Matador Étterem

Matador Étterem

Kiemelt partner

Az egykori Cinnamon étterem kívül-belül teljesen megújult, mostantól egész éves nyitva tartással Matador néven nyitja meg újra kapuit. Új névvel, fine diningos bisztróvonallal, de a megszokott steakhouse-ként hétvégi nyitva tartással várjuk vendégeinket.

A korábbi, félig nyitott teraszos megoldás helyett vadonatúj étterem épült, amely építészetileg is egyedülálló. Látogatóink a nemzetközi konyha kiváló, friss alapanyagokból készülő izgalmas ízeit ismerhetik meg à la carte vagy egyedi borvacsora keretében.

A tulajdonos, az argentin származású, de Magyarországon és Kaliforniában is otthon levő Carlos Coelho örömmel definiálta újra az étterem koncepcióját is: “12 éve visszük ezt az éttermet már! Az elsődleges célunk nem az, hogy még szofisztikáltabb legyen a konyha, hanem az, hogy a vendégeink számára tökéletes, akár egész napos élményt kínáljunk a Haraszthy Pincészetben!”

Nyitva tartás:

Szombat: 12:00-20:00
Vasárnap: 12:00-20:00

Asztalfoglalás e-mailben és telefonon!

2019.01.01 - 2019.12.31
Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: 12:00 - 20:00
Vasárnap: 12:00 - 20:00


2019.01.01. - 2019.12.31. Etyeki bortúra a Haraszthy Pincészetnél
Találatok száma: 1
Haraszthy Pincészet program 2019. Megújult őszi-téli étlappal várjuk a vendégeket hétvégente

Haraszthy Pincészet program 2019. Megújult őszi-téli étlappal várjuk a vendégeket hétvégente 2019. december 7 - 8.

Megérkeztek az őszi ízek a Haraszthy Pincészet Matador éttermébe. Októbertől megújult őszi/téli étlappal és módosított nyitva tartással várjuk vendégeinket Etyeken. Az év hátralevő részében szombat-vasárnap 12:00-20:00 között kóstolhatjátok az amerikai-mexikói séfünk ételkülönlegességeit! Bővebben

Kiemelt ajánlat



Találatok száma: 1
Etyeki bortúra a Haraszthy Pincészetnél

Etyeki bortúra a Haraszthy Pincészetnél 2019.01.01. - 12.31.

Fedezze fel velünk a borok varázslatos világát! Izgalmas és interaktív bortúráink keretében megismerheti a borkészítés állomásait és megtanulhatja a borkóstolás művészetét: hogyan lehet megkülönböztetni a különféle ízeket és illatokat, melyek finom elegye adja a bor egyedi ízét és karakterét. Célunk, hogy ... Bővebben

Kiemelt ajánlat



Kapcsolódó témák:

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG