Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
LaserGame
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

LaserGame

A jelenkor egyik legizgalmasabb lézeres csapatépítő akciójátéka Budapesten, amely egy közel 400 m2 -es, teljesen egyedülálló, egyedi ötletek alapján tervezett és kivitelezett, Nyugati pályaudvar melletti Lasergame arénában játszódik.

További információk


Még több a településen (Budapest XIII. kerület):

 A játék:
A Lasergame egy olyan lézerfegyveres csapatépítő akciójáték, amely a paintballal ellentétben nem fájdalmas, viszont ahogy galériánk képei is mutatják annál sokkalta látványosabb, jobban igénybe veszi a reflexeket és jelentős testmozgással is jár.

A játékban két csapat (maximálisan 6-6, minimálisan 2-2 fő) méri össze ügyességét egymással egy erre speciálisan kialakított pályán. A küzdelem végén számítógépes kiértékelést, ún. "lőlapot" kapunk amiből kiderül, hogy melyik csapat nyert, a csapaton belül ki lett az első, a második, stb..., melyik játékos milyen százalékkal lőtt és kit talált el. Ezek ismeretében mód nyílik mind csapat, mind az egyéni teljesítmény megállapítására.

A pálya:
A Lasergame egy közel 400 m2 -es, teljesen egyedülálló, egyedi ötletek alapján tervezett és kivitelezett arénában játszódik, amely nem csak labirintus, labirintus hátán, hanem igazi, tereptárgyakkal, fény-füst és hangeffektekkel kialakított játéktér! A pályán mindenhol UV fénycsövek szolgáltatják a világítást valamint diszkófüst teszi láthatóvá a fegyverből kilőtt lézersugarat.

 A felszerelés:
A játékhoz szükséges felszerelés áll egy kommandós mellényre hasonlító masszív felsőrészből és egy ehhez csatlakozó lézerfegyverből. A fegyver markolatán két gomb található, ezeket egyszerre benyomva tudunk csak tüzet nyitni. A mellényen és a fegyveren csapattól függően piros vagy zöld színű ledek villognak melyek a játékos láthatóságát és egyben a találati felületeket is jelzik. Ezen találati pontok valamelyikét lelőve szerezhetünk találatot. Ha viszont minket találnak el, akkor rendszerünk 4-5 másodperc erejéig egy hangjelzést követően leáll, mintha "meghaltunk" volna. Ebben a helyzetben sem lőni, sem pedig találatot kapni nem tudunk. Néhány másodperc elteltével újabb hangjelzést követően a fegyver újratöltődik, és a "harc" folytatódhat tovább. A játék idő alatt nincs korlátozva, hogy kit hányszor találhatnak el, és a muníció is úgy van beállítva hogy a leggyorsabb kezű játékos sem tudja kifogyasztani a tárat. A fegyver kijelzőjéről mégis folyamatosan tájékozódhatunk arról, hogy mennyi időnk, életünk illetve lőszerünk van még hátra. Természetesen a rendszer - az élethű helyzetek kedvelői számára - lehetővé teszi az élet és tölténykorlátozást, valamint az újratöltést is.

Születésnap. Céges rendezvény. Pályafoglalás. Legénybúcsú. Leánybúcsú. Magánszemélyeknek gamer csomagok. Csapatépítő játék.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest XIII. kerület):

◄ Vissza

Programajánlat

Szolgáltató

MÁV Nosztalgia Jegyiroda
MÁV Nosztalgia Jegyiroda
 • Budapest
 • VI. kerület

Race Center Autóverseny Szimulátor Központ
Autóverseny Szimulátor
 • Budapest
 • V. kerület

A Bázis Edzőterem
A Bázis Edzőterem
 • Budapest
 • XIII. kerület

Advaita Jógaközpont
Advaita Jógaközpont
 • Budapest
 • XIII. kerület

Alma Mater Étterem
Alma Mater Étterem
 • Budapest
 • V. kerület

Andrea Mozgásstúdió
Andrea Mozgásstúdió
 • Budapest
 • V. kerület

Hírlevél

E-mail cím:
Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer