Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Diós Tanya
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Diós Tanya

Ha csendre, nyugalomra vágyik, legyen a vendégünk Békésen, a Diós tanyán. Újonnan kialakított bio-gazdaságban, szépen kialakított apartmanunkban, vagy különálló 2 szobás vendégházunkban összesen kilenc személyt tudunk elhelyezni.

További információk

Info:
Cím: 5630 Békés , 470-es út táblával jelzetten, Mezőberény irányába


Még több a településen (Békés):

Gazdaságunk a Kettős-Körös természetes medrétől 4 km-re található gazdag állat- és madárvilággal. Az állatok és madarak megfigyelésére madár megfigyelő dombot alakítottunk ki madáritató tóval és pihenőhellyel, melyet vendégeink nagy örömmel használnak. Megfigyelhetik a legelésző őzeket, szaladgáló nyulakat, a vadászó réti héját, a daloló pacsirtákat és még számos énekes madarat.

Helyi termékek ismertetésével egybekötött bemutatókat szervezünk 10-25 fős csoportok részére előre egyeztetett időpontban áprilistól októberig.

Sokoldalú kirándulási lehetőség várja önt a Körösök völgyében. Pihenhet a gyulai gyógyfürdőtől 19 km-re, a bihari hegyektől 60 km-re, csendes, nyugodt, egészséges környezetben.

Vendégszoba

Az apartmant 2 felnőtt és 2 kisgyermek üdülésére alakítottuk ki. A nyári hőségben légkondicionáló berendezés működtethető külön térítés mellett.

Az apartmanban elérhető a tanya ingyenes WI-FI hálózata.

Vendégház

A 2 szobás vendégház, 5-6 fős család, vagy baráti társaság nyugodt pihenését teszi lehetővé kis konyhával, fürdőszobával, nagy terasszal. Az egyik szoba dupla ágyas, pótágyazható,a másikban három fenyőágy van.  Kisbabáknak rácsoságyat, etetőszéket, kis fürdőkádat biztosítunk kérés szerint.

A szálláshely önellátó, jól felszerelt kis konyhákkal, hűtőkkel, önálló fürdőszobával, WC-vel, nagy kerttel, bográcsolási, grillezési, szalonnasütési lehetőséggel áll a vendégek rendelkezésére. Akinek nagy türelme van az udvari kemencét is használhatja - rőzse van bőven, kisbaltát adunk. Az udvaron kerti bútorok, hinta, szalonnasütő található. Bográcsállványt, bográcsot biztosítunk vendégeinknek, ha főzni akarnak.

A gépkocsik, motorok, kerékpárok biztonsággal parkolhatnak a tanyaudvaron. megfigyelő kamerarendszert helyeztünk üzembe.

A szálláshelyet érkezéskor 14 óra után lehet elfoglalni, távozáskor 10 óráig kérjük elhagyni a szobákat.

Bababarát szálláshelyként a 3 éves alatti gyermekek számára a szállás ingyenes, egy 6 éven aluli gyermek 100% kedvezményben részesül.

Szolgáltatások

Az apartmanhoz ingyenes vezeték nélküli internetelérhetőség a nap 24 órájában biztosított.

A helyi éttermekben, vendéglőkben baráti áron ebédelhet 6-700 Ft körüli menü áron.

Térítéses szolgáltatások elôzetes egyeztetés alapján:

  • Póni lovaglást,  kocsikázást megszervezzük Barna Jani bácsinál.
  • Horgászás a Körösön, vagy a környék horgásztavain
  • A Kettős-Körös kikötőben horgászcsónak, túrakajak, kerékpár és vízi-bicikli  kölcsönzés

Programok

A város és a környezô települések gazdag program kínálattal várják a megyénkbe látogató vendégeket. Határon innen és túl is nevezetesek a hagyományôrzô rendezvények: Körösvölgyi sokadalom, Végvári esték,  Csabai kolbászfesztivál, BÉTAZEN, Vésztô-Mágori Napok, Madzagfalvi napok, stb.

Békés város kerékpáros barát település. Új, biztonságos kerékpárút vezet Békéscsaba irányába, Mezôberény és Murony felé. A Kettôs Körös gátján csodálatos kerékpártúrákat tehetnek.

Az igazi horgászok a Körösök völgyében otthon érzik magukat. Magyarország egyik legtisztább folyóvizét találhatja nálunk.

Békés város az elmúlt években építette meg csónakkikötôjét, ahol 4 személyes túrakajak, 5 méteres fa horgászcsónak, valamint kerékpárok bérelhetôk. A vízi sportot kedvelôk igazi természetes vízi paradicsomba csöppennek.

A strandolni vágyók válogathatnak jobbnál jobb strandfürdők és szabad strandok között.

Forrás: A tanya honlapja

Még több a településen (Békés):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer