Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Esterházy Erdészeti Erdei Iskola és Tallós Pál Tanösvény
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Esterházy Erdészeti Erdei Iskola és Tallós Pál Tanösvény

A Bakonyerdő Zrt. a Pápa melletti Kupi erdőben kialakította a környezeti nevelést célzó erdei iskolai foglalkozások egyéni és csoportos túrák, kirándulások számára alkalmas Esterházy Oktatási Központot és Tallós Pál Tanösvényt.

További információk


Még több a településen (Kup):

Az oktatási központban jól felszerelt tanterem, játszótér és sportpálya, 30 fős konferenciaterem, térvilágítással ellátott, ízlésesen kialakított parkban 8 garnitúra (asztal, pad) rönkbútor, kiépített tűzrakóhely biztosít az ideérkezőknek kulturált kikapcsolódást és környezettudatos oktatáshoz megfelelő helyszínt.

A tanulók és a szervezett csoportok a foglalkozások, kirándulások során, minden igényt kielégítő szaktantermet, jól képzett szakvezetést igényelhetnek, emellett a tanösvény bejárásával maguk fedezhetik fel az élő környezet szépségeit.

Férőhelyek száma: 3 db 2 ágyas szoba

Nagyobb csoportok részére külön igénylés alapján a szállást megszervezzük.

Nyitva tartás: egész évben

Szolgáltatás:

A Bakonyerdő Zrt. tartamos erdőgazdálkodása során tudatosan törekszik az erdő közjóléti funkcióinak érvényesítésére. Ennek részeként a Pápa melletti Kupi erdőben kialakította a környezeti nevelést célzó erdei iskolai foglalkozások, egyéni és csoportos túrák, kirándulások számára alkalmas Esterházy Erdészeti Erdei Iskola és Oktatási Központot, valamint a Tallós Pál Tanösvényt. A terület jól megközelíthető a Pápa-Devecser közúttól kiépített időjárás biztos, 2,4 km-es erdészeti feltáró úton. Az oktatási központban jól felszerelt tanterem, játszótér és sportpálya, 30 fős konferenciaterem, térvilágítással ellátott, ízlésesen kialakított parkban 8 garnitúra (asztal, pad) rönkbútor, kiépített tűzrakóhely biztosít az ide érkezőknek kulturált kikapcsolódást és a környezettudatos oktatáshoz megfelelő helyszínt. A tanulók és a szervezett csoportok a foglalkozások, kirándulások során minden igényt kielégítő szaktantermet, jól képzett szakvezetést igényelhetnek, emellett a tanösvény bejárásával maguk fedezhetik fel az élő környezet szépségeit. A helyszínen fürdőszoba, WC, és 3 db 2 ágyas szoba szolgálja az itt megszállni óhajtó vendégek kényelmét. Az épületben konyha használata biztosított.

Programok:

Az iskolások a környezetvédelmi neveléshez szükséges kísérletek elvégzéséhez minden igényt kielégítő biológiai szaktanteremben végezhetik el a vizsgálataikat, kísérleteiket. Van vízvizsgáló labor, mikroszkópok, bogárnézőkék, különféle nagyítók, videó, számítógép, stb. Az iskolások környezeti nevelését szakkönyvek, feladatlapok segítik. Külön igénylés alapján az érdeklődők avatott szakvezetők segítségével ismerkedhetnek meg régi népi mesterségekkel, pl. kosárfonás, fafaragás. Külön igény alapján lehetőséget biztosítunk lovaskocsikázáshoz, illetve segítséget nyújtunk Pápa és környékének történelmi, ipartörténeti és egyéb látnivalóinak megismeréséhez. A tanösvényen erdész szakember segíti a környezet és a természetszerű erdőgazdálkodás megismerését.

Egész évben nyitva tart. 
2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Kup):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer