Liszkay Borkúria - a Magyar Toscana
Liszkay Borkúria - a Magyar Toscana

Vendégházaink mindegyike ötvözi a vidéki élet hangulatát a modern eleganciával. A völgyet dombok ölelik, a látvány nappal és a napnyugtakor egyaránt varázslatos. A házikók teraszán faasztalok, padok teszik még hangulatosabbá a pihenés óráit. Vendégeink beszélgetés, falatozás vagy éppen borozás közben gyönyörködhetnek a táj szépségében. A közvetlen környezetet szőlőlugasok, mezei virágok, lombos gyümölcsfák díszítik. A házak által körülölelt karámokban őshonos magyar állatfajok; gyöngytyúkok, kacsák, nyulak, tehenek, racka juhok, szarvasmarhák, komondor kutyák élnek. A táj idilli, nyugodt, itt mindenki megtalálja a megnyugvását.


A falusi „parasztházak” emlékét idézik a zsalugáteres ablakokkal fagerendákkal, antik tárgyakkal, bútorokkal, búbos kemencével, festményekkel díszített apartmanházak.

A konyhák még egy komoly háziasszony számára is tökéletesen felszereltek: gáztűzhely, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény, némelyikben konyhaszekrénybe beépített mosógép, mosogatógép, szolgálja a vendégek kényelmét.

A fürdőszobákban a téli hideg hónapokban padlófűtés biztosítja a meleget.

Ideális környezet gyermekkel érkező családoknak, ahol a kicsik testközelből megismerkedhetnek az állatokkal, megfigyelhetik szokásaikat, viselkedésüket.

Horváth ház

Kétszemélyes ház, a Verandás ház és az Öreg pincés ház szomszédságában.

Alapterülete: 60 m2.

Az épületben 3 helyiség található: egy franciaágyas szoba, jól felszerelt konyha (gáztűzhely, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény, konyhaszekrénybe beépített mosógép, mosogatógép) étkezővel, és egy zuhanyzós fürdőszoba toalettel.

Ára 2 fő részére: 27.000 Ft / éj + Ifa *

* 18-70 éves korig 300 Ft/fő/éj

Vadász ház

Kétszemélyes ház, erdőhöz közel, csodás panorámával, szőlőültetvény mellett.

Az udvarról beláthatóak a völgyet körbeölelő dombok.

Alapterülete: 60 m2.

Az épületben egy tágas franciaágyas szoba található, jól felszerelt konyha (gáztűzhely, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény, konyhaszekrénybe beépített mosógép, mosogatógép) étkezőasztallal és egy zuhanyzós fürdőszoba toalettel.

Ára 2 fő részére: 24.000 Ft / éj + Ifa *

* 18-70 éves korig 300 Ft/fő/éj

Öreg Pincés ház

Kellemes, zöld környezetben, a Verandás ház közelében fekszik.

Alapterülete: 70 m2.

A házban található: előszoba, tágas, jól felszerelt konyha (gáztűzhely, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény, teafőző, sparhelt konyhaszekrénybe beépített mosógép, mosogatógép) étkezőasztallal, tágas franciaágyas szoba, fürdőszoba zuhanyzóval toalettel.

A fedett terasz padokkal, asztallal, alkalmas délutáni, esti beszélgetésekre, falatozásra.

A házban található egy korhű pince, melyben a tulajdonos úr tárolja munkája gyümölcsét: othello borát.

Ára 2 fő részére: 27.000 Ft / éj + Ifa *

* 18-70 éves korig 300 Ft/fő/éj

Verandás ház

A házikó az Öreg pincés ház és a Horváth ház között helyezkedik el.

Alapterülete: 70 m2.

3 helyiségből áll, melyek a következők: franciaágyas szoba, jól felszerelt konyha (gáztűzhely, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény, konyhaszekrénybe beépített mosógép, mosogatógép) étkezőasztallal, továbbá zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. A fedett terasz, lenyűgöző panorámával, nagyobb társaságok összejövetelének remek helyszíne lehet.

Ára 2 fő részére : 30.000 Ft / éj + Ifa *

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Kétszemélyes Vendégház

Programajánlat