Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Enoteca Borbisztró
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Enoteca Borbisztró

Toszkánába, az Enoteca-n át vezet a legrövidebb út..... 2010-ben a frissen átadott Enoteca borétterem hangulatos 30 fős belső pincéjében és 100 fős panorámás teraszain kétnapos kulturális programmal, borkóstolókkal és a Kistehén zenekar koncertjével, a teraszon pedig magyar filmek vetítésével ünnepelte a nyitást. Az olasz-nógrádi borgasztronómiát ötvöző Enoteca 5 éves üzemelése során számos rendezvénynek adott otthont, gyógyszercégek, informatikai cégek, turista csoportok egyaránt sikeres rendezvényeket bonyolítottak.Kisebb létszámú esküvői ebédnek is otthont adtunk, és számos születésnapi partit, osztálytalálkozót bonyolítottunk.

További információk


Rendezvényeinkre egyedi menü ajánlatokat biztosítunk. Évente több céges tréninget, ebédet szervezünk, hiszen a nógrádi vár közelsége, az étterem és teraszainak intimitása megfelelő helyszín 50-80 fő közötti csoportoknak szezonban, míg rossz időben a belső vendégterében 30 főnek tudunk kényelmesen helyet biztosítani a fűtött boltíves műemlék pincében.

Az utazási irodákkal és rendezvényszervezőkkel való együttműködésére folyamatosan nyitottak vagyunk, hiszen az Országos Kéktúraútvonal, a Börzsöny, a Dunakanyar, Vác és és Budapest közelsége érdekes turisztikai célponttá teszi a nógrádi várat és így annak bejáratánál épült Enoteca-t is.

Befektetők figyelmébe

2010 óta sikeresen működő borétterem panorámás teraszokkal, teljes konyha és bárfelszereléssel, bútorokkal, új háromszobás személyzeti lakással eladó 55 km-re Budapesttől, az évente több tízezer turista által látogatott nógrádi várfeljárónál!

Mindössze 55 km-re Budapesttől, a Börzsöny lábnál, az évi többtízezer turista által látogatott nógrádi vár feljárójánál az ügyvéd tulajdonos külföldi elfoglaltságai miatt eladó a 2010 óta hatékony marketinggel, igényes
honlappal és kiváló ár-érték arányú kínálattal bevezetett, sikeresen működő Enoteca borétterem és rendezvényhelyszín.

Az étteremmel együtt ugyanitt, Nógrádon a Börzsöny lábánál eladó 46 szobás hotel vagy más üzleti célra is alkalmas, jogerős építési engedéllyel rendelkező építési projekt 18.000 nm területtel! Számos pályázati és kreatív üzleti ötlettel segítjük a komoly érdeklődőket! A belterületi ingatlan nagyrészt a nógrádi várra és a Börzsönyre panorámás, ára tartalmazza az Építész Kamara mesteriskolás pályázatán díjnyertes építési engedélyes terveket, az építési engedélyt és a pályázatra alkalmas megvalósíthatósági tanulmányt, a projektcéget annak védjegyével, honlapjával együtt.

2017.03.12 - 2017.09.30


Megjegyzés a nyitva tartáshoz:

Minden hétvégén és ünnepnapon 8-20-ig (augusztusban kedd kivételével hétköznap is), valamint előzetesen egyeztetett időpontban min. 15 fő bejelentkezése esetén hétköznap is.

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer