Csúszdapark Tiszakécske

Csúszdapark Tiszakécske


Vagány csúszdapark Tiszakécskén! Látványos, családi csúszdaparkkal várja a fürdőzőket és az új kalandokra vágyókat a tiszakécskei Barack Thermal Resort.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES NYITVATARTÁSI IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt információk már lehet, hogy NEM AKTUÁLISAK! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Új csúszda négyféle élményelemmel

Az ötemeletes csúszdapark már a fürdőbe lépés pillanatától hívogatja a vendégeket. A csúszdák kiválasztásánál fontosnak tartották, hogy közöttük mindenki megtalálja a kedvére valót.

Az anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak.

A 2 pályás családi csúszda (vagy versenycsúszda) nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik.

A kamikaze csúszda a száguldás szerelmeseinek lesz a kedvence, szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta.

A rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe.

CSÚSZDAPARK HÁZIREND

 • A csúszdákat mindenki csak saját felelősségére, egészségi állapotának ismeretében és megfelelő, biztonságos úszni tudás esetén használhatja.
 • Az egyes csúszdákat csak az ott elhelyezett piktogramok (rajzok) utasításai, szabályai szerint szabad használni. A jelölések értelmezési nehézségének felmerülése esetén a csúszdafelelőstől kell tájékoztatást kérni. Egyben köteles a csúszda személyzet és az úszómesterek utasításait feltétel nélkül betartani.
 • Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a létesítményt különös elővigyázatossággal használják!
 • Csúszni csak az indító állástól elindulva lehet. A csúszdákat csak a menetiránnyal megegyező irányba szabad használni. Saját tulajdonú úszógumi, illetve segédeszközök használata nem megengedett. A segédeszközzel ellátott csúszdákon csak az előírt segédeszköz használható!
 • A csúszdára alulról, illetve oldalról stb. felmászni tilos.
 • A csúszdák használatánál lecsúszó személy ékszert és szemüveget stb. – illetve bármilyen olyan tárgyat, amely a csúszás közben saját maga vagy más számára sérülést okoz – nem viselhet.
 • A vendég köteles a csúszdákat ápolt és rövidre vágott körmökkel igénybe venni. Köteles továbbá a hajviseletet olyan módon rendezni, hogy az az élményelemek használata közben balesetet, sérülést stb. ne okozzon.
 • Amennyiben a vendég mégis ékszerrel, órával, szemüveggel vagy hajcsattal használja a csúszdát, és ebből az üzemeltető cégnek vagy bármely más személynek kára vagy sérülése keletkezik úgy köteles megtéríteni, illetve felelősséget viselni érte.
 • Induláskor az egymásra csúszás elkerülése érdekében a megfelelő menettávolságot be kell tartani. A medencébe történő megérkezésig újabb csúszó ember nem indulhat. A csúszást a kijelző szabad zöld jelzése esetén lehet megkezdeni.
 • A csúszdákat nem használhatják: lázas, fertőző, vagy bőrbetegségben szenvedő, görcsös eszméletvesztéses (pl.: epilepsziás) betegek, szívbetegek, sérült nyílt sebfelületű személyek, mozgáskorlátozottak, kábítószer, vagy bódító hatású gyógyszer, alkohol hatása alatt álló személyek.
 • Gyengén látó, ill. hallássérült Vendég csak állandó kísérő felügyelettel veheti igénybe, ill. kísérő kizárólagos felelősségére használhatják a csúszdát.
 • A csúszdákat  100 cm vállmagasság alatti gyermekek– akár felnőtt felügyeletével akár anélkül nem használhatják.
 • 12 éven aluli gyermekek csak folyamatos szülői felügyelet, illetve felnőtt kísérő mellett tartózkodhatnak a csúszda területén és a szülő, ill. felnőtt kísérő kizárólagos felelősségére használhatják.
 • Az egyes csúszdákhoz tartozó magassági és súlykorlátokat minden esetben be kell tartani.
 • Jelen szabályzat előírásainak be nem tartásából származó károkat a károkozó köteles megtéríteni.
   
Találatok száma: 4
Szaunaprogramok 2021. Várjuk a Barack Gyógy- és Élményfürdőben

Szaunaprogramok 2021. Várjuk a Barack Gyógy- és Élményfürdőben 2021. május 11.

Szeretettel várjuk a szaunázás szerelmeseit Tiszakécskén, a Barack Gyógy- és Élményfürdőben változatos, testet, lelket kényeztető szaunaprogramokkal. A szaunázás kiválóan erősíti immunrendszerünket, azonban hogy ne csak immunrendszerünket, hanem bőrünket és lelkünket is ápolja, erről a szaunamesterink ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Tiszakécske programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok

Tiszakécske programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok 2021. május 8 - 29.

Májusi szaunaprogramok a Barack Gyógy és Élményfürdőben

Tiszakécske a napfény és víz városa, kiemelkedő turisztikai és idegenforgalmi vonzereje a gyönyörű Tisza. A város és a fürdő a tiszakécskeieknek és az idelátogató turistáknak egész évben színvonalas rendezvényeket szervez. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Barack Gyógy– és Élményfürdő programok Tiszakécske 2021

Barack Gyógy– és Élményfürdő programok Tiszakécske 2021 2021. május 16.

Sunday Brunch - Korlátlan büféebéd

A Barack Gyógy – és Élményfürdő nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden évben színes, vidám és minden korosztályt kielégítő programokkal szórakoztassa a fürdőbe látogató vendégeket. A nyári időszakban és ünnepnapokon szakképzett animátorok gondoskodnak a változatos programokról. A hétköznapokat ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Vasárnapi ebédek 2021. Sunday Brunch Tiszakécskén, vasárnaponként mi főzünk Ön helyett!

Vasárnapi ebédek 2021. Sunday Brunch Tiszakécskén, vasárnaponként mi főzünk Ön helyett! 2021. május 16.

Vasárnaponként mi főzünk Ön helyett! Kényeztesse magát és családját nálunk, megérdemli. Ugye már Ön is valami újra és valami kevésbé `otthoni` ízre vágyik? Bízza ránk a vasárnapi ebéd gondját! Minden vasárnap 12.00 és 15.00 óra között svédasztalos büféebéddel, változatos étel kínálattal - korlátlan ... Bővebben

Kiemelt ajánlatTalálatok száma: 3
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Barack Thermal Camping

Barack Thermal Camping

A fürdő közvetlen szomszédságában található a családias hangulatú Barack Thermal Camping, mely egész évben várja az ide látogató vendégeket. A több mint 25 éves múltra visszatekintő camping kiváló találkozási pontja belföldi és nemzetközi vendégeinknek. Vadregényes, egyszersmind gazdaságos módja a ... Bővebben

Kiemelt partner

Barack Thermal Resort

Barack Thermal Resort

Szállodánk a dél-alföldi nyugodt kisváros, Tiszakécske üdülőövezetében, az élő Tiszától 100 méterre lévő Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő területén, gyönyörű folyóparti zöld környezetben épült. A Barack Thermal Resort szálloda egyaránt szolgálja a feltöltődésre vágyó vagy a gyógykúrára érkező vendégeink ... Bővebben

Kiemelt partner

Barack Thermal Spa Prémium Apartmanok

Barack Thermal Spa Prémium Apartmanok

A Barack Gyógy- és Élményfürdőtől mindössze 150 méterre 12 darab vadonatúj, egyedi tervezésű, egész évben üzemelő apartmanok várják a vendégeket. Az egyenként 4-6 fő elhelyezésére alkalmas összkomfortos házak (53 m2) egy része: nappaliból, két hálószobából, konyha-étkezőből és fürdőszobából állnak, ... Bővebben

Kiemelt partnerTalálatok száma: 1
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Barack Gyógy- és Élményfürdő Vendéglátás

Barack Gyógy- és Élményfürdő Vendéglátás

A fürdő területén egész évben nyitva tartó étterem, kávézó, bár, és szezonálisan üzemelő vendéglátó egységek találhatók. Van büfé, fagyizó, gyorsbüfé, lángos- és halsütő, valamint egy kedvező árakkal működő önkiszolgáló étterem. Bővebben

Kiemelt partnerKapcsolódó témák:

Figyelmébe ajánljuk!


Pontos cím, geokód, térkép
6060 Tiszakécske , Rózsabarack tér 2.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Tiszakécskei programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG