Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Ánanda Jógaközpont
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Ánanda Jógaközpont

Mai rohanó világunkban, a társadalom által elvárt szerepeinknek megfelelve hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy valódi lényegünk a szívünkben lakozik. A test a lélek temploma, és lelkünknek éppúgy szüksége van táplálékra, ahogyan a testünknek is. Központunkat az az igény hívta életre, hogy méltó helyszínt teremtsünk a testet-lelket tápláló foglalkozásoknak, az ilyen témájú tanfolyamoknak és előadásoknak Szeged belvárosában.

További információk

Info:
Cím: 6721 Szeged , József Attila sgt 31. fszt. 1.


Még több a településen (Szeged):

Jógaközpontunk meleg színvilága, a minden szegletéből áradó pozitív kisugárzása,  a barátságos környezet kellemes közeget teremt ahhoz, hogy lelked otthonra leljen nálunk is.

Tapasztald meg, hogyan segít számodra az ősi indiai hagyomány kilépni a hétköznapok forgatagából. Érezd meg tested és elméd lecsendesítésén keresztül a saját középpontodat, melynek megtalálása kezedbe adja a kulcsot a harmónia megteremtéséhez saját testedben, lelkedben és kapcsolataidban egyaránt.

A jóga nem vallás, hanem egyetemes tudás, filozófia. Más ősi kultúrákban is fellelhetők a jógához hasonló elméletek és gyakorlatok.  A jóga az egyetemes istenséget tiszteli, mely képbe minden vallás istenképe hozzátartozik.

A jógafoglalkozások széles palettája szerepel az órarendünkben, továbbá több olyan mozgásforma és technika is, amelyek segítenek önmagunkra találni, valamint támogatnak az EGÉSZ-ség elérésében. Reményeink szerint pedig ez a kör tovább bővül a jövőben.

Elengedhetetlennek érezzük, hogy oktatóink megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek az általuk oktatott foglalkozások terén. Tudásunkat valamennyien hiteles forrásból, oktatói képzések keretében szereztük, így valamennyien szakképesítéssel  rendelkezünk.

Forrás: A központ honlapja és Facebook oldala

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Szeged):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer