Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Halápi Lovastanya
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Halápi Lovastanya

A gyönyörű természeti adottságokkal megáldott Kisorosziban, a Szentendrei-szigeten várjuk a lószerető gyermekeket és felnőtteket nyári lovas táborainkba. Lovaglás, lóápolás,
indián hagyományok, kézműves munkák, indián életmód és ételek.

További információk


Még több a településen (Kisoroszi):

A lovakkal másként tábor

Ez egy nagyon érdekes tábor lesz, a NatHos (Natural horsemanship) alapjait dolgozzuk fel, nagyon sok kérdésre és érdekességre derül itt fény, elkezdjük érteni a lovakat és a beszédüket, több ezer éves kiképzés tapasztalatait dolgozzuk fel. Lovak beindítása, lovak továbbképzése, problémák megoldása, eszközök megismerése, használata, kiképzés alapjai, DVD bemutatók, oktatóanyagok.


Vadnyugati tábor

A lovaglás tudományát szakképzett oktatóktól sajátíthatod el, akik mindenben a segítségedre lesznek. A jelentkezők két csoportra lesznek osztva, indián és cowboy részre, míg egyik a Tipi és indián hagyományokkal és szokásokkal ismerkedik, addig a másik a Saloon-al és a cowboyok életével... természetesen össze is csapnak vetélkedők képében.


Felnőtt tábor

Lovaglás, íjászat, íjászverseny, bobozás Visegrádon, minden este Saloon bár hűtött italokkal és rágcsával, csocsóbajnokság, karaokee, zene, vetélkedők, tábortűz, kincskereső kalandtúra, szabad tűzön való sütés.

Indián- és lovastáborok gyerekeknek

Kincskereső Kalandtúra, kézműves foglalkozások, lovaglás, esti tábortűz, gyalogtúra, bobozás Visegrádon, íjászat, vetélkedők, madárbiológiai előadás.

Kaland tábor

Az Indián és Lovastáborból "kinövő" gyerekek igényei szerint hoztuk létre a Kalandtáborunkat, melynek programkínálata a 12 éves kor feletti újonc gyerekeknek is kellemes szabadidő eltöltést és jó szórakozást kínál. Régóta visszajáró táborosaink új táborformában tölthetik el a szabadidejüket, a megszokott és bevált környezetben, társaságban. A kalandtáborunk választható lovaglás nélkül is!

VIP tábor

Jelentkezés csak 12 éves kortól! Ez a tábor csak a már ide járó haladó vagy profi lovascsoportba tartozó gyerekeinknek alakult. Jelentkezést csak tőlük fogadunk el, a hangsúly a lovagláson van, ennek is a továbbképzésén, éjszakai tereplovaglás, bemutató kipróbálása és még sorolhatnám. Ebbe a táborba a jelentkezést a lovasoktató bírálja el. Jah... és egyedi V.I.P. poló jár a táborért... mert nekünk fontosak vagytok!

 

 

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Kisoroszi):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer