Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
BV Továbbképzési és Konferenciaközpont
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

BV Továbbképzési és Konferenciaközpont

Intézményünk a Pilis kapujában, Budapesttől 32 kilométerre található, könnyen megközelíthetően, gyönyörű természetes környezetben. Az oktatási időszakon kívül egyhetes csoportokban üdülést szervezünk dolgozóink és külső csoportok részére. A hétvégeken egyéni és csoportos igényeket is teljesítünk.

További információk


Még több a településen (Pilisszentkereszt):

A vendégeink és a továbbképzésben résztvevők kulturált pihenését, zavartalan szakmai munkáját segítik elő az intézményünk által biztosított lehetőségek.

A parkban a hatalmas zöld szabad terület mellett minitenisz, pingpongasztal, kerti zuhany, gyermekjátszótér és homokozó található. Az esti kikapcsolódáshoz hangulatos hátteret nyújt a kiépített tűzrakóhely. Szükség esetén nyársat, bográcsot is tudunk vendégeink rendelkezésére bocsátani.

A nevünkben is megfogalmazott alapfeladatokat két kisebb (25 és 35 fős) és egy nagyobb (90 fős) előadótermünkben tudjuk minden igényt kielégítően, megfelelő technikai háttérrel (vetítés, hangosítás, tolmácsberendezés stb.) biztosítani.

Éttermünkben létszámtól függően egy vagy két turnusban (de rugalmasan alkalmazkodva a programok kötöttségeihez) bonyolítjuk az étkezéseket.

A főépületben lévő büfé nyitva tartásával az étkezési időkhöz, illetve a vendégek igényeihez, áraiban pedig a pénztárcájukhoz igazodik.

Az aktív pihenést, tartalmas kikapcsolódást szolgálja a klub-szobában található, mindennap igénybe vehető könyvtár és a szobákban lévő kábeltévé és zártláncú videoprogramot sugárzó hálózat is.

A közelben csodálatos kirándulóhelyeket lehet felkeresni gyalogosan, illetve az intézmény saját buszával távolabbi helyekre is el lehet jutni.

A kirándulás vagy a szakmai munka fáradtságát a szaunában és szoláriumban, valamint a konditeremben pihenhetik ki vendégeink.

Kényelmi célokat szolgál a szintenként megtalálható, minden szobához külön, kulcsos rekesszel ellátott hűtőszekrény, valamint a szobai safe is.

A nálunk töltött idő alatt a legtöbb alkalommal a recepcióval kerülnek kapcsolatba. A bejelentkezési és számlázási ügyintézésen kívül itt szerezhetnek információkat az autóbuszok menetrendjéről, a programokról, itt cserélnek gazdát az üzenetek, itt lehet jelezni a műszaki vagy egyéb gondot, problémát, itt lehet leadni és esetleg megtalálni az elveszett tárgyakat. A recepción lehet megtalálni a napi újságokat, itt lehet kölcsönözni vasalót, sportszereket, játékokat. Végül, de nem utolsó sorban itt lehet megszabadulni a kirándulásoknál súlyánál és terjedelménél fogva kifejezetten hátrányos szobakulcsoktól.

Az intézmény közvetlen közelében található az autóbusz-megálló, néhány perces sétával lehet eljutni az orvosi rendelőhöz, gyógyszertárhoz, bolthoz, postához.

A nyitva tartási időkről, a programok, rendezvények időpontjairól és egyéb közérdekű információkról a recepció előterében lévő tájékoztató táblákon rendszeresen tájékoztatjuk Önöket.

Vendégeink részére az említett különböző eszközök használata és a szolgáltatások igénybevétele – kivéve a szauna, szolárium és az eredeti programon túl igénybe vett autóbusz – térítés nélküli.

A térítéses rendezvények, programok díjairól és egyéb feltételeiről a programszervező vagy a recepció ad további felvilágosítást.

A szobákban lévő telefonon a recepcióval, illetve a többi szobával lehet kapcsolatba kerülni.

Felhívjuk vendégeink figyelmét arra, hogy érkezéskor – saját érdekükben, kártérítési felelősség terhe mellett – tekintsék át a szobákban található szobaleltárt és jelezzék, amennyiben eltérést tapasztalnak.

Kívánjuk, hogy a nálunk eltöltött idő a pihenést követő szakmai munkájukat kedvezően segítse!

Forrás: Az intézmény honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Pilisszentkereszt):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer