Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Cívis Delikát
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Cívis Delikát

Fiatalos lendülettel próbálunk teret adni mindannak, ami fontos nekünk és hazánknak. Tisztában vagyunk azzal, hogy a gasztronómia egy kis szelet csupán Magyarország életében, ugyanakkor kétségbevonhatatlan tény, hogy a táplálkozás a mindennapi életünk, közérzetünk, egészségünk alapja. Szilárd alapra van szükségünk. Olyanra, ami kiállja az idők próbáját, hiszen ez nem csupán a jelent befolyásolja, hanem a jövőnket is, számtalan generáción át.

További információk

Info:


Még több a településen (Debrecen):

Ezért döntöttünk úgy, hogy felvállaljuk ezt a küldetést és mindent megteszünk azért, hogy a tradicionális magyar élelmiszerek visszakerüljenek a boltok kínálatába, a kamrák polcaira, az asztalokra és kedvenceink listáira.

Munkánkkal a magyar termelőket szeretnénk segíteni, a hamisítatlan magyar ízeket szeretnénk újra megismertetni mindenkivel, mert hisszük hogy hagyományainkat meg kell mentenünk a feledéstől és meg kell őriznünk a jövő generációi számára. Tudjuk, most kell visszanyúlni gyökereinkhez, most kell újra hasznosítanunk a régi tudást, mert a házias, magyar alapanyagokból, kézzel készített finomságok egyre kevesebbek számára érhetők el, így sokan már a valódi ízekre sem emlékeznek igazán. Ezen szeretnénk változtatni, lehetőséget adva mindenkinek, hogy újra felfedezze a hamisítatlan kézműves magyar ízeket. Mert tudjuk, hogy fejlődni csak úgy tudunk, ha van honnan elindulni és van hová megérkezni.

Azt szeretnénk, hogy mi magyarok, igenis büszkék legyünk hazánk ízeire és a honfitársaink által termelt kiváló, természetes élelmiszerekre. Azt szeretnénk, hogy ezen ízek ne merüljenek feledésbe, hanem újra a mindennapjaink részei legyenek.

Hisszük, hogy ez a vágy ott van mindannyiunkban, tudjuk, hogy káprázatos kincseink vannak és megteszünk mindent, hogy régi megbecsültségüket visszanyerve újra odakerüljenek méltó helyükre: a családi ebédlőasztalokra.

Forrás: A bolt Facebook oldala

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Debrecen):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer