Cirkusz Park & Resort Zamárdi

Cirkusz Park & Resort Zamárdi

Kiemelt partner

Európa első Cirkusz Park & Resort családi élményparkja! Richter Flórián álmodott egy nagyot és meg is valósította. Idén a Balaton part közelében Zamárdi- ban megalapította Európa első Cirkusz Park és Resort-ját. A Bohém Birtokkal együttműködve nem pusztán egy egyszerű Park, hanem egy különleges resort is, ahol a látogatók akár egy vagy több éjszakát is eltölthetnek a vidám cirkuszi hangulatú házakban.

Az élményt teljessé tettük azzal is, hogy Magyarország egyetlen cirkuszi éttermében tudnak fogyasztani a kedves vendégeink. Az étlapon többek között olyan izgalmas ételkülönlegességek szerepelnek, mint például "Cirkuszigazgató lakomája" vagy "Szandra az elefánt kedvence", "Erőművész vacsorája", "Akrobaták diétája".

A parkba lépéskor átkelhettek a Richter tavon vagy előtte lehetőségetek van, hogy betekinthettek a vadállatok porondjára is. Itt megcsodálhatjátok és fotót készíthettek örök emléknek a nagymúltú vadállati kellékekkel is. Csodás élmény lehet, hogy kikapcsolódhattok a mini vidámparkunkba, ahol a gyerekek kedvükre ugrálhatnak az ugráló várunkban, kipróbálhatjátok a játszóházban a speciális ügyességi játékokat és felülhettek a különleges rusztikus körhintánkra. Nagy öröm, hogy közelből megtekinthetitek szeretett állatainkat, találkozhattok, pónikkal, fríz, arab telivér és különleges tinker lovakkal, zebrákkal, tevékkel és szemtől szembe Szandrával az elefánttal is. Vissza nem térő alkalom vár rátok, mert itt betekintést nyerhettek a világot körbejárt Richter család különleges jelmezmúzeumába, ahol megcsodálhatjátok többek között Richter Flórián monte carló-i aranydíjas fellépő ruháját. Az élmény nem ér véget a ti szereplésetek nélkül, a "Legyél te is Artista" programunkon felléphettek és kedvetekre kipróbálhattok különböző cirkuszi kellékeket, így megtapasztalhatjátok milyen artista válhatna belőletek.

Látványos és izgalmas programokkal készülünk, Richter Flórián kalauzol el bennünket a felelős állattartás szabályainak előírásaiban valamint az állat és ember közötti teljes feltétlen bizalmat is be fogja mutatni. Láthatók lesznek a manézsban: díjnyertes lovakat, különleges zebrákat, szófogadó tevéket. Szandra az elefánt fürdetési szokása sem mindennapi látvány és dagonyázása igazi kuriózum. Cirkusz Parkunk nagy nevetetője pedig bohócműsoraival garantálja a felhőtlen nevetést kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A felhőtlen kikapcsolódás garantált minden korosztály számára.

Nyitva tartás
Csütörtöktől - vasárnapig 10:00 - 17:00

Jegyárak
• Gyerek jegy: 2.000 Ft (2 – 14 éves korig)
• Felnőtt jegy: 2.500 Ft
• Családi jegy: 8.000 Ft ( 2 felnőtt és 2 gyerek)

A jegyárak magába foglalják az attrakciókat és programokat. Kivéve az állatokon való lovaglást és az állatokkal való szervezett fotózkodás.

A park látogatásához védettségi kártya nem szükséges!

2021.06.11 - 2021.08.29

Találatok száma: 2
Zamárdi Cirkusz Park programok 2021

Zamárdi Cirkusz Park programok 2021 2021. augusztus 5 - 8.

Európa első Cirkusz Park & Resort családi élményparkja! Richter Flórián álmodott egy nagyot és meg is valósította Zamárdiban. A cirkusz élmény- és vidámparkban a nyári szezonban minden héten péntek-vasárnap között különböző programokkal várják az érdeklődőket. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Zamárdi Cirkusz előadás 2021. Richter Flórián Cirkusz

Zamárdi Cirkusz előadás 2021. Richter Flórián Cirkusz 2021. augusztus 3 - 7.

200 Éves Richter Család - Látványos cirkuszi showműsor adrenalinbombával dúsítva, ahol a tradíció és a modern cirkuszvilág találkozik és óriási élményt ad. 2021. nyarán a Balatonnál Zamárdiban várják az érdeklődőket egy fergeteges cirkuszelőadásra. Bővebben

Kiemelt ajánlatKiemelt ajánlatok

Zamárdi Cirkusz Park programok 2021
Zamárdi Cirkusz Park programok 2021
  • Zamárdi
2021. augusztus 5 - 8.

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG