Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Decemberi nyereményjáték
Decemberi nyereményjáték

Médiaajánlat

A Programturizmus.hu Magyarország egyik legkedveltebb és leglátogatottabb program- és szabadidő portálja. Népszerűségét folyamatosan frissülő tartalmának köszönheti, amelyben információt ad eseményekről, garantált- és fakultatív programlehetőségekről, rendezvény- és csomagajánlatokról, látnivalókról, valamint a kapcsolódó szállás- és vendéglátás szolgáltatásokról. Sok programnál elérhető az online jegyvásárlási lehetőség is. A megjelenési lehetőségek a médiaajánlatból kiválaszthatók, vagy ajánlatot lehet kérni a szerkesztőség e-mail címén és az értékesítési munkatársak elérhetőségein.

Mióta működik a portál, milyen a látogatottsága?

Portálunk 2007 óta érhető el a látogatók számára. Az elmúlt 10 évben a nézettsége folyamatosan emelkedett. 2017-ben még intenzívebb lett a forgalom annak hatására, hogy reszponzív lett a portál, így könnyen kezelhető a mobiltelefonos felhasználók számára is. A Google analitika mérései mellett a portál forgalmát 2017. novembere óta a Gémius is auditálja.

12 havi Google analitika (Időszak: 2017. január 1. – 2017. december 31.)

- forgalom: munkamenetek: 11.704.012 I felhasználók: 6.246.510 I oldalmegtekintések: 26.991.637

- látogató: nők 67 % I férfiak 33 % I új látogató 5.988.461 (51,2 %) I visszatérő látogató 5.715.551 (48,8 %)

- korosztály: 18-24 éves 15,2% I 25-34 éves 28,46 % I 35-44 éves 28, 65% I 45-54 éves 13.47% I 55-64 éves 9.16% I 65 + 5,06%

- technológia: mobil 5.988.344 (50,07 %) I desktop 5.088.650 (43,48 %) I tablet 638.018 (5,45 %)

Hol fogok megjelenni, hogyan találnak rá az ajánlatomra a látogatók?

A portálon minden megjelenés sok listában és térképen elérhető, hiszen helyszíne szerint besorolódik minden kapcsolódó földrajzi helyhez, tartalma szerint ott van minden releváns kategóriában és témában, időpontja szerint megtalálható az eseménynaptárban, a szöveges információk alapján pedig bármely szóra kilistázódik. A megjelenés a portálon keresztül jó pozícióban szerepel a Google kereső releváns organikus találati listáiban is. A látogatók nagy hányada innen érkezik a megjelenés oldalára.  

Lokáció alapján (lista, térkép, szűkítés): utca (csak térkép) I kerület (Budapest) I település I megye I tájegység

Tartalom alapján (lista, térkép, szűkítés): kategória I téma I kulcsszó, kifejezés

Időpont alapján (eseménynaptár, lista, térkép, szűkítés): nap I hét I hónap

Név alapján (lista, térkép, szűkítés): partner I ajánlat I földrajzi hely

Hogyan tudok megjelenni, milyen hirdetési lehetőségek vannak?

Fix díjas konstrukció

Portálunk filozófiája, hogy a legtöbbet egy megjelenésről annak tulajdonosa tudja, ezért nagyon fontos, hogy akit érdekel egy ajánlat, az meg tudja nézni a hozzá kapcsolódó weboldalt és/vagy közösségi oldalt, ha kell, akkor tudjon ajánlatot kérni, bejelentkezni, nevezni vagy egyéb információt kérni. A fix díjas hirdetésnél látszik partnerünk minden elérhetősége és él minden linkje is: weboldal, közösségi oldal.

A fix hirdetési díjakból nagyon sok kedvezményt adunk azoknak, akik nem egy, hanem több ajánlatukat jelentetik meg, extra kedvezményt kapnak a kiemelt látnivalók, nevezetességek. Ennek okán sok megjelenési konstrukció van, és a partnerrel egyeztetve szoktuk kiválasztani az ár/érték arányban legkedvezőbb megjelenési konstrukciót.

Fix díjas konstrukcióban megjelenhetnek bemutatkozó partner megjelenések, események, garantált- és fakultatív programlehetőségek, rendezvényajánlatok, csomagajánlatok, kapcsolódó szolgáltatások.

partner megjelenés (bemutatkozás) I top partner megjelenés (szálláshely, vendéglátóhely) I ajánlat megjelenés (esemény, garantált- vagy fakultatív program, rendezvényajánlat, csomagajánlat) I több megjelenés (ajánlatok) I fesztivál megjelenés (fesztivál és önálló fesztiválprogramok) I naptár megjelenés (eseménynaptár) I minden ajánlat (teljes körű megjelenés) I VIP ajánlat (kiemelt látnivalók, nevezetességek) I banner hirdetések (főoldal, kategória, lokáció, naptár, etc.) I képes vagy szöveges hirdetések (textlink, képes link) I extra kiemelés csomagok (bannerek, textlinkek, képes linkek) I régi megrendelések (szerződés hosszabbítás)                  

Jutalékos konstrukció

Portálunk saját online értékesítő rendszert üzemeltet bankkártyás fizetési lehetőséggel, így bármely programra bármilyen részvételi jegyet el tud adni. Ez lehet belépőjegy, bérlet, voucher, kupon, utalvány, nevezési- vagy részvételi díj. A jutalékos konstrukció működhet együtt a fix díjas konstrukcióval is, mert így akik nem tudnak online jegyet venni, azok is kapnak esélyt a vásárlásra, megrendelésre. Önmagában is működhet a jutalékos konstrukció, amennyiben az ajánlat elérhetőségek nélkül is alkalmas értékesítésre. Ilyenek különösen a belépőjegyek, bérletek, fix díjas szolgáltatások, ahol minden információ elérhető az értékesítéshez a partner honlapja és személyes megkérdezése nélkül.

Jutalékos konstrukcióban megjelenhetnek belépődíjas események, garantált- és fakultatív programlehetőségek, fix díjas rendezvényajánlatok, csomagajánlatok, kapcsolódó szolgáltatások. Partner bemutatkozások jutalékos konstrukcióban nem rendelhetők.

További információ és ajánlat szerkesztőségünk e-mail címén vagy értékesítő munkatársaink elérhetőségein kérhető: info@programturizmus.hu I Bácsi Kriszti 30/520-5905 I Györgyné Kati 20/9677-399

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Médiaajánlat

Legjobb élmények

Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Síeljen Ausztriában, sziesztázzon Sopronban!
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Szilveszterezzen Budapesten Velünk!
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Karácsony hangulatban advent idején egy világhírű kórus koncertjén!
Corvina-kiállítás Budapesten - A Corvina Könyvtár budai műhelye
Wellness ajándék teljes panzióval
Fedezze fel Gyulát, Magyarország történelmi fürdővárosát!
Lepje meg szeretteit Karácsonyra!
12.000 felett
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
17.000 felett
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 felett
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket