Budapesti Nyári Fesztivál: Kultúrák és kontinensek találkozója - világsztárok Budapesten!

ÉletKonyha

Gasztronómiai kalandozás az nyers vegán ételek világában - mindenevőknek is! Saját kertben termett és vegyszermentes alapanyagokból, vadontermő növényekből készített kézműves gasztrotermékek. A környezet és az egészség nagy tiszteletével, hozzáértéssel és gasztronómiai rajongással. Konyhaművészet a természet ritmusában. Gluténmentes, aszalt gyümölcsökkel, mézzel, steviával édesítve.


Szolgáltatásaink:

TERMÉKEK

  • Nyers, vegán csomagolt termékeink, a SÜLETLENSÉGEK megrendelhetőek tőlünk vagy megtalálhatóak bioboltokban és kávézókban! Sós és édes ropogtatnivalók, bonbonok, sütemények.
  • Különleges ízvilágú tortáinkat megrendelésre készítjük.

VACSORÁK

  • Ínyenc (gourmet) vacsorák vegán ételekkel (baráti társaságoknak, cégeknek)

OKTATÁS

  • Tanfolyamok
  • Előadások (Egészséges táplálkozás és életmód, Nyers vegan ételek és készítésük,
  • Környezettudatos és fenntartható életmód)
  • Bemutatók: egészséges táplálkozás, nyers vegan ételkészítés és/vagy kóstoltatás rendezvényeken
  • Tanácsadás: nyers, vegán ételkészítésről, technikákról

TÁBOROK

  • táborok, elvonulások étkeztetését és menüjének megtervezését
  • Saját szervezésű tárborunk: ÉletKonyha nyers vegán tábor

RENDEZVÉNYSZERVÍZ (catering) szolgáltatásaink (Budapesten és vidéken)

  • Álló és ültetett fogadások
  • Céges rendezvények
  • Egészségnapi program cégeknek (workshop, egész napos büfé, stb)
  • Szakmai események, konferenciák
  • Sportesemények
  • Családi napok
  • Szabadtéri rendezvények
  • Esküvők
  • Rendelésre hidegtálak elkészítését
  • Bejelentkezés alapján kisebb csoportoknak helyszíni étkeztetést (10 főig egy asztalnál, 20 főig külön asztaloknál)

Emellett vállaljuk:

  • Pályázati partnerség az egészséges táplálkozás és életmód témákban
  • Tanácsadás magánszemélyeknek és vállalkozások, egy olyan modern konyha megtervezésében, amiben a fenntarthatóság és az egészség is szem előtt van tartva.
  • Konzultáció cégeknek modern kulináris programok tervezéséhez a fenntarthatóságát és egészséget szem előtt tartva, mint kórházak, iskolák és magánvállalkozások.

Forrás: A konyha honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
ÉletKonyha

Szolgáltató