Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Augusztus 20 - egész hétvégére szóló élmény Gyopárosfürdőn!
Augusztus 20 - egész hétvégére szóló élmény Gyopárosfürdőn!
Equital Lovasudvar és Wellness Panzió

Az Equital Lovasudvar és Wellness Panzió, egy csodaszép, vadonatúj panzió, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park védett területén található. Csodálatos környezetben várjuk a lovagolni, lovas kocsikázni és a különböző lovas programokra vágyó vendégeinket a Keszthelyi-hegységben. Pihenés, lovaglás a Balatonnál. A szobák kellemesen új illatúak, érezhetően a fa dominál és a vendéget azonnal átjárja a klasszikus kirándulás-hangulat. A panzióhoz tartozik egy nagyon komoly lovasudvar is. Gyönyörű paripák, tágas karámok és profi oktatók várnak minket. Aki lazulásképpen azt a célt tűzte ki magának, hogy szeretne aktívan pihenni, de nem szeretne lemondani a wellnessről, sőt még az otthon kényelméről sem, annak a nemesvitai Equital Panzió és Lovasudvar az egyik legkitűnőbb választás lehet!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Az Equital Lovasudvar a Keszthelyi-hegység keleti lábára felkapaszkodó községben, Nemesvitán, egy több mint 22 hektáros területen várja vendégeit. 

Célunk, hogy a hozzánk ellátogató vendégeknek - legyenek akár lovasok, vagy sem - egész családjukkal vagy baráti társaságukkal együtt színvonalas, színes programokkal teli szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek minden korosztály és érdeklődési körű vendég számára élményekkel teli pihenést eredményeznek. Vendégeinknek a lovas szolgáltatások teljes tárháza mellett, szállást, ellátást biztosítunk és programokat ajánlunk Hévíztől egészen Nagyvázsonyig. Látogatóink bejárhatják a Keszthelyi-hegységet, a Tapolcai- és Káli-medencét lóháton, lovaskocsin, vagy akár kerékpáron is, megmártózhatnak a Balatonban, vagy a hévízi gyógyvízben, felfedezhetik Keszthely történelmi emlékeit, a Szigligeti várat, csónakázhatnak a Tapolcai tavasbarlangban, és megkóstolhatják a méltán híres badacsonyi borokat is. 

A szállástól néhány lépésre található a panzió saját étterme. Nem ragaszkodnak sem a klisékhez, sem az étlaphoz. Gyakorlatilag bármit és bármilyen verzióban kérhetünk. Ha pedig éppen nincs hangulatunk hogy mi magunk találjuk ki, mi is lenne a jó nekünk, nyugodtan rábízhatjuk magunkat a félig ír szakácsra és megkóstolhatjuk az ír reggelit, vagy akár végig is ehettük a teljes menüsort.

Az Equital Lovasudvar, egy családias, barátságos, komfortos hely, ahol van körülöttünk tér, és amely nyugalmat sugároz . Ahol a gyerekek is jól szórakoznak, és az sem unatkozik, aki nem lovagol. Egyszóval egy hely, ahová mi magunk is mennénk.

Ízelítő a környéken található programlehetőségekből:

 • Horgászat - Nemesvitai Horgásztó 1 km
 • Vadászat – Keszthelyi-hegység 1-2 km
 • Strand – Balatonederics 4 km
 • Barlangtúra - Balatonederics 4 km
 • Vitorlás kikötő – Szigliget kb. 5 km
 • Termálstrand, edzőterem - Tapolca kb. 6 km
 • Szörfözés – Vonyarcvashegy kb. 8 km
 • Wake-board – Vonyarcvashegy kb. 8 km
 • Hajóállomás – Badacsony kb. 12 km
 • Tenisz – Keszthely kb. 15 km
 • Gyógyfürdő, gyógykezelések - Hévíz kb. 18 km
 • Golf - Balatonudvari kb. 20 km
2018.01.01 - 2018.12.31


2018.01.01. - 2018.12.31. Lovas programok 2018

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Equital Lovasudvar és Wellness Panzió

Programajánlat

Lovas programok 2018
Lovas programok 2018
2018.01.01. - 12.31.

TOP szállás