Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!

Aranykezek Egészségnevelő Közhasznú Egyesület

Az Aranykezek Egészségnevelő Közhasznú Egyesület 2011-ben azzal a céllal alakult, hogy egészségmegőrző szolgáltatások nyújtásával, programok, képzések indításával a társadalom minden korosztályának nyújtson mindenki számára elérhető áron tudást az egészségi állapotának megóvása érdekében.


Ma már 19 féle masszázsfajt, terápia és elsősegélynyújtás tanfolyamunkkal állunk magas színvonalon rendelkezésére a tanulni vágyóknak. Így tudatosabban tud a hozzánk jelentkező választani a számára, családja számára, vagy a kliense számára a gyógyító, alternatív terápiákból.

A munkahelyi masszázs mind szélesebb körben való elterjesztését célunknak tűztük ki, mivel a munkahellyel rendelkezőkre egyre megerőltetőbb munkatempót diktálnak a cégek, vállalatok.

Útjára indítottuk a Tini Masszőr Tanodánkat, ahová várjuk azoknak a tanulóknak a jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni mind a masszázs élményét, mind a masszőri szakmát.

Tini Masszőr Tanodánk célja: a masszázs elméleti-gyakorlati készségeinek elsajátítása, a jövőbeni szakmaválasztást célzó ismeret közvetítése.

A közérdekű tevékenységet töltő középiskolások számára lehetőséget biztosítunk az 50 óra teljesítésére.

Állapot felmérési lehetőséget biztosítunk magánszemélyek részére telephelyünkön, ahol a kezelések után javaslatokkal, szaktanácsokkal, kiegészítő kezelések lehetőségeivel segítjük klienseinket.

Ajándékutalványainkkal meglepheti szeretteit névnapra, születésnapra, karácsonyra, esküvőre.

Egészségpénztári elfogadóként arra törekszünk, hogy a cafetéria rendszeren keresztül minél többen tudjanak jönni hozzánk.

 

2017.01.01 - 2017.12.31
2017.01.01 - 2017.12.31


Megjegyzés a nyitva tartáshoz:

Képzések indításakor 6-12-ig, 12-16-ig, vagy 16-20 óráig tartanak az órák hétfőtől-vasárnapig.
Masszázs szolgáltatás 8-18 óráig hétfőtől-péntekig. Hétvégén ügyeletet tartunk 8-20 óráig.