Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Almárium Hungarorum Bisztró
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Almárium Hungarorum Bisztró

Az Almárium Bisztró könnyed hangvételű, gyors, rugalmas, emberközpontú, alkalmazkodik a helyi igényekhez, egyszerre elegáns és laza, naponta és hetente változó étlappal működik.

További információk


Még több a településen (Budapest VIII. kerület):

Figyelembe veszi a szezonalitást és követi a trendeket. Küldetése a magyar termelő gazdák életben tartása, ezért kizárólag kézműves magyar termékeket forgalmaz, illetve használja alapanyagként ételeihez, italaihoz. Az Almárium Bisztró bizonyítani kívánja, hogy a magyar termékek is csúcs minőségűek egy nemzetközi konyhán is!

Bízunk abban, hogy csúcs gasztronómiánkhoz nemcsak vendégeket, hanem partnereket találunk Önökben, hiszen a célunk közös: megteremteni a legmagasabb szintű vendéglátást a hétköznapok munkaebédjétől a különleges alkalmak megünnepléséig.

Ebben Magyarország leghitelesebb beszállítója - partnerünk – a Kézműves Magyar Ízek Kft. lesz segítségünkre, aki - összefogva több mint száz hazai kézműves termelőt - biztosítja a legmegfelelőbb minőségi alapanyagaink kiválasztását.
Konyhánkat a jelen pillanatban beszerezhető legmodernebb technikával szereltük fel, amelyek az alapanyagok természetes ízének és állagának megőrzését hivatottak biztosítani.

Legyen Ön is része egy új irányzat megteremtésének, a nemzetközi gasztronómiai kultúra magyar alapköveire épülő újjászületésének.
Étlapunkon megtalálnak hagyományos, a XXI. század elvárásainak megfelelő ételeket, mint pl. a hurka, kolbász…stb, csak egy kissé újragondolva, csibészséggel különlegessé, újjá varázsolva.


Forrás: az étterem honlapja és Facebook oldala

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest VIII. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer