Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Aranydaru Egészségfészek
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Aranydaru Egészségfészek

Az aranydaru egy többszörösen összetett szimbólum, az arannyá válás szimbóluma. Az Aranydaru Egészségfészek célja, hogy aranyfiókákat „neveljen”. A nevelés alatt a gyakorlók által végzett munkát, a gyógyulási és átalakulási folyamatot jelentő belső alkímiát értjük. A gyakorlók és gyógyulni vágyók a kitartó munkának köszönhetően egészséges, örökéltű, bölcs fényesen csillogó lényekké válnak.

További információk

Info:
Cím: 4025 Debrecen , Arany János u. 2. 3-os kapucsengő (az Oliva étterem mellett)


Még több a településen (Debrecen):

Az Aranydaru Egészségfészek céljai alapvetően ázsiai önfejlesztő módszerekkel, mint a több ezer éves Csung Jüan Csikung vagy a “Jóga a mindennapi életben rendszer” hatékony eszközeivel valósítja meg.

Az első, második és harmadik szintű tanfolyamainkon a Xu Mingtang nagymester által vezetett csikung (chikung, qigong) iskola és a pekingi Kundawell Intézet tudását osztjuk meg a hallgatókkal, amit egész életükön át használhatnak egészségük megőrzésére és bölcsességük mélyítésére. Lehetőséget biztosítva ezzel a felemelkedésre és gyógyulásra.

Az Aranydaru Egészségfészekben első sorban csikung (chikung) és jóga oktatásával foglalkozunk. Az oktatás filozófiai alapját a tiszta ősi forrásból származó ősi technikák átadása adja. Oktatóink nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező magasan képzett szakemberek.

Az akadémikus, klinikai orvoslást kiegészítve és támogatva az Aranydaru Egészségfészekben a mozgásterápiás ( csikung és jóga) oktatás mellett az ÁNTSZ által engedélyezett és az Egészségügyi Továbbképző Intézet által akkreditált hivatalos természetgyógyászati tevékenységet is ellátunk „ „Egyéb humán egészségügyi ellátás” keretében.

Forrás: Az Egészségfészek honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Debrecen):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer