Görkorcsolya- és Jégkorcsolya Pálya

Görkorcsolya- és Jégkorcsolya Pálya

Kiemelt partner

Az 1000 négyzetméteres pálya a tavaszi-nyári időszakban görkorcsolya pályaként üzemel, de alkalmas arra, hogy a hideg idő beálltával műjégkorcsolya pályává alakítva használhassák vendégeink. A pálya egész területén csak a Magas-hegyi Sportcentrummal szerződésben álló, elismert szakmai végzettséggel rendelkező edzők, sportoktatók végezhetnek üzletszerűen sportszakmai tevékenységet, edzést és oktatást. Kivételt képeznek a csoportos belépővel rendelkező iskolai csoportok testnevelői.

A pálya házirendje

A pályára jegyek a libegő pénztárában válthatók. Pénztár zárás: a pálya zárása előtt 60 perccel. Kérjük, hogy a jegyet és a blokkot őrizzék meg az érvényesség ideje alatt! A jegy a blokkal együtt érvényes, elveszett jegyek pótlása nem áll módunkban!

A pálya nyitásáig a (jég)felületre rámenni tilos, záróra után pedig mindenki köteles elhagyni a korcsolyapálya területét. A jégfelületet a zárási időpont előtt 10 perccel elhangzó utolsó zeneszám alatt folyamatosan kell el hagyni.

A délelőtti jegyet váltó vendégeink szíveskedjenek legkésőbb a 14.50-kor elhangzó utolsó zeneszám alatt elhagyni a pályát.

Téli időszakban a jégkarbantartás 15:00-16:00 óra között zajlik. Ez idő alatt vendégeknek a pályán tartózkodni balesetveszélyes és tilos! A jégfelújítás időtartama alatt csak a munkagépek tartózkodhatnak a jégen!

A pályán csak és kizárólag gör-, illetve jégkorcsolyával lehet tartózkodni.

A jégpályát és a szolgáltatásokat mindenki saját felelősségére és kockázatára veheti igénybe. Korcsolyázás közben kesztyű viselése erősen ajánlott, sapka, sisak és egyéb védőfelszerelés használata kötelező.

Üzemi területeken csak az oda beosztott személyek tartózkodhatnak, illetve léphetnek be.

A kölcsönzés díja magában foglalja az öltözőszekrény használatát is. A kölcsönzőjegyen a Sportcentrum munkatársa feltünteti a szekrény számát. A Sportcentrum csak a szekrényben elhelyezett tárgyakért vállal felelősséget. Ugyanakkor kérjük, hogy a szekrényben készpénzt, értéktárgyakat ne hagyjanak!

Távozáskor kérjük az öltöző szekrényt nyitva hagyni, a kulcsot pedig munkatársunknak leadni szíveskedjenek.

A Sportcentrum a pálya, illetve az épület területén őrizetlenül hagyott tárgyakért, értékekért nem vállal felelősséget!

A gör- és jégkorcsolya pályára belépő látogatók a jegy megvásárlásával elfogadják és betartják a pályára vonatkozó házirendet, biztonsági szabályokat, és tudomásul veszik, hogy azok megszegésekor a Sportcentrum munkatársai a terület elhagyására kötelezhetik őket, még akkor is, ha érvényes belépővel rendelkeznek.

A pálya egész területén TILOS a dohányozás!

Alkohol vagy drog és egyéb bódító szer befolyásoltsága alatt álló személy a pálya területén nem tartózkodhat, azt nem használhatja, még akkor sem, ha oda belépőt váltott!

A jégre cigarettát, papírzacskót, műanyagpoharat, ételt, italt, bármilyen csomagot, hátizsákot, labdát, korongot, hokiütőt vagy egyéb balesetveszélyes tárgyat vinni, szigorúan tilos! Mobiltelefont, kamerát, fényképezőgépet pedig csak saját felelősségre lehet korcsolyázás közben használni.

A jégen tilos és balesetveszélyes: Gyorskorcsolyában és cipőben tartózkodni, a kijelölt menetiránnyal szemben korcsolyázni, a haladást akadályozni, tömörülni, fogócskázni, vonatozni.

