Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Hak-Quad Park
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Hak-Quad Park

A HAK-QUAD PARK Vásárosnaménytól 5 km-re található a 41-es főút mellett, az úttól 30m-re, a Károlyi-tanyán. Télen-nyáron működő quadpálya. Ideális élményprogram családi, baráti összejövetelekre. Kiváló kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Közös élmények, melyeket csak azok éltek át, akik már kipróbálták a QUAD-ozás örömeit.

További információk


Még több a településen (Vásárosnamény):

Ma Magyarországon még alig van lehetőség ennek a fantasztikus sportágnak a kipróbálására. A segítségükkel Ön most kipróbálhatja és megtapasztalhatja mindazt az élményt, amelyet a QUAD-ozás nyújt! Ne hagyjon ki egy ilyen felejthetetlen eseményt!
Saját quad használatára is lehetőség van, pályadíj ellenében.

Túrák vezetése 50 hektár erdős területen, vadregényes, természet adta akadályokkal, megállóval a vadetető és a vadles mellett. Szalonnasütés és bográcsolás igény szerint a túra után vagy közben. Több napos túrák szálláslehetőséggel az EVELYN VILLA-ban.
A vadregényes útvonalon tartalmas, és izgalmas órákat tölthetnek el. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagy élmény az általuk kialakított pályán motorozni, mindezt mindenkinek megfizethető áron. A résztvevőknek védőfelszerelést biztosítanak.
Ezt a kellemes időtöltést ajánlják azoknak, akik szeretik a technikai sportokat és kedvelik a természet közelségét, hiszen náluk mindkettőt egyszerre élvezhetik. Akik már megtapasztalták a motorozás szépségét, azoknak is tudunak újat, érdekeset nyújtani, mert a négykerekű járművek vezetése különleges élményt jelent a két kerékhez szokott vezetőknek.

Szolgáltatások:
Quadok bérlése pálya biztosításával, túrák szervezése, szálláslehetőség az EVELYN VILLA-ban a pályától 50 m-re (zárt parkoló, bográcsozás, grillezés, szalonnasütés, disznóvágás, szauna, pezsgőfürdő, szolárium, infrakabin, focipálya, konditerem, borospince...

Forrás: Hak-Quad Park weboldala

Quadok bérlése pálya biztosításával, túrák szervezése. Quad.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Vásárosnamény):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer