Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Chili Salsa Tánciskola - az életízesítő
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Chili Salsa Tánciskola - az életízesítő

Chili Salsa Tánciskola - az életízesítő. Latin-amerikai táncok oktatása kezdőtől-haladó szintig.
Nálunk 843 Ft/óra a legkedvezőbb ár. Az órákat női és férfi oktatók vezetik. Az órák része a partnermunka, stílus, musicality és ritmusérzék fejlesztés.

További információk


Még több a településen (Budapest VI. kerület):

Tánciskolánkban kubai salsát, Chili free style salsát, reggaetont, merenguét, bachatát, sont és Afro-kubai rumbát tanítunk. Óráinkat női és férfi tanárok tartják, mivel fontosnak tartjuk a női és férfi szerepek bemutatását.

Saját oktatási rendszert alakítottunk ki, mely több ezer megtartott táncóra tapasztalatára épül. Tanárainkat külön rendszerben készítjük fel, belső minősítési rendszer alapján. Ez a modell teljes mértékben a sajátunk, azonosítható tánciskolánk történetével a salsáról alkotott filozófiánkkal, egyben biztosítja azt, hogy iskolánk egyedi táncstílusa megmaradjon és tovább fejlődjön.

A heti rendszeres salsa keretet ad mindannyiunk életének és új impulzusokkal tölti meg a napjainkat. Amikor diákok és tanárok együtt vagyunk az órákon megszűnik minden , csak a zene, a tánc, a vidámság van jelen. Tudjuk, hogy közösségünkben minden ember más, de van egy nyelv, amit egyformán értünk, ez a SALSA.

Várunk ingyenes óráinkon és a nyílt napokon. Itt megismerkedhetünk egymással és megbeszélhetjük a salsával kapcsolatos kérdéseidet. Többféle közös programot szervezünk, ahol vidám, baráti társaságban töltjük az időt. Ilyenek a házibulik , a wellness hétvégék, workshopok, nyári tánctáborok.
Rendszeresen járunk együtt bulizni, ami bátorítást jelent a gyakorlatlanabbnak és társaságot mindenki számára. Tanáraink minden segítséget megadnak, hogy az egyéniségedhez illő tánctudásod magabiztos, lendületes megjelenést biztosítson.

A tánc endorfint (boldogsághormont) szabadít fel. Mivel egy hétvégi salsa party 3-4 óra táncot jelent, így garantáltan vidáman és jókedvűen éljük meg a következő hét elejét. Aztán úgyis jön a heti salsa óra és újra jön a hétvége.

Ha salsát szeretnél tanulni, új ismerősöre , barátokra vágysz, ha van erőd szombaton végig táncolni az éjszakát,csatlakozz hozzánk!

Egy nagyon fontos dolog, amit kérünk próbálj ki most!
A bal szájszegleted közelítsd a bal füledhez, a jobb szájszegleted a jobb füledhez!
Ez a Chili Salsa! Életízesítő!

Tánctanfolyam. Tánctanítás. Latin táncok.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest VI. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer