Haraszthy Pincészet Etyek - Több, mint egy borászat!
Haraszthy Pincészet Etyek - Több, mint egy borászat!
Enoteca Borbisztró

Enoteca Borbisztró

Toszkánába, az Enoteca-n át vezet a legrövidebb út..... 2010-ben a frissen átadott Enoteca borétterem hangulatos 30 fős belső pincéjében és 100 fős panorámás teraszain kétnapos kulturális programmal, borkóstolókkal és a Kistehén zenekar koncertjével, a teraszon pedig magyar filmek vetítésével ünnepelte a nyitást. Az olasz-nógrádi borgasztronómiát ötvöző Enoteca 5 éves üzemelése során számos rendezvénynek adott otthont, gyógyszercégek, informatikai cégek, turista csoportok egyaránt sikeres rendezvényeket bonyolítottak.Kisebb létszámú esküvői ebédnek is otthont adtunk, és számos születésnapi partit, osztálytalálkozót bonyolítottunk. A megszokott kínálat mellett, tradicionális, kakas fogások 2017-ben, a Kakas Évében az Enotecában!


Rendezvényeinkre egyedi menü ajánlatokat biztosítunk. Évente több céges tréninget, ebédet szervezünk, hiszen a nógrádi vár közelsége, az étterem és teraszainak intimitása megfelelő helyszín 50-80 fő közötti csoportoknak szezonban, míg rossz időben a belső vendégterében 30 főnek tudunk kényelmesen helyet biztosítani a fűtött boltíves műemlék pincében.

Az utazási irodákkal és rendezvényszervezőkkel való együttműködésére folyamatosan nyitottak vagyunk, hiszen az Országos Kéktúraútvonal, a Börzsöny, a Dunakanyar, Vác és és Budapest közelsége érdekes turisztikai célponttá teszi a nógrádi várat és így annak bejáratánál épült Enoteca-t is.

Befektetők figyelmébe

2010 óta sikeresen működő borétterem panorámás teraszokkal, teljes konyha és bárfelszereléssel, bútorokkal, új háromszobás személyzeti lakással eladó 55 km-re Budapesttől, az évente több tízezer turista által látogatott nógrádi várfeljárónál!

Mindössze 55 km-re Budapesttől, a Börzsöny lábnál, az évi többtízezer turista által látogatott nógrádi vár feljárójánál az ügyvéd tulajdonos külföldi elfoglaltságai miatt eladó a 2010 óta hatékony marketinggel, igényes
honlappal és kiváló ár-érték arányú kínálattal bevezetett, sikeresen működő Enoteca borétterem és rendezvényhelyszín.

Az étteremmel együtt ugyanitt, Nógrádon a Börzsöny lábánál eladó 46 szobás hotel vagy más üzleti célra is alkalmas, jogerős építési engedéllyel rendelkező építési projekt 18.000 nm területtel! Számos pályázati és kreatív üzleti ötlettel segítjük a komoly érdeklődőket! A belterületi ingatlan nagyrészt a nógrádi várra és a Börzsönyre panorámás, ára tartalmazza az Építész Kamara mesteriskolás pályázatán díjnyertes építési engedélyes terveket, az építési engedélyt és a pályázatra alkalmas megvalósíthatósági tanulmányt, a projektcéget annak védjegyével, honlapjával együtt.

2017.03.12 - 2017.09.30


Megjegyzés a nyitva tartáshoz:

Minden hétvégén és ünnepnapon 8-20-ig, valamint előzetesen egyeztetett időpontban min. 15 fő bejelentkezése esetén hétköznap is.

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Enoteca Borbisztró