Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!

A CARTOUR Cégcsoportot 100%-ban magyar tulajdonú utazásszervező és utazás közvetítő cégek alkotják. Az 1991 óta mind az iroda tevékenységi köre, mind az utaslétszám jelentősen bővült, egyre nagyobb és több területen vált a cég meghatározó utazásszervezővé. Ezen két évtized alatt mindig is a legfontosabbnak tartottuk, hogy magas szintű és minőségű szolgáltatásokat kínáljunk utasaink részére. Évről évre bővülő kínálattal, illetve szolgáltatási palettával jelentkezünk utasaink számára.


A nyári szezonban kiemelt helyet foglal el kínálatunkban Horvátország, Olaszország, Görögország, Emellett Bulgáriában, Szlovéniában, Montenegróban, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is kínálunk szállás utasaink részére. Ausztria télen és nyáron is egyaránt kedvelt úti cél utasaink körében. A téli hónapokban síutaké a főszerep. Ausztria mellett Szlovákiában, Szlovéniában, Lengyelországban, Olaszországban és Franciaországban kínálunk szálláshelyeket. Kiemelt figyelmet fordítunk az iskolai diákcsoportok utaztatására, évi kb. 100-130 diákcsoport utazik velünk. Egész évben szezontól függetlenül indítjuk körutas utazásainkat, illetve a fentieket kiegészítve minden fontos utazásszervező útjai, köztük az akciós ún. „last minute” ajánlatok is szerepelnek a kínálatunkban

Természetesen az utazások széles kínálata mellett, kínálunk számos kiegészítő szolgáltatást utasaink számára. Így például a teljesség igénye nélkül foglalkozunk repülőjegy foglalással, utasbiztosítás kötéssel, egyéni szállásfoglalással Európában és Európán kívül, Hungary Card és síbérletek forgalmazásával, illetve Orangeways és Volánbusz nemzetközi járatira való jegyértékesítéssel.

Forrás: Az iroda honlapja és Facebook oldala

2017.01.01 - 2017.12.31