Balatoni szálláshelyek, nyaralók, apartmanok, panziók hotelek.
Balatoni szálláshelyek, nyaralók, apartmanok, panziók hotelek.

Nyaralását tervezze meg velünk Badacsonyban! Válasszon kínálatunkból, használja SZÉP Kártyáját! Kiadó nyaralók között válogathat Badacsonyban, Badacsonylábdihegyen és Badacsonytördemicen. Az Opus Utazási Iroda 1992 óta azon hivatalosan működő, nagy múltra visszatekintő utazásszervezők egyike, amely több mint 150 bérelhető nyaraló és apartman kínálattal rendelkezik a Balaton északi partján. Fő profilunk a belföldi turizmusban balatoni szálláshelyek értékesítése. Külföldről szervezett egyéni beutaztatás, szálláshely közvetítése.


Foglaljon időben szállást!

A jó idő és a nyári szezon beköszöntével kezdetét veszi a pihenő és nyaraló időszak, melynek napjainkban is a Balaton és benne Badacsony az egyik legközkedveltebb célpontja. Ennek köszönhetően érdemes időben szállást foglalni, hiszen a pihenés egyik alapfeltétele az igényeinknek megfelelő és komfortos szállás kiválasztása.

Az Opus Utazási Iroda széles kínálatában Ön is megtalálja az ideális badacsonyi szálláshelyet, valamint széles programkínálattal és aktív pihenési lehetőséggel várjuk vendégeinket, melyekről naprakész információkért látogasson el weboldalunkra és Facebook oldalunkra.

Kedvező áron szeretne családjával, barátaival Badacsonyban nyaralni?

Nálunk SZÉP kártyával is fizetheti a nyaralását! Figyelje szezonális akcióinkat, foglalja le badacsonyi szállását előre, hogy színvonalas szálláshelyeinken még kedvezőbb áron tölthesse szabadságát! A kiválasztott szállást e-mailben, faxon, telefonon azonnal le is foglalhatja.

Mindenkinek megvannak a maga sajátos nyaralási szokásai és elvárásai, ezért a piac széles szálláskínálattal várja az érdeklődőket:

Létszámtól függő szállásfoglalás

Hétvégi házak, apartmanok, melyek különböző befogadóképességgel rendelkeznek, így ideális megoldást találhat minden család, baráti társaság, párok.

Kényelem

A nyaralni vágyók maximális kényelméért lehetőség van medencés nyaraló és különböző komfort kategóriás szállás bérlésére.

Állatbarát szállások

A házi kedvencek szinte minden családban teljes értékű családtagnak számítanak, és gazdáik szívesen viszik magukkal pihenés alkalmával, ezért számos szálláslehetőség esetében ez is megoldható és szívesen fogadnak háziállatokat.

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Kiadó badacsonyi nyaralók

Szolgáltató