Egész évben várjuk pihenni a Kékes lábánál Mátraházán.
Egész évben várjuk pihenni a Kékes lábánál Mátraházán.

Borászatunk központja Gyöngyösön, a Bene úti nádtetős épületben található. Itt történik a szőlő feldolgozása, a cefre áztatása (az Ottonel muskotály és a Rosé borok esetében), a mustok ülepítése és erjesztése. Valamennyi borunk un. irányított erjesztési technológiával készül. Ennek során a megfelelően tisztított mustokat szelektált fajélesztő törzsekkel oltjuk be majd az élesztők anyagcseréjéhez szükséges komplex tápanyagok adagolását követően, szabályozható hőmérsékletű, rozsdamentes acéltartályokban folyik az erjesztést. A KR Borozóban bor vásárlására, kóstolására, rendezvények lebonyolítására van lehetőség.


2017.01.01 - 2017.12.31


Megjegyzés a nyitva tartáshoz:

Forrás: A pincészet honlapja

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Károly Róbert Pincészet