Szabálytalanság - jelen házirend szabályainak, illetőleg az általános elfogadott viselkedési szabályok megszegése - esetén a Sportcentrum munkatársa a rend fenntartása érdekében intézkedésre jogosult a jégpálya egész területén, valamint szükség esetén jogosult rendőri beavatkozást kérni.

A pálya területén mindennemű szándékos rongálás, büntető feljelentéssel és anyagi felelősségre vonással jár.

A pálya területén bekövetkezett baleset esetén biztosítási szolgáltatásra csak az a vendég jogosult, aki érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel rendelkezik, és sérüléséről baleseti jegyzőkönyvet készítettek.

A pálya egész területén csak a Magas-hegyi Sportcentrummal szerződésben álló, elismert szakmai végzettséggel rendelkező edzők, sportoktatók végezhetnek üzletszerűen sportszakmai tevékenységet, edzést és oktatást! Kivétel: a csoportos belépővel rendelkező iskolai csoportok testnevelői.

Más jellegű, üzletszerűen végzett oktatás tilos! Ha a Sportcentrum munkatársa ilyet tapasztal, jogosult az oktatást végzőt felszólítani a tevékenység beszüntetésére és a terület elhagyására kötelezheti még akkor is, ha érvényes belépővel rendelkezik.

Az üzemeltető Magas-hegyi Sportcentrum fenntartja a jogot a komplexum egész vagy részterületein lezárására zártkörű rendezvények lebonyolítására. Az üzemeltető az általános vendégkör előzetes tájékoztatásáról ilyen esetekben lehetőség szerint gondoskodik.

A pálya területén és környezetében kizárólag az üzemeltető Magas-hegyi Sportcentrum engedélye alapján helyezhető ki reklám, szóróanyag és hirdetés.

Jelen Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint módosíthatja, illetőleg törvényi szabályozások változása miatt kiegészítheti.

A Magas-hegyi Sportcentrum gör- és műjégkorcsolya pályájának Házirendje minden szolgáltatást igénybe vevő vendég számára szabadon elérhető és áttekinthető a vendégtérben elhelyezett hirdetményen, illetve weboldalunkon. A szolgáltatások igénybevétele jelen Házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti.

2020.01.01 - 2020.12.31

Találatok száma: 13
Bobpálya Sátoraljaújhely, bobozás az ország leghosszabb bobpályáján

Bobpálya Sátoraljaújhely, bobozás az ország leghosszabb bobpályáján 2020.05.04. - 12.31.

2275 méteres hosszúságával a miénk az ország és a térség leghosszabb bob pályája. A pálya adottságai, elhelyezkedése, szépsége felejthetetlen élményt nyújt a száguldás kedvelőinek. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Kabinos kötélpálya kalandutazás a Magas-hegyi kilátótól a Szár-hegyre a Zemplén Kalandparkban

Kabinos kötélpálya kalandutazás a Magas-hegyi kilátótól a Szár-hegyre a Zemplén Kalandparkban 2020.05.04. - 12.31.

A Magas-hegyre fellibegőző vendégek számára nem ér véget a kaland a kilátó megtekintésével! Tovább lehet utazni a Magas-hegyet a Szár-heggyel összekötő, zárt kabinos kötélpályán, azaz a `Dongón`, mely az országban a maga nemében páratlan létesítmény. A két hegy között két darab, egyenként 6 fő ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Libegő Sátoraljaújhely, repülő székekkel a Zemplén Kalandpark felett a Magas-hegyi kilátóig

Libegő Sátoraljaújhely, repülő székekkel a Zemplén Kalandpark felett a Magas-hegyi kilátóig 2020.05.04. - 12.31.

Sátoraljaújhely városa büszkélkedhet Magyarország leghosszabb ülőszékes libegőjével is. A libegő pálya hossza 1332 m, tengerszint feletti magasság 250-480m, és közel 200 utast tud szállítani egy időben. A Zemplén Kalandpark főbejárata a libegő középállomásánál található, a felső állomásnál pedig egy többszintes, ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Kalandtúra Park Sátoraljaújhelyen kalandvágyó felnőtteknek és gyerekeknek

Kalandtúra Park Sátoraljaújhelyen kalandvágyó felnőtteknek és gyerekeknek 2020.03.30. - 11.01.

Kalandtúra Parkunkban 4 db, különböző nehézségi fokú kalandtúra pálya várja az idelátogató gyermekeket és a kalandvágyó felnőtteket egyaránt. A pálya végén 100 m hosszú ,,CANOPY` lecsúszó drótkötélpálya, valamint egy 4 dimenziós mászó fal teszi emlékezetesebbé a túrát. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Extrém csapatépítés a Zemplén Kalandparkban

Extrém csapatépítés a Zemplén Kalandparkban 2020.01.01. - 12.31.

Aktív pihenés, adrenalin, csúszás, mászás, száguldás, felejthetetlen élmények - mindez egy helyen a Zemplén Kalandparkban Sátoraljaújhelyben! Ha tél, ha nyár! Zemplén Kalandpark! A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark egész évben élményelemekkel várja kedves látogatóit. Bővebben

Kiemelt ajánlat

GoPro akciókamera bérelhető, megörökíthető száguldás Zemplén Kalandparkban

GoPro akciókamera bérelhető, megörökíthető száguldás Zemplén Kalandparkban 2020.01.01. - 12.31.

A Sólyom induló állomásán GoPro akció kamerák bérelhetők, amelyekkel megörökíthető a száguldás, az érkezés pillanatát pedig a Szár-hegyen egy fotó-automata örökíti meg. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Kalandpark osztálykirándulás Sátoraljaújhelyen

Kalandpark osztálykirándulás Sátoraljaújhelyen 2020.01.01. - 12.31.

Aktív pihenés, adrenalin, csúszás, mászás, száguldás, felejthetetlen élmények - mindez egy helyen a Zemplén Kalandparkban Sátoraljaújhelyben! Ha tél, ha nyár! Zemplén Kalandpark! A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark egész évben élmény elemekkel várja kedves látogatóit. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Osztálykirándulás Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandparkban

Osztálykirándulás Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandparkban 2020.01.01. - 12.31.

Aktív pihenés, adrenalin, csúszás, mászás, száguldás, felejthetetlen élmények - mindez egy helyen a Zemplén Kalandparkban Sátoraljaújhelyben! Ha tél, ha nyár! Zemplén Kalandpark! A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark egész évben élmény elemekkel várja kedves látogatóit. Bővebben

Kiemelt ajánlat

Tanösvény ökotúra Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandparkban

Tanösvény ökotúra Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandparkban 2020.01.01. - 12.31.

A Kalandpark ugyanakkor nem csak az extrém élményeket kedvelők számára nyitott! Várjuk a természetszeretőket és túrázókat is! Az ő minél teljesebb kikapcsolódásukat szolgálja a 15 állomást magába foglaló tanösvény rendszer, mely bemutatja büszkeségünk, a Zemplén csodálatos növény és állatvilágát, ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Zempléni osztálykirándulás a sátoraljaújhelyi Kalandparkban

Zempléni osztálykirándulás a sátoraljaújhelyi Kalandparkban 2020.01.01. - 12.31.

Aktív pihenés, adrenalin, csúszás, mászás, száguldás, felejthetetlen élmények - mindez egy helyen a Zemplén Kalandparkban Sátoraljaújhelyben! Ha tél, ha nyár! Zemplén Kalandpark! A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark egész évben élmény elemekkel várja kedves látogatóit. Bővebben

Kiemelt ajánlat

1 2   


Találatok száma: 1
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Turistaszállás Sátoraljaújhely

Turistaszállás Sátoraljaújhely

A szálláshely megnyitásával a vendégeink régi vágyát váltottuk valóra, hiszen a téli időszakban egyre nagyobb igény mutatkozik a síterephez közeli, elérhető áron foglalható szálláshely iránt. Ugyanakkor nyáron is sok kiránduló osztály, baráti társaság vagy család szeretne a bobpálya közelében ... Bővebben

Kiemelt partnerKapcsolódó témák:
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Sátoraljaújhelyi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG