Július 19. és 21. között újra csúcsra járatjuk a bulit a 26. Harkányi Fürdőfesztiválon!
Július 19. és 21. között újra csúcsra járatjuk a bulit a 26. Harkányi Fürdőfesztiválon!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Tisza-tavi nyári kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi nyári kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Melyek idén a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek idén a legnépszerűbb fesztiválok?

Település eseménynaptár megjelenések 2019

Programturizmus portálunk legnépszerűbb megjelenései közé tartoznak a gyors tájékozódásra alkalmas település eseménynaptárak, hiszen akár lakóhely, akár úti cél szerint keresnek a látogatók programot, akkor elsőként megnézik a települések programnaptárát. A település eseménynaptárban megrendelt megjelenésekkel hatékonyan növelhető minden típusú esemény látogatottsága, hiszen ezeket több ezren, tízezren, sőt százezren nézik úgy a helyi lakosok, mint a turisták. Siófok eseménynaptár megtekintése 600.000 felett jár!

SIÓFOK eseménynaptára

A település eseménynaptár gyors és praktikus tájékoztatási forma, hiszen csak a leglényegesebb információkat tartalmazza: mi lesz, mikor lesz és hol lesz. Felépítése egyszerű, mert csak jól áttekinthető időpontokból áll, 1 időpont 1 db esemény és 1 db link. Egy időpont alatt egy esemény jelenik meg. Ez az esemény lehet egy vagy több napos, megrendezésre kerülhet évente több alkalommal, lehet havonta vagy hetente  rendszeresen ismétlődő, de lehet esemény az eseményben is, ez esemény egy-egy napjához tartozó részletes program megjelenése. A naptárba időpontonként kerülnek be az események, az esemény részletes programja a linkre kattintva érhető el az esemény honlapján vagy közösségi oldalán.  Az időponthoz (mikor lesz) tartozik egy programnév (mi lesz) és egy település vagy helyszín adat (hol lesz), így az esemény megjelenik a kapcsolódó település vagy helyszín oldalán is.

2019. december 12. A BAHART és a Siófoki Szakképzési Centrum hajózási technikus képzést indít, melyre várják a diákok jelentkezését

Ugyanannak az eseménynek több időpontja is bekerülhet a naptárba. Nagyon sok program ismétlődő esemény, vagy évente több alkalommal is megrendezésre kerül. Így tudnak hatékonyan megjelenni a települések naptárában a börzék, vásárok, szakkörök, tanfolyamok, foglalkozások és egyéb rendszeresen ismétlődő programok.

Az esemény részletes programjára lebontott eseménynaptár megjelenés ez egyik leghatékonyabb módszer az esemény látogatottságának nagyságrendekkel történő növelésére, hiszen ahány programelem, annyi célcsoport, ha a látogatói érdeklődéseket vesszük figyelembe. Ez a naptár típus a bővített eseménynaptár. A bővített eseménynaptár tartalmazza az egyes események részletes programját is, ami hatékonyan megnöveli az adott rendezvény látogatottságát. Ez jelenleg az egyik leghatékonyabb tartalom alapú megjelenési lehetőség!

Ugyanaz az esemény több időponttal is bekerülhet egy naptárba, hiszen a látogató számára lehet, hogy a program elnevezése önmagában nem hívószó, de annak egy programeleme már igen! Lehet, hogy a városi vigasságok programnévvel nem tudjuk megszólítani a látogatót, de a vigasság nap részletes programjában szereplő bármely programtípussal vagy fellépő előadóművésszel igen! Lehet, hogy a vigasságok esemény linkre nem kattint rá, de rákattint a mesejáték program linkjére, mert a gyermekét oda elviszi. Lehet, hogy számára a vigasság épp nem vonzó program, de a zászlóforgatók látványos felvonulását ki nem hagyná. Ezért javasoljuk az események részletes programját is megjelentetni programtípusokra, programelemekre, helyszínekre és előadókra lebontva a település eseménynaptárakban. Szerkesztőségünk az események és azok részletes programjának ismeretében szívesen nyújt segítséget abban, hogy a részletes programot milyen programelemekre bontva érdemes önálló időponttokkal is megjelentetni a kapcsolódó település eseménynaptárában.

Az esemény vagy programelem neve alatt a megrendelő releváns weboldalára vagy közösségi oldalára mutató direkt link található. Az időponthoz hozzákapcsolható a helyszín adata is, ami garantálja, hogy a kapcsolódó programhelyszín oldalán is elérhetővé válik az adott esemény, ha a látogató helyszín szerint keres. Az időpontokhoz település is kapcsolható, amennyiben szabadtéri a helyszín, vagy ha egy kistérség vagy tájegység naptárát jelentetjük meg. Az adott időponttal így elérhető lesz az esemény a kapcsolódó releváns település oldalán is. Az időpont alapján a program elérhetővé válik a portál eseménynaptárában település alapján a kapcsolódó kerületnél (Budapest), megyénél és tájegységeknél, helyszín alapján a kapcsolódó programhely oldalán.

Szerkesztőségünk abban is segít, hogy megrendelőik honlapja vagy közösségi oldala alapján az arra alkalmas információkat eseményekké alakítsa át. Ezzel a módszerrel hatékonyan lehet a kínálatot bővíteni és eljuttatni az információt az érdeklődő látogatókhoz. Varázscsomagunkban ez a szolgáltatásunk is megrendelhető.

A település eseménynaptár központi megjelenés, egyszerre nagyon sok megrendelőt ki tud szolgálni. A naptárba egy eseménnyel be lehet kerülni időpontonként, és vannak időtartam alapú naptár csomag megjelenések is . A település eseménynaptárban megjelent egy vagy több esemény megjelenése önállóan is megrendelhető!

Árak:

Több esemény megjelenése

A települések naptárában több esemény megjelenése megrendelhető időszak alapján. Normál naptár csomag megrendelése esetén bármennyi esemény bekerülhet a település naptárába a megrendelt időszak alatt. Bővített naptár csomag megrendelése esetén a megrendelt időszak eseményeinek a részletes programja is feldolgozásra kerül. A naptárban a linkek minden esetben a megrendelő weboldalára vagy közösségi oldalára mutatnak. Több weboldalra is megrendelhető a naptár, ebben az esetben a költség weboldalanként értendő. A megrendelés folyamatos szerkesztőségi feldolgozást jelent a megrendelt időszak alatt.

MINI naptár csomag (község)
normál: 10.000 Ft+Áfa/hó vagy 60.000 Ft+Áfa/12 hó
bővített: 20.000 Ft+Áfa/hó vagy 120.000 Ft+Áfa/12 hó

MIDI naptár csomag (kiemelt üdülőhely község)
normál: 20.000 Ft+Áfa/hó vagy 120.000 Ft+Áfa/12 hó
bővített: 40.000 Ft+Áfa/hó vagy 240.000 Ft+Áfa/12 hó

MAXI naptár csomag (város)
normál: 30.000 Ft+Áfa/hó vagy 240.000 Ft+Áfa/12 hó
bővített: 60.000 Ft+Áfa/hó vagy 480.000 Ft+Áfa/12 hó

MEGA naptár csomag (megyeszékhely, megyei jogú város, kiemelt üdülőhely város, budapesti kerület)
normál: 50.000 Ft+Áfa/hó vagy 480.000 Ft+Áfa/12 hó
bővített: 100.000 Ft+Áfa/hó vagy 960.000 Ft+Áfa/12 hó

GIGA naptár csomag (kistérség, több település)
normál: 90.000 Ft+Áfa/hó vagy 960.000 Ft+Áfa/12 hó
bővített: 180.000 Ft+Áfa/hó vagy 1.920.000 Ft+Áfa/12 hó

Megyei vagy régiós naptárak megjelenése, valamint a varázscsomag megjelenés egyedi árajánlat alapján történik.

Egy esemény megjelenése

A települések naptárában egy esemény megjelenése megrendelhető az időpontok száma alapján. A megrendelt időpontok egy eseményre, vagy egy esemény részletes programjának megjelenésére vonatkoznak. A naptárban a linkek minden esetben a megrendelő weboldalára mutatnak. Az időpont tartozhat egy településhez, de megrendelhető több település naptárában is, ha az esemény nem egy településen kerül megrendezésre. A megrendelhető időpontok számát az ismétlődő programokra optimalizáltuk, ami lehet havonta vagy hetente ismétlődő egy vagy több időpont. A megrendelés egyszeri feldolgozást jelent a megrendelés teljesítésekor.

1 db időpont: 2.000 Ft+Áfa

Ismétlődő időpontú programok esetén:

havonta 1 alkalom: 12 db időpont: 19.200 Ft+Áfa (1.600 Ft+Áfa/db)
havonta 2 alkalom: 24 db időpont: 33.600 Ft+Áfa (1.400 Ft+Áfa/db)
hetente 1 alkalom: 48 db időpont: 57.600 Ft+Áfa (1.200 Ft+Áfa/db)
hetente 2 alkalom: 96 db időpont: 96.000 Ft+Áfa (1.000 Ft+Áfa/db)

Események részletes programja:

Fél napos esemény részletes programjának feldolgozása: 30.000 Ft+Áfa

Egész napos esemény részletes programjának feldolgozása: 60.000 Ft+Áfa

Több napos esemény részletes programjának feldolgozása: 45.000 Ft+Áfa/nap

További megjelenési információ e-mailben vagy telefonon kérhető szerkesztőségünktől.

Több mint 10 éves gyakorlatunk garancia arra, hogy ár/érték arányban a legjobb megoldást fogjuk javasolni!

Elérhetőségeink: info@programturizmus.hu  I Bácsi Kriszti 30/520-5905 I Györgyné Kati 20/9677-399


TOP település naptárak

Toplistánkban a legnézettebb vidéki település eseménynaptárak szerepelnek az eddigi megtekintések alapján. Budapestnek méreténél fogva nincs egyetlen önálló település  eseménynaptára, ha lenne, akkor a főváros vezetné a listát több milliós milliós nézettség felett.

600.000 feletti megtekintés

400.000 feletti megtekintés

 

300.000 feletti megtekintés

 
 
 

200.000 feletti megtekintés

 
 
 
 

150.000 feletti megtekintés

BALATONALMÁDI eseménynaptára

BALATONBOGLÁR eseménynaptára

BALATONLELLE eseménynaptára

FONYÓD eseménynaptára

MISKOLC eseménynaptára

PÉCS eseménynaptára

 
 
 
További információ, megrendelés, ajánlatkérés: info@programturizmus.hu

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Végvári Napok: A három nap során megelevenedik a török kori Gyula hangulata.
Július 19. és 21. között újra csúcsra járatjuk a bulit a 26. Harkányi Fürdőfesztiválon!
Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Várjuk a kultúra fellegvárában Budapesten. Irány a Várkert Bazár!
Libegő Budapesten, panoráma utazás repülő székekkel a város felett
Ezt látni kell! Mini világ óriási élményekkel!
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
14.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket