Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Minden, ami vakáció! Soproni nyaralás gazdag programkínálattal!
Minden, ami vakáció! Soproni nyaralás gazdag programkínálattal!
Gyulai wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!

Bemutatkozó megjelenés a programturizmus portálon

PORTÁLUNKON bemutatkozhat a tevékenysége szerint releváns menüpontokban, kategóriákban. Egy panzió a Szállás menüpontban jelenik meg, de ha lovaspanzió, akkor a lovaglás kategóriába is besoroljuk a Programok között. Egy múzeum a Látnivalók között jelenik meg, de ha sportmúzeum, akkor a sport kategóriában is elérhető lesz a Programok között.

BEMUTATKOZÓ anyaga automatikusan elérhető a releváns találati listákban, de extra kiemelésekkel kapcsolódni tud bármely kiválasztott programhoz, látnivalóhoz! Ha budapesti szálláshelyét a Halászbástya oldalán szeretné viszontlátni, annak sincs akadálya.  

MEGJELENÉSÉT szerkesztőségünk készíti el és frissíti weboldala és/vagy  közösségi oldala alapján készíti el szerkesztőségünk. A megjelenést a megrendeléshez tartozó proforma számla átutalását követően készítjük el, és maximum 12 hónapra garantáljuk. Ezt követően a megrendelés meghosszabbítható.

BANNERÉT 580 x 250 pixel méretben és jpg vagy png formátumban kérjük megküldeni a hirdetéshez. Igény esetén külön díjazás ellenében szerkesztőségünktől a banner elkészítése is megrendelhető.

MEGRENDELHETŐ két csomagunk abban különbözik egymástól, hogy az Omega csomag saját banner megjelenést is tartalmaz, így hirdetőnk bemutatkozó anyaga felett más partner banner hirdetése nem jelenik meg.

Minta bemutatkozásra

ALFA csomag / Garantált megjelenés

Teljes körű bemutatkozás saját banner kiemelés nélkül a megjelenés felett.

Ára: 15.000 Ft+Áfa                                                                                                   Megrendelés

OMEGA csomag / Garantált megjelenés banner kiemeléssel                                                    

Teljes körű bemutatkozás saját banner kiemeléssel a megjelenés felett. 

Ára: 30.000 Ft+Áfa                                                                                                    Megrendelés

Kérdés vagy egyedi igény esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot szerkesztőségünkkel:

e-mail: info@programturizmus.hu

Hívását várja: Bácsi Kriszti 30/520-5905 vagy Györgyné Kati 20/9677-399

Vissza a teljes Médiaajánlathoz

Ismertető

Portálunk 2007 óta működik. Napjainkban az egyik leglátogatottabb turisztikai programportál. Éves szinten 8 millióhoz közelít a látogatottsága. Népszerű a közösségi oldala is, rajongóinak száma több ezer.

A programturizmus portál saját ötlet és fejlesztés. Abból indul ki, hogy mit keresnek a látogatók, és közben mire lehet szükségük. Keresnek látnivalókat, eseményeket, programokat, élményeket, úti célokat. Közben szükségük van szállásra, étkezésre és sok egyéb szolgáltatásra. Portálunk ezeket kutatja fel és teszi elérhetővé.

Mindent megjelentetünk amit sok látogató keres. A megjelenések között vannak ingyenes tartalmak és fizetett hirdetések. Mindkét megjelenés célja a tartalom- és információszolgáltatás. A fizetett hirdetés vonzóbb és látványosabb, előnyösebb megjelenési pozíciókkal jár a találati listákban és a kiemelt felületeken, illetve üzleti kapcsolatfelvételre is alkalmas, mert minden elérhetőséget megjelenít.

Sikerünk egyik titka, hogy vonzó tartalmakat állítunk elő, és ez a tartalom jó pozíciókban jelenik meg több százezer kulcsszóra a Google keresőben, ahonnan látogatóink döntő többsége érkezik. Másik titkunk az általunk kínált programválaszték bősége. Nálunk nem csak események jelennek meg, hanem látnivalók, programlehetőségek, rendezvényajánlatok, utazási és szálláscsomagok és szolgáltatások is. A partnerek és ajánlatok között jól áttekinthető menüpontok, kategóriák, témák, térképek segítenek eligazodni, valamint egy eseménynaptár.

A statisztikai adatok azt bizonyítják, hogy a portálunkon megrendelt  megjelenések jelentősen megnövelik a hirdetőink weboldalára érkező látogatók számát. Megrendelőink Google analitikájában a küldő portálok között legtöbbször az első helyet foglaljuk el.

Portálunkat naponta szemlézi az Observer Médiafigyelő, illetve több más hír- és turisztikai portál is.

Legyen partnerünk és jelenjen meg teljes kínálatával portálunkon!

Kérdés vagy egyedi igény esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot szerkesztőségünkkel:

e-mail: info@programturizmus.hu

hívását várja: Bácsi Kriszti 30/520-5905 és Györgyné Kati 20/9677-399

****

*A médiaajánlat 2014. októberétől érvényes a következő módosításig. A következő módosítás a már megkötött és pénzügyileg teljesült szerződéseket azok lejártáig nem érinti.

** A megjelenések ára nem tartalmazza a bannerek elkészítésének árát. A bannerek mérete 580 x 250 pixel, ajánlott formátuma jpg.

*** A megjelenések ára nem tartalmazza a bemutatkozó szövegek angol és német nyelvű fordításának díját.

**** A megjelenéseket a megrendelt hónapokra, de maximum 12 hónapra garantáljuk. Ezt követően a megrendelések meghosszabbíthatók.

KeSzeCsüSzoVa
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Bemutatkozó megjelenés a programturizmus portálon