Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!

Szállodánk Debrecen csodás zöldövezetében, a Nagyerdő frekventált, mégis nyugodt központjában áll. A közelben található számos olyan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség, amely miatt joggal nevezik Debrecent “keleti fővárosnak”. A vízi szórakozás és a fürdőzés szerelmeseit a néhány perc sétára található Városi gyógyfürdő, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és a közeli Debreceni Sportuszoda várja.


Családosok számára nagyszerű időtöltést jelenthet a Nagyerdei Kultúrpark állatkertje és vidámparkja, és az ország egyik legjobb játszóterének tartott Ötholdas Pagony Játszótér, a Ködszínház, a Nagyerdei Szabadtéri Színpad és az Agora Tudományos Élményközpont is.

Szintén pár száz méteres távolságban található a színvonalas sportrendezvényeknek helyet adó Főnix Rendezvénycsarnok, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, Hódos Imre Rendezvénycsarnok és a Nagyerdei Stadion.

Szállodánkban jelentős kedvezménnyel vásárolható egész napos Aquaticum Mediterrán Élményfürdő belépő, amellyel 4 órás vagy hosszabb tartózkodás esetén akár 50%-ot is megtakaríthat a belépő árából! A belépővel a gyógyfürdő és a szaunacentrum szolgáltatásait is igénybe lehet venni.

Szállodánk szolgáltatásait igyekeztünk úgy összeállítani, hogy a lehető legjobban szolgálják vendégeink kényelmét, pihenését.

Térítésmentes szolgáltatások

  • Programszervezőnk felnőtteknek szervezett programok keretében mutatja be a város látnivalóit.
  • Vendégeink értékeit központi széfben tudjuk elhelyezni.
  • Autóval érkező vendégeink számára zárt, de nem őrzött parkolót biztosítunk.
  • Szobaszervizünk minden vendégünk számára elérhető.
  • Szállodánkban 24 órás portaszolgálat működik, ahol vendégeink ébresztést is kérhetnek.
  • Wifi

Fedett termálvizes gyógymedencénk, finn jellegű szaunánk és salakos teniszpályánk használata minden vendégünk számára ingyenes.

Térítéses szolgáltatásaink között szerepel a fürdőköntös kölcsönzés (220 Ft / köntös / nap), kerékpárkölcsönzés (300 Ft / kerékpár / óra + óránként további 100 Ft; vagy 1 000 Ft / nap). A szobában elhelyezett telefon kimenő hívásra történő használata térítéses, de a szállodán belüli hívások ingyenesek. Ajándékboltunkban kedves emléktárgyakat vásárolhatnak vendégeink. A recepción helyi közlekedési vonaljegyet vásárolhat.

Kóstolja meg éttermünk különlegességeit!

Szállodánk konyhája hosszú évek óta vendégeink kedvence, házias hajdúsági ízeinknek, bőséges ételkínálatunknak és éttermi személyzetünk odafigyelésének, kedvességének köszönhetően.
Vendégeinket büféreggelivel- és vacsorával várjuk, napközben és az esti órákban pedig a’ la carte éttermünk specialitásait is megkóstolhatják, mindezt hangulatos, családias közegben.

Előzetes kérés esetén speciális étkeztetést (például vegetáriánus, diabetikus, laktózérzékeny) is biztosítani tudunk.

Forrás: A szálloda honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31