FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Garantált megjelenés 2019

AJÁNLAT VAGY PARTNER MEGJELENÉS

A portálon a megjelenés lehet esemény, garantált- vagy fakultatív programlehetőség, látnivaló, rendezvényajánlat, csomagajánlat, szabadidős- vagy turisztikai szolgáltatás. Ezek az ajánlat megjelenések. Az ajánlatokhoz tartozhatnak programhelyszínek, szolgáltatóhelyek, szervezők, közreműködők. Ezek a partner megjelenések. Az ajánlatokat minden esetben összekapcsoljuk a hozzájuk tartozó partner megjelenésekkel.

A portálon minden megjelenés valójában nagyon sok megjelenést takar azért, hogy a látogatók a lehető legtöbb keresési szempont szerint rájuk találjanak akár lakóhelyük, akár úti céljuk, akár érdeklődésük szerint bármely keresett helyszínen, földrajzi helyen, időpontban és témában.

Minden megrendelt csomag alkalmas arra, hogy a látogatók át tudjanak kattintani a megjelenéshez tartozó weboldalakra, közösségi oldalaira, valamint arra, hogy az érdeklődők felvegyék a kapcsolatot a szervezőkkel további információk, előzetes jegyvásárlás, nevezés, bejelentkezés, regisztráció, ajánlatkérés, szállásfoglalás, asztalfoglalás céljából.

A megjelenés ára a választott időtartam függvénye. Fix időpontú vagy szezonális megjelenések esetén a javasolt megrendelési idő 3, 6 vagy 9 hónap. Éves megjelenéseknél a 12 havi megrendelést javasoljuk. Az 1 hónap nem naptári hónap, hanem adott hó naptól következő hó ugyanazon napig terjed. A 12 havi megjelenés sem naptári évre, hanem 12 teljes hónapra szól.

Az ár tartalmazza a teljes szerkesztőségi háttérmunkát, a szövegek és képanyagok feltöltését, szerkesztését, nyelvhelyességi ellenőrzését, és a tartalom egyedi keresőoptimalizálását a portálon és rajta keresztül a keresőkben. Az ár tartalmazza a folyamatos frissítést is a megrendelő kérései szerint, vagy honlapja és közösségi oldalai alapján.

START csomag
KONTAKT MEGJELENÉS
- elérhetőség, link

Ezt a csomagot javasoljuk, ha fontosak a linkek és az elérhetőségek a megrendelő tartalmas weboldala, naprakész közösségi oldala, gyönyörű képekkel feltöltött fénykép- és videó oldala okán, és/vagy ha fontos, hogy a megjelenésnél elérhető legyen minden látogatót és bevételt hozó funkció: foglalás, nevezés, jegyvásárlás, előzetes regisztráció, bejelentkezés, ajánlatkérés, rendelés és más fontos üzleti információ.

A Start csomag tartalma 1 ajánlat vagy partner önálló megjelenése 1 db időpontban, 1 db listafotóval, ajánló- és részletes szövegekkel, aktív linkekkel, közvetlen elérhetőségekkel minden kapcsolódó földrajzi helyen (település, megye, tájegység), az ajánlathoz tartozó időpontban (dátum vagy nyitvatartás), a tartalomnak megfelelő 1 db  menüpontban és azon belüli 1 db kategóriában, valamint 1 db témában (címke/hashtag). A linkeknél és az elérhetőségeknél minden adatból 1 jelenik meg: 1 weboldal link, 1 Facebook oldal link, 1 Instagram oldal link, 1 telefonszám, 1 e-mail cím, 1 kontakt személy.

Árak:
15.000 Ft+Áfa (maximum 3 hó)
25.000 Ft+Áfa (maximum 6 hó) - 1 havi kedvezmény
35.000 Ft+Áfa (maximum 9 hó) - 2 havi kedvezmény
45.000 Ft+Áfa (maximum 12 hó) - 3 havi kedvezmény

BIG csomag
PROFI MEGJELENÉS
- elérhetőségek, linkek
- plakát vagy képgaléria
- Facebook megosztás (1 alkalom)
- Insta poszt (1 alkalom)

Ezt a csomagot javasoljuk, ha még több kategóriában, témában vagy időpontban szeretne megjelenni, és szeretné ha ajánlatánál legyen szép képgaléria, legyen videó link, vagy a listafotó helyett a plakátját szeretné extra méretben megjelentetni.

A Big csomag tartalma 1 ajánlat vagy partner önálló megjelenése 1 vagy több időpontban, 1 db listafotóval vagy plakáttal, ajánló- és részletes szövegekkel, aktív linkekkel, közvetlen elérhetőségekkel minden kapcsolódó földrajzi helyen (település, megye, tájegység), az ajánlathoz tartozó időpontban (dátum vagy nyitvatartás), a tartalomnak megfelelő 1 vagy több menüpontban és azokon belüli 1 vagy több  kategóriában, valamint 1 vagy több témában (címke/hashtag). Listakép megjelenés esetén a megjelenéshez képgaléria is tartozik, és a megjelenéshez YouTube videó link is kitehető. A linkeknél és az elérhetőségeknél minden adatból több is megjelenhet: több weboldal cím, vagy a honlapon belül több aloldal linkje, vagy több telefonszám, e-mail cím és kontakt személy adat. Ebben a csomagban tudnak megjelenni azok az ajánlatok, amelyek nem csak 1 időpontban érhetők el a látogatók számára, hanem évente több alkalommal, vagy rendszeresen ismétlődő időpontokban. A Big csomagban az ajánlatot még több helyen jelentetjük meg. A csomagban adott még több releváns menüpont, kategória, téma és időpont még hatékonyabb megjelenést biztosít, még nagyobb elérést eredményez.

Árak:
30.000 Ft+Áfa (maximum 3 hó)
50.000 Ft+Áfa (maximum 6 hó) 1 havi kedvezmény
70.000 Ft+Áfa (maximum 9 hó) 2 havi kedvezmény
90.000 Ft+Áfa (maximum 12 hó) 3 havi kedvezmény

Big csomaghoz rendelt Multi csomag megrendelés esetén a partner megjelenést Start csomag áron adjuk, 50 % kedvezménnyel!


EXTRA KIEMELÉSEK

A megjelenéshez extra kiemelések rendelhetők. A kiemelés a megrendelőnek rendelkezésre álló anyag alapján lehet szöveges link, képes link, élménygaléria fotó, vagy banner megjelenés a megrendelt időtartam és felület alapján.  Az árak nem tartalmazzák a bannerek elkészítésének árát.

SZUPER csomag - 1 hét kiemelés (7 nap)
Tartalma:
1 hét település, kategória, menüpont, legjobb élmények kiemelés
Ára: : 60.000 Ft+Áfa
 
HIPER csomag - 1 hét kiemelés főoldalon is (7 nap)
Tartalma:
1 hét település, kategória, menüpont, legjobb élmények kiemelés
1 hét főoldali kiemelés
Ára: 120.000 Ft+Áfa
 
SZTÁR csomag - 2 hét kiemelés (14 nap)
Tartalma:
    2 hét település, kategória, menüpont, legjobb élmények kiemelés
    1 hét kiemelés a főoldalon, minden oldalon, eseménynaptárban
Ára: 240.000 Ft+Áfa
 
TOP csomag - 3 hét kiemelés (21 nap)
    3 hét település, kategória, menüpont, legjobb élmények kiemelés
    2 hét kiemelés a főoldalon, minden oldalon, eseménynaptárban
Ára: 480.000 Ft+Áfa
 
PRÉMIUM csomag - 1 hónap kiemelés (28 nap)
    4 hét település, kategória, menüpont, legjobb élmények kiemelés
    3 hét kiemelés a főoldalon, minden oldalon, eseménynaptárban
Ára: 960.000 Ft+Áfa

INFORMÁCIÓK:

A megrendelés érvényessége a megrendeléshez tartozó időtartam, a megjelenéshez tartozó dátum utolsó napja.
A kiemelések időtartamát a megrendeléstől függően garantáljuk 1 hét esetén maximum 7 napra, 2 hét esetén maximum 14 napra, 3 hét esetén maximum 21 napra, 4 hét esetén maximum adott hó naptól következő hó adott napig.
Az ár nem tartalmazza a bannerek elkészítési árát, amely megrendelhető 4.000 Ft+Áfa/méret áron.


ESEMÉNY IDŐPONTOK megjelenése naptárakban

Az önálló megjelenés mellett vagy akár helyett, az ajánlat weboldalára vagy közösségi oldalára mutató link megjelenése is megrendelhető a kapcsolódó nagy forgalmú település és/vagy releváns tematikus naptárakban. Egy ajánlat link megjelenése több naptárban is megrendelhető. Ez jelenleg az egyik leghatékonyabb nézettség- és forgalomnövelő megjelenési forma, megsokszorozza az ajánlatra találás esélyét a látogatók lakóhelye, tartózkodása, érdeklődése szerint.

A települések naptárában egy esemény megjelenése megrendelhető az időpontok száma alapján. A megrendelt időpontok egy eseményre, vagy egy esemény részletes programjának megjelenésére vonatkoznak. A naptárban a linkek minden esetben a megrendelő weboldalára mutatnak. Az időpont tartozhat egy településhez, de megrendelhető több település naptárában is, ha az esemény nem egy településen kerül megrendezésre. A megrendelhető időpontok számát az ismétlődő programokra optimalizáltuk, ami lehet havonta vagy hetente ismétlődő egy vagy több időpont. A megrendelés egyszeri feldolgozást jelent a megrendelés teljesítésekor.

Egy ajánlathoz nem csak egy link tartozhat. Minden ajánlat tartalmát hozzáférhetővé lehet tenni úgy is, hogy a látogatók által keresett és számukra vonzó önálló programelemek, és ismert közreműködők szerint is feldolgozzuk és elérhetővé tesszük a megjelenés tartalmát. Ilyen esetben egy ajánlat több linkkel is szerepelhet a kapcsolódó naptárban vagy naptárakban akár egy napon belül is, ha minden programelem ugyanazon a napon van. Egy programelem egy időpont, és egy link az ajánlat releváns oldalára. A sok időpont még több elérést biztosít a portál nagy látogatottságú eseménynaptárában! A link megrendelhető darabszám szerint, vagy a részletes programra lebontva fél (délelőtt, délután), vagy egész napra lebontva.

Árak:

1 db időpont: 2.000 Ft+Áfa
12 db időpont: 19.200 Ft+Áfa (1.600 Ft+Áfa/db)
24 db időpont: 33.600 Ft+Áfa (1.400 Ft+Áfa/db)
48 db időpont: 57.600 Ft+Áfa (1.200 Ft+Áfa/db)
96 db időpont: 96.000 Ft+Áfa (1.000 Ft+Áfa/db)
Fél napos esemény részletes programjának feldolgozása: 30.000 Ft+Áfa
Egész napos esemény részletes programjának feldolgozása: 60.000 Ft+Áfa

ESEMÉNY AZ ESEMÉNYBEN MULTI csomag megjelenés

Egy esemény nagyon sok esetben több kisebb eseményből épül fel, ami nem más, mint az esemény részletes programja. A részletes program alapján egy eseményt meg lehet sokszorozni úgy, hogy a látogatók által keresett programtípusok vagy közreműködők alapján a legfontosabb vagy legvonzóbb programelemeket önállóan is megjelentetjük a tartalmuk szerint releváns menüpontokban, kategóriákban, témákban és időpontokban. Egy fesztivál így tud a gyerekprogramja révén bekerülni a családi programok közé akkor is, ha maga a fesztivál nem gyerekfesztivál, de van gyerekprogramja.

Az esemény programelemeinek önálló megjelenése extra kedvezménnyel rendelhető meg Multi csomagokban, ahol az ár a megjelenések számának függvénye. Multi csomagban a megjelenést 1 fotóval vagy 1 plakáttal biztosítjuk. A csomagban a megjelenéseket az ajánlathoz tartozó időpont utolsó napjáig, de maximum a megrendelt Start vagy Big csomag időtartamára garantáljuk.

MULTI csomag árak:
Mini csomag: 60.000 Ft+Áfa (maximum 5 db megjelenés)
Midi csomag: 100.000 Ft+Áfa (maximum 10 db megjelenés)
Maxi csomag: 160.000 Ft+Áfa (maximum 20 db megjelenés)
Mega csomag: 240.000 Ft+Áfa (maximum 40 db megjelenés)
Giga csomag: 480.000 Ft+Áfa (maximum 100 db megjelenés)
Komplex csomag: 960.000 Ft+Áfa (100 db megjelenés felett)

A Multi csomag érvényes partner vagy naptár megrendelés esetén is megrendelhető az önálló megjelenésre szánt ajánlatok számára. Multi csomag megrendelés esetén a partner megjelenést Big csomag tartalommal adjuk Start csomag áron.

További információ kérhető értékesítési munkatársaink elérhetőségein:

info@programturizmus.hu I Bácsi Kriszti 30/520-5905 I Györgyné Kati 20/9677-399

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!