Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Balázs Sándor hivatásos vőfély
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Balázs Sándor hivatásos vőfély

Vőfély hagyományos lagziba, modern vőfély fiatalos esküvőre. Az egyszeri és megismételhetetlen csodálatos nap és ha ránk bízod az is marad, ne hagyd hát a véletlenre, hogy a legnagyobb élmény legyen az életedben. A vőfély az, aki esküvődön megalapozza a hangulatot , mindezt az ifjú pár és a násznép igényi alapján, ápolva a hagyományokat és követve a mindennapi trendeket a jó ízlés határain belül. Ahol az esküvő és lakodalom nem a vőfélyről szól, de ha kell a háttérből is közvetve akár, de jól kommunikál. Párokkal előre megtervezett forgatókönyv alapján, valamint a násznép felmerülő igénye szerint, nem erőltetve vezeti műsorát. Az esküvőn udvariasan koordinál, hogy a figyelmet ne vonja el a párról, nekik könnyedséggel segítsen a felmerülő problémában és nyugalmat sugározzon. A jó vőfély elengedhetetlen feladata az esküvői szolgáltatókkal való rugalmas együttműködés, koordinálás, hogy a lakodalmi műsor jó hangulatú legyen. Talán a legfontosabb és miért elengedhetetlen az esküvőn a vőfély szerep, hogy azok is jól érezzék magukat, akik egész nap ülve nézték a műsort, mint például az idősek. Az esküvő szakma szavazatai alapján a Hungarian Wedding Award vőfély kategória első helyezett Vőfélye lettem.

További információk


Még több a településen (Tiszafüred):

Balázs Sándor

Sándor vőfély vagyok, és ezt a megtisztelő mesterséget, több mint harminc éve sikeresen művelem. A hagyományokat és a folyamatosan fejlődő, változó igényeket, mai trendet, műsoromba rugalmasan beépítve a párok és a násznép elvárásai alapján valósítom meg. A 80-as években az első Ki-Mit Tud döntős helyezés néptánc kategóriában, nagy ugró deszka volt a vőfély mesterség, hagyomány ápolásában, gyakorlásában, hiszen egy jó szakinak nem árt, ha maga is ért a mulatáshoz, mielőtt másokat is erre ösztönöz, buzdít. Számos lakodalom telt el azóta, melyek rutint, tapasztalatot türelmet, kiállást és megértést adtak ebben a szakmában, ez a legfontosabb kincs egy vőfély számára.

Az elmúlt évek médiában megjelent interjúim, valamint a Wedding Gálán elért eredménynél is fontosabb számomra a násznép pozitív visszajelzése. A Wedding Gála, egy különleges díj kiosztó, az esküvők szolgáltatói, mint zenekar, Étterem, Videós, fotós, stb, szavazataikat adták le vőfély kategóriában, ahol Magyarország első három Vőfélye között voltam. Ez az Együttműködés díja, nagy elismerés volt számomra, hisz ezekre a Vőfélyekre nyugodtam rábízhatjátok esküvőtök szervezését, koordinálását, ők azok, akik képzik magukat, részt vesznek szakmai fórumokon, a Nemzetközi szakma legnagyobbjaitól tanulnak, újítanak közösen, hogy te kedves házasulandó a legjobb áron a legjobb szolgáltatáshoz juss hozzá. Az elvárásoknak megfelelően igazodunk a felkérésekhez, ahol városokban egyre nagyobb igény van a Ceremónia mesterekre, ennek megfelelően Bocskai öltönyben, mint modern vőfélyként szerepelek.

Milyen egy jó vőfély az esküvőn?

  • Egy profi, aki a vendégek és pár igényei szerint dolgozik, jól kommunikál, valamint a szolgáltatókkal is jól együttműködik.
  • Aki segít a tervezésben, forgatókönyv készítésben,  tapasztalatot, tanácsot nyújt.
  • Aki jól ismeri a hagyományokat, követi a trendeket, és tudja, hogy mikor sok és mikor kevés, aki nem betanult sablonos szöveget, verseket mond, aki egy igazi Partyarc és közvetlenül mozog a családtagok és vendégek között.
  • Itt nem csak a versekről rímekről szól az esküvői műsor, hanem a násznép jó hangulatáról, annak kiszolgálásáról.
  • Paródiák, humor, hétköznapi karakterek, jelmezes előadás, show műsor, igény szerint.
  • Keresd az embert, aki jó benyomást kelt, számodra szimpatikus, a tapasztalatát megosztja, ez lesz a Te Vőfélyed, Ceremóniamestered.
  • Az esküvő műsorvezető nélkül, annyit ér, mint egy jó autó kormány nélkül.
  • Jó ha van, “Egy bolond, ki százat csinál”.
2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Tiszafüred):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer