Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Indicator Légiforgalmi Zrt.
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Indicator Légiforgalmi Zrt.

A magyar magánszemélyek által alapított társaság 1991-től végez légiforgalmi tevékenységet. A részvénytársaság, mely tagja az Európai Regionális Légitársaságok Szövetségének, 1994 óta rendelkezik teljes hatályú nemzetközi repülő üzemi engedéllyel (AOC).

További információk


Még több a településen (Budapest XII. kerület):

Az Indicator Rt. 1991-től vesz részt a General Aviation, azaz általános célú repülések lebonyolításában. Az általános célú repülések kínálatát bővítendő, légitaxi, illetve charter szolgáltatást végzünk, valamint elindítottuk a Budapest-Kolozsvár-Budapest járatot, Let-410 és Piper Navajo típusú repülőgépekkel. E nemzetközi útvonal teljesítése mellett a belföldi, valamint a szomszédos országokba tartó charterrepülések lebonyolítását is folyamatosan végeztük. A megszerzett tapasztalatok alapján 1995-től, a nyári hónapokban az Adriai-tenger üdülőhelyeire is bővítettük rendszeres járatainkat. Elképzeléseink, terveink helyességét bizonyítja, hogy ez utóbbi desztinációra azóta is maximális utaskapacitással indulnak repülőgépeink. Éves repülési óraszámunk 1996 óta 3000 óra feletti, amit a hazai repülési statisztika jelentős teljesítményként tart számon.

Céljaink között szerepel a kiemelkedő hazai és multinacionális vállalatok légi személyszállítással kapcsolatos igényeinek megvalósítása. Az ismertetőben megjelölt amerikai gyártmányú C-172, és ML-7 típusú repülőgépek ideálisak 3-4 fős csoportok hazai, gyors, kényelmes szállítására. A környező országok célállomásaira a svájci gyártmányú, gázturbinás hajtóművű Pilatus PC-6 repülőgéppel érdemes landolni, max. 6 fő számára javasoljuk. Távolabbi városok elérésére komfort fokozata és nagyobb kapacitása miatt a Let-410 Turbolet típusú "nagygépes" kategóriát képviselő repülőgépet ajánljuk. A 15-18 fő szállítására is alkalmas gép rugalmasan bevethető bel- és külföldi charter/légitaxi utakra, kiemelt V.I.P. partnerek utaztatásának, kirándulásainak biztosítására is.

Az elmúlt két év során, főleg az ágazat jelentős beruházás és tőkeigénye, illetve a működés biztonságának magas költségei miatt a repülőgépes szolgáltatást nyújtók köre jelentősen csökkent, több cég megszünt, így feladataink növekedtek. Önálló, tartós megrendelés hiányában az egy-két gépes kisvállalkozások is gyakorta társaságunkhoz fordulnak és alvállalkozóként teljesítik megbízásainkat.

qw

Menetrend szerinti (charter) repülés, légitaxi, sétarpülés, ejtőernyős ugrás, ellenőrző repülés, légisport repülés, légifotózás.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest XII. kerület):

◄ Vissza

Programajánlat

Szolgáltató

Szabadtér Színház
Szabadtér Színház
 • Budapest
 • XII. kerület

Figurina Bábszínház
Figurina Bábszínház
 • Budapest
 • II. kerület

Alcapone Pizzéria
Alcapone Pizzéria
 • Budapest
 • II. kerület

Artigiana Gelati Budapest
Artigiana Gelati Budapest
 • Budapest
 • XII. kerület

Asha Jóga és Masszázs
Asha Jóga és Masszázs
 • Budapest
 • II. kerület

Barabás Villa
Barabás Villa
 • Budapest
 • XII. kerület

Hírlevél

E-mail cím:
Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer