Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
MAKKA Szabadidősport Egyesület
Kavics Spa Klub & Hotel Wellness pihenés Velencén
KeSzeCsüSzoVa
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

MAKKA Szabadidősport Egyesület

A MAKKA Szabadidősport Egyesület 2012. februárjában alakult. Célunk szabadidősport lehetőségek biztosítása felnőttek és gyermekek részére. Tesszük ezt szűkebb lakókörnyezetünkben, Rákosmentén, Budapest XVII. kerületében, valamint tágabb lakóhelyünkön, Dél-Pesten. Kínálatunkban megtalálható a nordic walking oktatás, edzés és kirándulások, felnőtt és gyermek úszásoktatás, labdás gerinctorna és stretching

További információk

Info:
E-mail cím: [klub@...megnézem]
Kontakt személy: Kovács Kriszta úszásoktató, nordic walking tréner


Rendszeresen tartunk nordic walking foglalkozásokat Rákosmentén, a XVI. kerületben, Pesterzsébeten, Kispesten. Nagy örömmel oktatjuk e mozgást, ma már 100 fő feletti a létszám, aki nálunk tette meg első botos lépéseit. Rendszeres kirándulásaink 1-3 naposak, néha ennél is hosszabbak. Túráink során eljutunk az ország szinte minden részébe, sőt határainkon túlra is, jártunk már Erdélyben, Felvidéken és Ausztriában is. Szeretnénk a jövőben az ország minden részébe elvinni nordic walking botjainkat és megismertetni ezt a testnek és léleknek egyaránt hasznos mozgásformát.

Úszásoktatásainkon kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhetnek a vízzel és a különböző úszásnemekkel. Sokan felnőtt fejjel szánják rá magukat, hogy a vízbe merészkedjenek. Nagy öröm segíteni őket ezen a rögös de szép úton. Foglalkozásainkat a XVII. kerületi Újlak uszodában tartjuk. S minden év végén megszervezzük a felnőttek korosztályos úszóversenyét és a családi váltót.

Nyári táborunk kedvelt, minden évben elindítjuk. Ilyenkor a gyerekek is botot ragadnak, csavargunk és úszunk (csavargúszunk), semmi kalandot nem hagyunk ki!

2013-tól termi foglalkozásokon is részt tudnak venni tagjaink. Jelenleg a Podmaiczky - Vigyázó kastélyban tartunk fitball, stretching és gerinctorna órákat. A gimnasztikai labdák nagy segítséget nyújtanak a gyakorlatok helyes végrehajtásában és a sérülés megakadályozásában, s ezek az óriási labdák mosolyt csalnak az arcunkra, feldobnak, s örömmel töltenek el bennünket.

Időnként más sportokba is belekóstolunk: rendszeresen szervezünk tagjainknak amatőr bowling-versenyt, volt már bocsa-versenyünk is, de a golfot is kipróbáltuk már.

Meghívunk neves előadókat, akiktől életmód-tanácsokat kapunk: hogy éljünk egészségesen, kiegyensúlyozottan. Járt nálunk már Monspart Sarolta, dr. Papp Lajos professzor és Dr. Peresa Magdolna is. Fejlődésünket fittség-mérésekkel ellenőrizzük.

Rendszeresen összejövünk egy vidám piknikre, forraltborozásra. Ilyenkor van lehetőségünk megkóstolni a túrák során élvezettel mesélt-hallgatott recepteket is.

A sok program hatására egészségesebbek és vidámabbak, fittebbek, karcsúbbak lettünk. De ami legalább ilyen lényeges, hogy remek csapat kovácsolódott, barátságok születtek. S talán a folyamat nem zárult le, hiszen ma is van még, aki magányos, céltalan.

Mi Téged is szeretettel várunk...

2017.01.01 - 2017.12.31

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer