Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó

A Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó elődeihez híven a magyar konyha ízvilágát vonultatja fel úgy, hogy közben a múlt és jelen, a hagyományos és a modern közötti egyensúly megtalálására törekszik. Valljuk, hogy a természetben megtalálható minden, amiből tápláló és ízletes ételeket varázsolhatunk az Önök asztalára. Konyhafőnökünk irányításával ételeinket friss zöldségekből lédús gyümölcsökből, minőségi húsokból és illatos zöldfűszerekből készítjük, a megújuló hazai borászat közel nyolcvan remekét kínáljuk.

További információk

Info:
Cím: 2092 Budakeszi , Fő utca 1. (Szanatórium u. 2.)


Még több a településen (Budakeszi):

Éttermünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy minden az Önök kényelmét szolgálja, a kisbabákat bio bébiételeinkkel, a nagyobb gyerekeket a kedvenc ételeikből válogatott gyerek- menüvel várjuk és hogy még jobban érezzék magukat nálunk, az étterem felső szintjén játszósarkot alakítottunk ki számukra.

Ha Ön csak egy reggelire, vagy egy délutáni kávéra nézne be hozzánk, ezt is megteheti: a kert gesztenyefáira néző Kávézó asztalainál a kávézás igazi szertartássá válik, és ez még csak a kezdet: amint az idő kissé melegebbre fordul, a kerthelyiség- ben megnyitjuk a frissensülteket, steak-különlegességeket, zöldsalátákat kínáló Grillteraszunkat.

Az 1800-as években épült Borpincénk autentikus helyszín a minőségi ételek és kiváló borok köré szervezett társasági összejövetelekhez, melyekhez minőségi borkóstoló programokat ajánlunk. Bízunk benne, hogy a változást Ön, a vendég pozitívan értékeli majd, és mivel ez mindennél fontosabb számunkra, kérjük, hogy ossza meg velünk tapasztalatait. Nagyszerű ízélményeket és kellemes időtöltést kívánunk a Budai Gesztenyés Étteremben!

Forrás: Az étterem honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budakeszi):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer