Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Minden, ami vakáció! Soproni nyaralás gazdag programkínálattal!
Minden, ami vakáció! Soproni nyaralás gazdag programkínálattal!
Gyulai wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!

Terepgörkorcsolya

Szerkesztőségünkbe levél érkezett, közzé tesszük.

TerepgörkorcsolyaEgy nagyszerű újdonságra hívjuk fel a figyelmedet. Megjelent ugyanis egy új őrület a skike, és mi szeretnénk azok lenni, akik skike túrákat szerveznek itthon és külföldön egyaránt.  Hogy mi a skike? Láthatod, hogy egy sífutáshoz és görkorcsolyához nagyon hasonló sporteszközről van szó, afféle terepgörkorcsolyáról, sírollerről, amely véleményem szerint rövidesen egy igen népszerű ága lesz a turizmusnak. Már régóta kacérkodtunk ezzel a sportággal, hiszen pár éve már találkoztunk vele külföldön, de , az importálási nehézségek most látszanak megoldódni.

A skikeot egy budapesti cég, a Manu-Med Bt. - vezetője Virág Anikó - importálja, a Manu-Med Bt. és az eszközt a sportrehabilitáció és a prevenció területén alkalmazza, mi velük együttműködve szeretnénk a turisztikába bevonni ezt a sporteszközt.

Felelőtlenül természetesen senkit sem kívánunk skike-kal elindítani. A skike tanítását mint mindenütt Európában regisztrált trainerek végzik. Egy 2,5-3 órás alap tanfolyam díja 5.000 Ft, amelyben lehetőség van a sportág technikájának elsajátítására, a vele való mozgás megszerettetésére. Ha valaki ez iránt érdeklődik szívesen elküldjük neki a magyarországi trénerek listáját.

Ha valaki túl van ezen a tréningen és beruházni szeretne ilyen sporteszközbe, hogy részt vegyen túráinkon, akkor számukra kedvezményes vételi lehetőséget biztosítunk, ha csak a túránkon akar részt venni, akkor biztosítunk számára ilyen sporteszközt. 

Gondold tehát végig, mi ezen a nyáron a Bódeni tó, a Loire völgyi és a Brüsszel-Amszterdam túrára szeretnénk skike túrát is szervezni, de rövidesen megjelenik a belföldi skike túrák jegyzéke is. Ha kéred, akkor szívesen elküldjük. 

Egyáltalán ha bármi érdekel a skike-kal kapcsolatban jelezd mailen vagy telefonon, mi szeretnénk egy külön skike-os adatbázist összeállítani.

Ami már most biztos: Húsvétkor kinnt vagyunk Forniban csütörtök estétől kedd reggelig ( tavaszi szünet ). Még sízni is lehet, szervezünk egy egynapos nem mindennapi kerékpáros programot is, no és fakultatíve részt lehet venni egy skike alaptanfolyamon is. Ha húsvétkor a locsolkodás helyett inkább hegyvidéki pihenésre vágysz, akkor írj feltétlen.

Beküldte: Leskó László OTP kalandtúra részlegvezető 

KeSzeCsüSzoVa
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Terepgörkorcsolya