Kerekerdő Élménypark - szórakozás minden korosztálynak!
Kerekerdő Élménypark - szórakozás minden korosztálynak!

A hőlégballonozás nem mindennapi élményt nyújt fiataloknak és időseknek egyaránt. Esküvőre, szülinapra, gyereknapon, falu-, városnapon, vadszámláláshoz, fergeteges bulihoz, épületek avatásához, sporteseményeken és leánykéréshez. Cégeknek szponzorációs, promóciós kampányaihoz, jótékonysági rendezvény idejére, csapatépítésen, munkatársak jutalmazásaképp, céges partnerek megajándékozására Hosszabb programok bevezetésére, vagy azok zárásaként hőlégballonozhat.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Szolgáltatások

UTAS SÉTAREPÜLTETÉS

Ajánlják magánszemélyek és cégek részére, ami 3-4 órás elfoglaltságot jelent a ballon felállításától a felszállóhelyre visszaérkezésig. A repülés élménye kiegészül a ballonos hagyományt idéző, rövid névadó ceremóniával. Időjárástól, leszállóhelytől függően, 40-70 percnyi repüléssel lehet számolni.
Optimálisan 2-4 fő repülésére megfelelő a ballonkosár. Több érdeklődő részére természetesen megszervezik a szükséges ballonokat. Lehetőség van csapattagként hazai és külföldi versenyeken való részvételre.

FÜGGESZKEDÉS, EJTŐERNYŐS UGRATÁS, HŐLÉGBALLON PILÓTA OKTATÁS, LÉGIFOTÓZÁS, VADSZÁMLÁLÁS

A függeszkedés magánszemélyek és cégek részére egyaránt igénybe vehető szolgáltatás, amely a földhöz rögzített megemelkedést és visszasüllyedést jelenti úgy, hogy igény esetén utas is van a hőlégballon kosárban. A hőlégballonos függeszkedés remek lehetőséget biztosít céges reklám felhelyezésére is.
Speciális alkalmak - esküvő, születésnap, egyéb rendezvény (céges sportnap, gyereknap, falu-, városnap, búcsú), vagy extrém ajándék program - kiemelkedő pontját jelentheti ez az igen látványos megjelenés. A függeszkedést főként azon megrendelőinknek ajánlják, akiknél a hosszabb időn keresztül, helyszínhez kötött, feltűnő megjelenés a fő cél. Kitűnő marketing lehetőség rejlik az eseményben.
Fentieken túl lehetőség van ejtőernyős ugratásra, igényelt terület felett az időjárási adottságokra is tekintettel légifotózásra, átrepülésnél vadszámlálásra, valamint hőlégballon pilóta oktatásra is.

CÉGES REKLÁMFELÜLET MEGJELENÍTÉSE ÉS BALLON ÜZEMELTETÉS

Transzparensek, grafikák felhelyezése a ballonkupolára, vagy kosárra nagyon attraktív módja a reklámozásnak. Plusz lehetőség, ha a program TV felvételen, sajtóban megjelenik. A ballon egyre elterjedtebb reklámozási mód az extrém megjelenés, és a reklámfelület kiemelt mérete miatt. A cég logóját megjelenítő molinót, transzparenst a cégek adják, de megállapodás alapján a Klub is vállalja annak elkészíttetését.
A céges ballon üzemeltetése a szerződött partner rendszeres, hosszútávú képviseletét jelenti. Miután a ballonos megjelenés nem szezonális, egész évben, minden évszakban lehetséges az üzemeltetés, és így minden repülés alkalmával lehetőség van a cég reklámozására. Kialakítható egy egységes, a céget képviselő megjelenés mind a csapattagok, mind a Klub egyéb megjelenését tekintve.


REPÜLÉSI HELYSZÍNEK

A repülés helyszíne többnyire a Velence-tavi térség, illetve a repülni vágyó igénye szerint bárhol Magyarország területén a tiltott légterek kivételével.


ÁRAK
SZOLGÁLTATÁSOK DÍJAI

Utasrepültetés
Felnőtt: 30.000 Ft + ÁFA / fő / alkalom
Gyermek: 25.000 Ft + ÁFA / fő / alkalom

Kiszállási díj: 130 Ft/km

Függeszkedés
1-3 órás: 90.000 Ft + ÁFA / óra
4-6 órás: 75.000 Ft + ÁFA / óra
7 órás vagy hosszabb: 60.000 Ft + ÁFA / óra

Kiszállási díj: 135 Ft + ÁFA / km. Készenléti díj: 50.000 Ft + ÁFA.

Közterület foglalási díj: amennyiben a rendezvényszervező ezt önmaga nem intézi. Lemondási díj: a függeszkedés megrendelésekor kötött szerződésben rögzített összeg.

Céges ballon üzemeltetése
Egyedi szerződésben meghatározott feltételekkel.

Ejtőernyős ugratás
Egyedi megállapodás alapján. Lemondás: külön szerződésben meghatározott feltétellel.

Amennyiben a függeszkedés, utasrepültetés a cégen kívül álló okok miatt (pl. rossz idő) hiúsul meg, kizárólag a kiszállási és készenléti díjat számolják fel partnerüknek. Az óradíjakat a ballon felállításától kezdődően számolják.

Forrás: Adventure Balloon Hőlégballon Klub weboldala

Függeszkedés, ejtőernyős ugratás, légi fotózás. Hőlégballonos repülés, esküvő, családi ünnep, születésnap, házassági évforduló. Céges reklámfelület és ballon üzemeltetés.

2018.01.01 - 2018.12.31

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL
-IG
Adventure Balloon Hőlégballon Klub

Programajánlat

Legjobb élmények

Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Hívjuk és várjuk Velembe az őszi gesztenye napokra.
Bivalyrezervátum a Kis-Balatonnál! Hívjuk, várjuk!
Behajtási ünnep a Hortobágyon
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Fedezze fel Gyulát, Magyarország történelmi fürdővárosát!
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
Darufesztivál a Hortobágyon
Ki korán kel, halat lel! Horgászat a Tisza-tónál
11012
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket