Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
MAXX-FUN Lasergame
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

MAXX-FUN Lasergame

800m2-en elterülő beltéri lasertag (lézerharc) arénánk mindenki előtt nyitva áll akár 5-122 éves korig. Hozd magaddal barátaidat és vívjátok meg a Kalózok és az Azték Zombik csatáját, izgalmas, látványos fény és hangeffektek között. Miről is szól ez a játék? Hát ez egy jó alaposan továbbfejlesztett fogócska. Amikor bejöttök hozzánk először megmutatjuk a pályát, majd a fegyvereket. Beöltöztetünk és ismertetjük veletek a szabályokat.

További információk

Info:
Honlap: www.maxxfun.hu
E-mail cím: [info@...megnézem]
Cím: 8600 Siófok , Vitorlás utca 6.


A játéknak az a célja, hogy az ellenfeleink fegyverén, vagy a sisakján elhelyezett érzékelőn találatot vigyünk be a fegyverünk segítségével. Ez úgy történik, hogy becélozzuk éppen aktuláis áldozatunk sisakját és meghúzzuk az elsütőt (ravaszt). Ekkor a fegyverünk egy infra impulzust lő ki. Ha ügyesen céloztunk, ellenfelünk érzékelőjét eltalálva, pontot szerzünk magunknak, áldozatunk pedig veszít egy életerő pontot. Persze ez így nagyon leegyszerűsítettük, de lényegében erről van szó.

A játék tulajdonságait a játékmester tudja módosítani, egészen "lebutítva" azt. Pl. a kicsik és főleg azok szülei szeretik, ha a srácok végtelen élettel és lőszerrel játszanak, így tulajdonképpen egy nagy fogócska lesz az egészből.

Persze lehetőség van egészen bonyolult játékokat is létrehozni, ahol a játékosok szabott mennyiségű lőszerrel, életponttal rendelkeznek és megadott szerepeket látnak el a csapaton belül (lövész, orvos, hadtápos). Röviden ismertetem ezeket a lehetőségeket, hátha valaki már otthon megtervezné a játékát. Tehát akkor mit is tud állítani a játékmester:

    * hatótávolság 7 fokozatban (milyen messzire lehessen lőni a fegyverrel)

    * tűzerő (hány életet vegyen le egy találat)

    * tűzerő a gránátvetőre (hány életet vegyen le egy találat)

    * lőszerek száma

    * tárak mérete

    * tárak száma

    * tárcsere időtartama

    * gránátok, vagy speciális lövések száma

    * gránát, vagy speciális lövés betöltésének időtartama

    * életek száma

    * automata vagy fél-automata (ha lenyomva tartod az elsütőt, lőjön-e a fegyver folyamatosan)

    * időre indítható játék és időre végződő játék

    * orvos szerep (a speciális lövése mennyi alkalommal, mennyi életet adhat)

    * hadtápos szerep (a speciális lövése mennyi alkalommal, mennyi lőszert adhat)

    * következő kapott találat késleltetés (ha találatot érnek el rajtad, hány másodpercig leszel sebezhetetlen)

    * kapott találat utáni lövés késleltetés (ha találatot érnek el rajtad, hány másodpercre esel ki a játékból)

    * találat visszajelzés engedélyezése (ha lelősz valakit a fegyvered örömhangot ad ki, ha a találat rosszabbik végén vagy, akkor pedig kiabál)

    * baráti találat engedélyezése (csapattagok sebezhetik-e egymást)

Eszközeink, amelyek beltérben és kültérben egyaránt használhatóak. Misztikus lézerfénnyel színezett beltéri pálya, vagy madárcsicsergéstől hangos erdő sem akadály!

A lézerpuska

Lézerharc fegyver

Üveglencsés optika

Segítségével nincs gyűrűsödés, és a hatótávolság minimum 150 m teljes napsütésben.

Gránátvető

Igazi csemege. 30 m hatótávolság teljes napsütésben, nagyon komoly tűzerő. További választható funkciói: orvos és lőszer funkciók

Torkolattűz LED és érzékelők

A sárga LED lövéseknél kivillan, a puskán elhelyezett érzékelők pedig kizárják, hogy a játékos fedezék mögül csak a puskáját kitéve büntetlenül lövöldözhessen. Találatot a puskán is kaphat.

Rádiós

Rádiós kommunikáció a fejérzékelő és a puska között. Nincs vezeték, ami zavarja a játékost.

Találat visszajelzés

Kapott találat esetén visszajelzést ad a fegyver a tulajdonosának is, illetve a találatot elért játékosnak is. A találat visszajelzés tereptől függően a játékosok között kb. 100 méteren belül működik. A PC szoftver segítségével több hang effekt közül is választhatunk.

Gránáttárazó gomb

A gombot megnyomva tudunk gránátot tölteni a fegyverbe, ha a játékkezelő ezt a funkciót engedélyezte. Kérésre a kezelő be tudja állítani gránátunk hány életet vegyen le az ellenféltől, tudjon e sebezni csapattársakat is, mennyi ideig tartson egy gránát betöltése, de akár gyógyító (orvos) illetve lőszer feltöltő funkciója is lehet.

Kijelző

A gombot hosszan megnyomva a még meglévő tárak számát látjuk a kijelzőn. A két kijelző gombot egyszerre lenyomva a még meglévő gránátok számát látjuk.

Kijelző fényerősség állítás: A fel-le gombokkal tudjuk a kiejlző fényerejét növelni, vagy csökkenteni, illetve a kijelző akár teljesen ki is kapcsolható.

Tárazó gomb

A játékkezelő beállíthatja hány tárunk, táranként hány lőszer legyen a fegyverben, mennyi ideig tartson egy tárazás.

Válltámasz

Ergonómikus válltámasz segítségével kényelmesebb a célzás. 2 csavarral leszerelhető és a helye záró elemmel pótolható.

Fejpánt

Nálunk sisakra szerelt változatban található meg. Hogy miért is fontos? Képzeld csak el, ha a barátod a csata hevében egy fejpánt nélküli rendszerrel játszva, egy akadály mögött rejtőzködve vigyorogva lövöldöz le mindenkit, míg az ő érzékelői takarásban vannak, így rajta nem lehet találatot ejteni. Ez a mi fegyvereinkkel nem probléma. Tehát a fejpántra szerelt érzékelő egy hasznos kis találmány!

iBox interaktív állomás (4 darabbal rendelkezünk)

Az iBox-ok fontos szerepet töltenek be a játékban, habár nélkülük is lehet játszani.Elsősorban tapasztaltabb játékosok használják előszeretettel, hiszen a segítségükkel bonyolultabb játékmódok játszására is van lehetőség. A játék kezdete előtt kollégánk programozza fel, hogy milyen szerepet is töltsenek be a box-ok a játék alatt. Néhány példa...

BÁZIS
Védd meg a saját, vagy hódítsd meg az ellenfél bázisát.
Hogy is működik: Például kiteszünk egy bázist a pálya közepére, amit az hódít meg, nyeri meg a játékot, aki hamarabb odaér és a fegyverét a bázisként működő iBox-hoz érinti.
Lehet akár négyet is kihelyezni és az nyer aki a négyből elsőkét tud hármat birtokolni.

ZÁSZLÓ
Zászló szerzés.
Hogy is működik: Kaparintsd meg az ellenfél zászlóját (ha egy játékoshoz kerül a zászló, a sisakján a LED-ek folyamatosan villognak) és vidd vissza a saját bázisodra. Ha sikerül végrehajtanod, a játék véget ér. Ezt akár azzal is lehet fűszerezni, hogy a zászlóivőnek csak 20-30 másodperce van arra, hogy a saját bázisára visszaérjen.

KÓRHÁZ
Életerő pontot ad, vagy akár fel is támaszt.
Hogy is működik: A játék folyamán bizony gyakran előfordulhat, hogy elfogy az életerő pontod. Ilyenkor nem feltétlenül kell kiállnod, ha van a csatában egy kórház pont, akkor csak meg kell érintened a fegyvereddel és újra csatába indulhatsz.

Részletes árlista

1 menet - 12 perc.

900 Ft/fő, ami tartalmazza a pálya és a felszerelés bérleti díját 12 percre.

2 menet - 24 perc.

1.700 Ft/fő, ami tartalmazza a pálya és a felszerelés bérleti díját 24 percre és a menetek közti rövid 2 perces pihenőt.

3 menet - 36 perc.

2.400 Ft/fő, ami tartalmazza a pálya és a felszerelés bérleti díját 36 percre és a menetek közti rövid 2 perces pihenőt.

4 menet - 48 perc.

3.000 Ft/fő, ami tartalmazza a pálya és a felszerelés bérleti díját 36 percre és a menetek közti rövid 2 perces pihenőt.

5 menet +1 üdítő (0,5l) - 1 óra játék.

3.500 Ft/fő, ami tartalmazza a pálya és a felszerelés bérleti díját 60 percre és a menetek közti rövid 2 perces pihenőt, valamint egy 0,5l-es ajándék üdítőt, vagy ásványvizet.

Pályabérlet 1 órára

45.500 Ft, ami tartalmazza a pálya kizárólagos használatát és a 16 felszerelés bérleti díját 1 óra időtartamra. A játékokat az ügyfél kérésének megfelelően indítjuk el. (pályabérlet esetén, csak a bérlő, illetve meghívottai tartózkodhatnak a pályán és a büfé részben)

Party terem bérlete

5.000 Ft, amely tartalmazza a party terem bérleti díját 1 óra időtartamra. Az első óra leteltével minden további óra 2.500Ft-ba kerül. A teremben hozott kiegészítők (lufik, szalagok, mécsesek) szabadon felhasználhatók, saját étel, ital fogyasztható.

Ital áraink

Italokat, üdítőket nem áll módunkban a játéktól függetlenül forgalmazni.

További kedvezmények

A Balatoni Hajózási Zrt. dolgozóinak, a vitorlás kikötő bérlőinek, és a hajójáratokra érvényes jeggyel rendelkezőknek 10% kedvezményt biztosítunk a játékok árából.

Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak!

Az áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer