadóművésszel igen. Lehet, hogy a vigasságok esemény linkre nem kattint rá, de rákattint a mesejáték program linkjére, mert a gyermekét oda elviszi. Lehet, hogy számára a vigasság épp nem vonzó program, de a zászlóforgatók látványos felvonulását ki nem hagyná. Ezért javasoljuk az események részletes programját időpontokra bontva megjelentetni eseménynaptárainkban.

Ugyanannak az eseménynek több időpontja is bekerülhet a naptárba, mert lehet, hogy ismétlődő program, vagy évente több alkalommal is megrendezésre kerül. Így tudnak hatékonyan megjelenni a települések naptárában a börzék, vásárok, szakkörök, tanfolyamok, foglalkozások és egyéb rendszeres programok.

Szerkesztőségünk a részletes programok ismeretében szívesen nyújt segítséget abban, hogy mely programelemeket érdemes önálló időponttal megjelentetni.

1 db link megjelenési költsége 2.000 Ft+Áfa.

Több napos események részletes programja megrendelhető kedvezményes csomagokban is. Egy nap részletes programjának megjelenése az eseménynaptárban a linkek számától függetlenül 60.000 Ft+Áfa.

Napi programok megrendeléséhez önálló megjelenést is adunk. 1 napos eseményeknél Start csomagban, 2 vagy több napos eseményeknél Big csomagban garantáljuk az esemény megjelenését portálunkon.

Eseménynaptár megjelenésekkel hatékonyan növelhető minden típusú rendezvény látogatottsága.

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Eseménynaptár megjelenés
© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket